jongenskamer

Jongenskamer

Kinderkamerstylist heeft inmiddels een hele hoop stijlvolle jongenskamer inspiratie bij elkaar gesprokkelt. Unieke ideeen voor jongenskamer kleuren, accessoires en jongenskamer webshops! Vind hieronder allerlei inspiratie voor het inrichten van een jongenskamer.

Hoogslaper bouwen
8-12-2019

Gastblog door Jenny - Je kent het wel, zo’n slaapkamertje waar eigenlijk net geen eenpersoonsbed in past. Doet nog prima dienst als babykamer, maar daarna wordt het toch eigenlijk wel te klein voor je mini-me. Ook ons huis heeft zo’n kamertje. Jongste zoon Hidde is de pechvogel. Zijn kamer is maar 2 x 2,50 m. We hadden al van alles geprobeerd, maar ik was er niet echt tevreden mee en hij speelde er nooit, omdat er gewoon geen ruimte voor was. Tuurlijk hadden we ook onze zolder kunnen verbouwen en daar een slaapkamer van kunnen maken, maar eerst staat de verbouwing van de benedenverdieping nog op de planning waar ons geld in gaat zitten. Dus ik moest wat anders bedenken, wat niet teveel geld zou kosten. Gastblog door Huisgeluk.

 

Hoogslaper bouwen

Op Pinterest zag ik regelmatig een plaatje voorbij komen van een op maat gemaakt bed met kastruimte eronder in een kleine slaapkamer. Je kent het plaatje vast wel, want volgens mij heeft iedereen deze wel een keer gepind. Dit zou perfect zijn voor Hiddes kamer. Het leek mij het makkelijkst om als basis de Ivar kasten van Ikea te gebruiken, omdat ik nou ook weer niet zo’n klusheld ben. Wat balken, latten en grenen timmerpanelen erbij en de klus kon beginnen. Ik had natuurlijk al flink wat onderzoek gedaan op internet naar werkbeschrijvingen, maar nergens kon ik iets vinden waarbij ook rekening werd gehouden met een radiator en raam. Dus ik maakte een tekeningetje en ging samen met mijn man aan de slag. Het kostte wat bloed, zweet en tranen, maar het resultaat is prachtig geworden! Hidde slaapt prinsheerlijk in zijn nieuwe bed en heeft ook nog genoeg ruimte om te spelen en z’n spulletjes op te bergen. Stiekem zijn we allemaal een beetje jaloers op Hidde. Wie had dat gedacht; van klein rommelig kamertje naar het mooiste kamertje van het huis! Omdat ik op Instagram zoveel vragen over kreeg hoe ik het bed had gemaakt, heb ik er een werkbeschrijving van gemaakt.

 

Hoogslaper bouwen

 

Benodigdheden Hoogslaper Bouwen

• 2 Ivar kasten 80x50x83 cm

• grenen timmerpanelen (laat deze op maat zagen bij de bouwmarkt of houthandel):

- 33 x 200 cm

- 20 x 83 cm (2x)

- 20 x 101 cm (2x)

 

• panlatten voor de lattenbodem:

- 22 x 50 mm (19 latjes van 101 cm)

 

• vuren balken:

Frame vloer:

- 50 x 32 mm (2 balkjes onder de Ivar kastjes van 200 cm)

- 50 x 32 mm (3 balkjes erachter van 53 cm)

Frame op de kastjes: - 55 x 50 mm (1 balk op de Ivar kastjes van 200 cm)  

- 32 x 50 mm (2 balkjes om timmerpanelen aan de zijkanten aan vast te kunnen schroeven van 20 cm)

- 50 x 45 mm (2 balken van 200 cm)

- 50 x 45 mm (3 balken van 95,5)

 

• Rigostep Skylt Original Ultramatte PU-lak

• Decoupeerzaag

• Cirkelzaag of handzaag

• Boormachine

• Slagpluggen

• Schroeven

 

Stappenplan Hoogslaper bouwen

1. Monteer de Ivar kasten (deurtjes nog niet bevestigen).

2. Maak een frame op de vloer van muur tot muur waar de Ivar kasten op komen te staan. Deze bestaat uit 2 balken van 200 cm en 3 kleine balkjes van 53 cm. Zaag deze met de handzaag of cirkelzaag op de juiste lengte. Meet de plaats van de balkjes uit mbv de Ivar kasten. De kleine balkjes schroef je aan de achterste lange balk vast voordat je de kasten erop zet. Zet vervolgens de kasten op de goede plek en schroef ze van binnenuit vast aan de balken.

3. Bovenop de kastjes heb ik een extra balk geschroefd (ook weer van binnenuit vast geschroefd) om extra hoogte te creëren ivm de radiator en het raam erachter. Pas dus de maten aan afhankelijk van jouw situatie. Bovenop deze extra balk, maak je een frame van vuren balken. Deze maak je met slagpluggen aan de muur vast en de voorste balk, schroef je aan de balk eronder vast. Schroef in het midden een extra steunbalk. Zorg ervoor dat het frame aansluit op het binnenwerk van de kast. Dus reken de deurtjes niet mee. Er komt straks namelijk nog een plank als uitvalbescherming, die netjes lijnt aan de deurtjes.

4. Zaag 19 panlatten op maat. Ik heb gekozen voor een iets breder bed, zodat je wat ruimte over houdt bij de vensterbank. Handig ook om het bed op te maken. Van deze latten maak je een lattenbodem. Leg ze met dezelfde afstand (breedte van een latje) ertussen op het frame en bevestig stevig band met een tekker op de latten. Je kan de lattenbodem dan ook een keer van het bed halen, om onder het bed stof te zuigen. Op het stukje waar geen matras ligt, heb ik een matrasonderlegger neergelegd, zodat er niks tussen kan vallen.

5. Met de grenen timmerpanelen maak je een hoofd- en voeteneinde en uitvalbescherming aan de zijkant. Teken op de gewenste plek van de grootste plank een ‘hapje’ eruit, die je vervolgens met een decoupeerzaag eruit zaagt. Met een schuurmachine krijg je hem mooi vlak. Schroef de plank op de balken die op de kastjes liggen. Nu kun je het hoofd- en voeteneinde op de muur schroeven. Laat de bovenkant lijnen aan de grote plank aan de zijkant. De ‘gaten’ naast de kastjes vul je op met grenen timmerpanelen die je op het frame vast schroeft. Als je iets meer ruimte hebt dan ik, dan zou je aan één kant ook een deurtje kunnen maken voor een geheime hut. Of maak een trapje aan één kant.

6. Monteer de deurtjes op de kastjes. Je ziet nu dat deze mooi één geheel vormen met de grenen timmerpanelen.

7. Schuur het geheel licht op en zet alles in de matte blanke lak. Ik gebruikte Rigostep Skylt, een ultramatte PU-lak. Het kost even wat tijd (want je moet 3 lagen gebruiken) maar het zorgt er wel voor dat het hout niet vergeelt. Zeker de moeite waard dus.

8. Vanwege de beperkte ruimte, was er geen plek voor een trapje. Daarom heb ik een krukje van Ikea gebruikt. Multifunctioneel, want hij doet ook dienst als zitplek aan het bureautje.

 

Hoogslaper bouwen

Bouwtekening hoogslaper de maten

Bouwtekening hoogslaper

Bouwtekening hoogslaper

 

Hieronder detail foto's van het bouwen van een hoogslaper

hoogslaper bouwen

 

hoogslaper bouwen

 

 

Zo ziet de bovenkant rechts eruit

Zelf hoogslaper maken

De instap van de hoogslaper zie je hieronder

hoogslaper bouwen

Heel veel succes met het maken! En mocht je het resultaat op Instagram delen, dan vind ik het superleuk als je me hierin tagt.

Liefs, Jenny

Interieurontwerper en eigenaar van Huisgeluk

 

+ + + 

Binnenkort tonen we meer foto's van deze kinderkamer bij onze binnenkijkers

Muurstickers jongenskamer
15-10-2019

Meer jongenskamer inspiratie! Meer jongenskamer decoratie! Dit hoor ik vaak via mijn instagram account. Tadaaa! Voor de boys! Vandaag ons blog "muurstickers jongenskamer". Hope you like. Ik heb echt een tijd online gezocht tussen alle muurstickers die online te vinden zijn. Ik heb een voorkeur voor een dromerige sfeer, of ik nou een "jongenskamer" of "meidenkamer" in moet richten. Ik ben altijd op zoek naar producten die iets met de fantasie van het kind doen. Nu is het thema sterren, manen en het heelal natuurlijk sowieso al dromerig maar ik kijk ook graag naar de manier waarop daar aanvulling wordt gegeven in een product. In de muurstickers hieronder zie je vaak een soort "schilderachtige" stijl. Ik vind dat altijd prettig aanvoelen in een kinderkamer. Zeker in combinatie met wat brocante of vintage meubels in een jongenskamer.

 

Muursticker jongen

Muurstickers jongenskamer 1. Maan muursticker 2. Vallende sterren muursticker (ook in andere kleuren) 3. Sterren muursticker Ferm Living 4. Sterren muursticker 5. Sfeerfoto MirandaMaakt

 

Muurstickers jongenskamer

Muurstickers jongenskamer | Op de rug van de walvis muursticker | Blauw hemeltje sterren Nobodinoz

 

Hieronder zie je een ronde muursticker van Pimpelmees

ronde muursticker jongen

 

TIP Muurstickers jongenskamer

Hieronder nog een aantal muurstickers die ik persoonlijk geweldig vind in de jongenskamer. Ik heb op de achtergrond een donkere kleur gebruikt omdat je

zo kan zien dat muurstickers op een donkere achtergrond een fijne, extra mysterieuze uitstraling krijgen. Verf dus gerust de muur in de jongenskamer

in een prachtige donker kleur en plak daarop je muursticker.

Muurstickers jongenskamer

Muurstickers jongenskamer | 1. Muursticker green plants 2, 3 en 5 Stickstay muurstickers 4.Sfeerfoto MirandaMaakt 6. Muursticker Pimpelmees 7. Muursticker plant

 

Nog een idee voor muurstickers in de jongenskamer. Verf de muur in een prachtige roest/rode kleur en plak daar gouden sterretjes & maantjes muurstickers op.

Foto en idee @hoff.van.saar /  Muurstickers via Forest and Bear

Idee muurstickers jongenskamer

 

Tip: Nóg een speciaal muursticker idee: voor als het donker wordt. Een "glow in the dark" muursticker! Meerdere uitvoeringen:

glow in the dark muursticker

 

Ook mooi voor in de jongenskamer, natuur muurstickers! Wat dacht je van deze berg? In meerdere kleuren leverbaar!

 

muursticker berg

 

+ + +

Tip: Neem graag een kijkje bij onze "Muursticker shops" voor nog meer muurstickers!

Zolderkamer inrichten

De zolderkamer inrichten van Moses. Stephanie vertelt; "Het begon met een ledikantje dat toch echt te klein werd op zijn babykamer en een zolder die je in het hokje rommelzolder kon plaatsen". Door het schuine dak aan drie kanten werd het goed puzzelen hoe we hier toch een mooie en praktische zolderkamer van konden maken. Jaren geleden hadden we ervoor gekozen om de bovenste verdieping alleen te isoleren en er een laminaatvloer in te leggen. Nu werd het tijd om de zolder ook echt bij het huis te betrekken en kon ik helemaal los gaan met het tekenen van de indeling. Dit deed ik door foto's te maken en deze op de computer over te tekenen (TIP). 

Thuis bij Stephanie, kijk graag op haar "instagram pagina".

 

Wensen Zolderkamer inrichten

Een ingebouwd bed, een "kast schuine wand zolder", een kledingkast, nisjes (om te mooi speelgoed neer te zetten) en heel veel opbergruimte stond op de verlanglijst! Voor extra licht en ruimte op zolder hebben we eerst twee Velux dakramen laten plaatsen. Na een tijdje meten, nadenken en tekenen waren we eruit. Omdat alles zo schuin loopt wilde ik graag een extra wand naast het bed plaatsen zodat je een gezellig bedstede gevoel krijgt en alle schuine gedeeltes onderbreekt. Een bevriende timmerman vond de klus een leuke uitdaging en wilde de tekeningen graag uitwerken. Voor vergelijkbaar maatwerk kan je ook terecht bij Huis & Grietje. Het verbouwen deden we in delen en zo konden we tijdens de verbouwing af en toe het plan bijstellen. Hij begon met de aftimmering van het dak, hier zaten gipsplaten op maar wilde ik iets wat beter past bij de uitstraling van het huis dus kozen we voor houten planken. Vervolgens de nieuwe vloer en daarna al het maatwerk, eerst het bed, lage deurtjes naast het bed, daarna de 'schotten' met al de kastjes rondom de zolder. Dit zorgt voor heel veel opbergruimte, heerlijk voor al het speelgoed! Als laatste werd de grote kast gemaakt met een hanggedeelte voor kleding.

Kleuren zolderkamer

Over de kleuren hoefde ik niet lang na te denken, de balken en het dak werden fris wit. Het bed en de grote kasten kregen een stoere groentint uit de Tundra serie van Flexa Pure. De vloer zoals de rest van het huis in Fine Grey van Flexa Pure. De binnenkant van het bed werd ook in deze tint geschilderd, zo is het bed meer een apart hoekje. Als tegenhanger kozen we voor blank hout bij de radiator aftimmering.

Naast de groentinten vind ik het erg mooi om met natuurlijke materialen zoals hout, rotan en touw te werken. De handgrepen van House of Oelie had ik al gekocht voordat we aan de zolder begonnen waren, vond ze zo mooi dat ze wel een plek moesten krijgen op zolder. Wandplankje in het bed is op maat gemaakt door Huis & Grietje, hier heb ik ook het houten vliegtuigje geshopt. Voor houten speelgoed heb ik sowieso een zwak, de diertjes zijn van Holtziger en de verrekijker en camera van Fanny & Alexander. De boeken (Atlas & Het Dierenboek) heb ik gekocht bij Tafel van zeven.

Ook ben ik dol op kringloopgelukjes en ga daar graag met Moses even kijken. De kleine giraffe met stippen is van de Wereldwinkel, de grote giraffe stond een paar maanden later op ons te wachten in de kringloopwinkel. Ook de stoere houten jeep is een kringloopvonst evenals de houten microscoop die ik op de Koningsdag rommelmarkt vond en zelf in een andere kleur geschilderd heb. Via marktplaats kochten we de schoolbank die we in "Rich Tundra" (ook uit de Flexa Pure serie) geschilderd hebben. Houten bowlingset kocht ik via #instagramkoopjeshoek. Het lijstje met de olifant is een souvenir van onze vakantie op Mallorca. De effen houten lijstjes zijn van de Sostrene Grene, net als de houten opbergdoosjes. Het schommelstoeltje en het gitaar kussen zijn van de Sissyboy. Sisal vloerkleed is van de Jysk. Het linnen dekbedovertrek is van de H&M home, sprei door oma zelf gebreid en de knuffels van Kenana Knitter Kritter.

Het was even klussen maar Moses kan nu eindelijk van de zolder genieten en heeft genoeg plek om te spelen. 

Bekijk reacties (7)

Jongenskamer trends
4-6-2019

Jullie hunkeren naar meer jongenskamer inspiratie, (Poll Instagram) vandaar dit blog met "Jongenskamer trends 2019/2020". Als je het mij vraagt ga je meer kleur zien in de jongenskamer! Meer heldere kleuren en meer kleuren met elkaar gecombineerd. Het mintblauw wordt iets meer helder blauw en dit combineer je met roest/bruin-rood, oker goudgeel, mosgroen en groenblauw tinten. Hieronder een impressie van de "Jongenskamer trends" volgens Kinderkamerstylist.nl. 

 

Jongenskamer trends de uitvoering

De Kinderkamerstylist stijl is een mix van vintage en van modern. Combineer een nieuw fris wit designbed bijvoorbeeld met oude paneeldeuren. Maak bijvoorbeeld een maatwerkkast van oude paneeldeuren. De deuren mogen er geleefd en vintage uitzien. Soms kan je zelfs de vintage kleuren van oude paneeldeuren als basis van de jongenskamer nemen. Zoek dus bijvoorbeeld eerst vintage deuren en ga dan verder met je "jongenskamer ontwerp".  Plak op de muur zo'n tof kleurrijk grid behang van Roomblush (of neem die tropical orange) en voor extra sfeer kan je bijvoorbeeld een bohemian sfeer ster aan de muur hangen. Ook tof; plaats bijvoorbeeld nieuwe houten muurknoppen (de vierkante van Ukkepuk) op de muur en hang er een toffe Bobo choses rugtas aan. De Bobo Choses tassen hebben vaak ook onwijs inspirerende patronen en kleuren. Wanneer je veel kleur gebruikt adviseer ik ook een aantal grijs of wittinten te gebruiken zoals je ook ziet in de "jongenskamer moodboards" hieronder. Bijvoorbeeld het grijs van de oude paneeldeuren of wit van het designbed. 

Onder de "Jongenskamer trends" sfeerbeelden zet ik de linkjes naar de getoonde producten.

 

TIP : Vraag altijd staaltjes aan van behang en gordijnen zodat je zelf kan zien of dit is wat je zoekt. Leg alles bij elkaar voor een goed overzicht.

Jongenskamer trends 2019 2020

Jongenskamer trends volgens Kinderkamerstylist.nl 2019/2020 | 1. Gordijn Mats13 Fijngordijn  2. Star lantaarn gold 3. Poster Walnut & Walrus 4. Grid behang Pastelgreen roombush 5. Vierkante wandhaak Ukkepuk 6. Tassen Bobo Choses 7. Oude paneeldeuren (Walstra via Marktplaats)

 

De kleuren die ik hierboven als inspiratie getoond heb kan je gebruiken als muurverf (grote blauwgrijze vlakje) of om kleinere meubelstukken mee te schilderen (zie de 2 kleinere vlakjes roodbruin & dieper blauw), zoals een commode of bijvoorbeeld een kast(je) of een houten kinderstoel. De vlakken dienen als inspiratie. Aangezien ik geen staaltjes van het behang of van de gordijnen hier heb vermeld ik geen kleurcodes om teleurstellingen te voorkomen.

Trends jongenskamer

Trends Jongenskamer | 1. Vintage tekentafel 2. Behang Zumo Orange 3. Gordijn Ties06 Oranje/rood 4. Designbed Vrolijk Ukkepuk 5. Behang grid Roomblush

 

Durf jij met kleuren te experimenteren? Dan is het rood/oranje gordijn (nr.3 hierboven) écht iets voor jou! Wil je voor iets meer safe gaan? Kies dan het gordijn dat je ziet in de bovenste collage (Mats13) of kies een naturel/beige/zand gordijn. Deze laatste kan jaren mee en combineert met superveel kleuren op de muur.

Ps. vraag altijd eerst stalen aan en maak dan zelf de keuze! Of schakel advies van "kinderkamerstylist" in.

 

Jongenskamer kleur trends

Hierboven zie je een sfeerfoto van de site "Fantastic Frank".

Je ziet hier in 1 sfeerbeeld een aantal kleuren die ik in de moodboards erboven genoemd heb.

De sfeerfoto hierboven laat je zien hoe je de kleuren met elkaar kan gebruiken.

Muur: Goudgeel/bruin / Speelauto vintage rood / Houten kinderstoel blauw-groen

Planeten kinderkamer
11-6-2018

Gastblog door Elina - Omdat wij begin dit jaar de sleutel hebben gekregen van ons nieuwe huis, ben ik volop bezig met het verzamelen van interieur-inspiratie. Misschien nog wel het meest voor de kamer van onze zoon Fedde. Het duurt nog even voor zijn kamertje klaar is (we zijn nog volop aan het verbouwen), maar alvast ideeën opdoen kan geen kwaad toch? ;)

Tijdens mijn speurtocht naar een mooi vloerkleed, kwam ik opvallend veel kleden tegen met het thema ‘planeten’. Wat zijn er veel mooie exemplaren! Niet alleen de vergrijsde kleuren en de prints zijn erg mooi, maar ook vind ik het thema ‘planeten’ heel stoer voor kleine mannen!

 

Planeten kinderkamer

Informatie "planeten kinderkamer" vloerkleden | 1. Kleed sterren 2. Kleed sterren grijs 3. Kinderkamer planeten kleed 4. Planeten kinderkamer kleed 5. Rond speelkleed planeten 6. Rond kleed ruimte 7. Vloerkleed planeten

 

Tips, inrichten kinderkamer planeten

Ben je ook van plan je kinderkamer een make-over te geven? Dan kan het heel fijn zijn om te denken in een thema. Het geeft je een houvast en het helpt je makkelijker een eenheid te creëren. Ook voor je kind werkt een thema heel prettig: het is herkenbaar, prikkelt de fantasie en kan heel goed aansluiten bij zijn of haar belevingswereld. Er schuilt alleen één gevaar in een thema kinderkamer: het kan onwijs druk worden, én.. wat als je kind het na een tijd niet meer leuk vindt? Zorg daarom altijd dat de basis van de kamer rustig is, of makkelijk aan te passen. Een behangetje is bijvoorbeeld heel leuk, maar houdt het dan bij 1 muur. Of behang losse panelen die je weer kunt wisselen. Een kinderkamer met een thema kan heel tijdelijk zijn, dus een paar leuke items in een goede basis werkt het beste. Vaak zijn een aantal accessoires al voldoende om een thema neer te zetten. De fantasie van je kind vult de rest in! Ik geef je een aantal suggesties voor de mooiste vloerkleden en accessoires in het thema ‘ruimte’. Je kleine man voelt zich een echte astronaut tussen de sterren, planeten en raketten!

Kinderkamer planeten inspiratie

Informatie sfeercollage "kinderkamer planeten" | 1. Muurstickers planeten 2. Knuffel 3. Muursticker planeet 4. Raket karton 5. Beddengoed de ruimte 6. Kussen raket 7. Poster fly me to the moon 8. Bureau kinderkamer 9. Behang de ruimte 10. Muurstickers planeten 11. Knuffels 12. Babyspeelgoed raket

 

+ + +

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: "jongens slaapkamer" Geen themakamer, wel jongensachtig met raket muursticker :)

Kleine jongenskamer

Vandaag inspiratie voor het inrichten van de kleine jongenskamer. Birgit (Birgit Koelewijn) vertelt: Sinds begin dit jaar heeft Finn een eigen kleine jongenskamer. Het is niet groot (6 m2 ), dus we moesten creatief omgaan met de ruimte. Via Fortune Flea kwamen we een vintage bed tegen, ik was verkocht! Gelukkig vond Finn dit Franse vintage spijlenbed ook mooi en konden we hem Amsterdam ophalen. De ruimte onder het bed hebben we opgevuld met houten bakken op wieltjes die we zelf maakten, handig (!) voor de kleine jongenskamer!

Voor de kleur op de muur koos ik voor Oval Room Blue van Farrow and Ball, een prachtige kleur. Niet te blauw, niet te grijs. Ik was eigenlijk opzoek naar een oud Gispen typemachine bureautje voor op deze kamer. Deze bureautjes zijn niet te diep en niet te breed, en zou in deze ruimte precies passen. Maar toen ik langs de kringloop fietste en dit bureau met stoeltjes zag staan, vond ik dit een prima alternatief. We gaven het blad, het zitvlak en de rugleuning van de stoelen de kleur Breakfast Room Green van Farrow and Ball. Finn is een enorme verzamelaar en natuurliefhebber. De mooiste schatten krijgen een plekje op zijn kamer, in zijn letterbak of in zijn schattenkastje met de houten deurtjes. Dit kastje is prive en verboden terrein voor de overige familieleden. De ram aan de muur is van WAUW, het gewei kochten wij op de brocante markt in Lille en de prachtige uilenkop is van Susan Meijerink. Voor Finn zijn kledingkast kozen wij voor een eigen ontwerp. Jaren geleden redde wij 2 oude houten tuindeuren van het grofvuil op straat. Deze deuren vormden de basis van de kast op Finn zijn kamer en ik vind hem prachtig geworden! Om de deuren heen bouwden we een kast van underlayment, en schuurden we de oude deur kaal. Omdat de kast hoog is ( 235 cm ) is er onderin voldoende ruimte voor speelgoed en boeken, en is er nog ruimte boven in voor Finn zijn kleding en het beddengoed. Finn zijn kamer is niet groot, maar wel heel fijn.

Product informatie kleine jongenskamer

De vloer is een laminaat vloer van VT wonen (Karwei) in de kleur olijf. De gordijnen zijn gemaakt van dikke jeans stof gekocht bij een stoffen winkel in Den haag. De letterbak komt van Marktplaats. Het bureau, het houten wandkastje met deurtjes en het witte metalen kastje kocht ik bij de Kringloop. Het open houten kastje bij zijn hoofdeinde, de kledingkast en de bakken onder zijn bed maakten wij zelf. Het beddengoed is van Sissy Boy, de kussens zijn van By Molle en van La Cerise sur le Gateau. De oude schoolprent van het Skelet kochten we bij WAUW, het fantasie beest er naast aan de muur maakte Finn zelf van gevonden troep op het strand. De vlaggetjes slinger maakte ik voor Finn zijn 9 de verjaardag van een oude Noorse wegenkaart. De gele hanglamp is van Studio Snowpuppe en de oude legerkist achter Finn zijn bed kochten we in Lille op de Brocante Markt. 

Voor meer foto's neem graag een kijkje op - Birgit - haar IG!

Babykamer styling

Voor kinder- en babykamer styling moet je natuurlijk bij Kinderkamerstylist.nl zijn ;-) Sinds een paar maanden geef ik niet meer alleen advies maar helpen stylistes Roos en Elina mij daarbij. Vandaag nemen we een kijkje in de babykamer van Fedde, de zoon van Elina. Een onwijs fijne babykamer styling. De babykamer kwam ik tegen op instagram en ik zag direct dat Elina op een hele fijne, persoonlijke manier deze styling verzorgt.

 

Babykamer styling tips

Het ledikant komt bij Babypark (Kidsmill) vandaan. De muurstickers erboven via June Interiors. Lamp via Kwantum en het kapstokje vond Elina bij Loods5. De commode en de boekenplankjes maakte Elina zelf. Op de commode staat figuurlamp vliegenzwam zwart/wit. De kastjes aan de muur komen van Marktplaats. Vosje in het kastje via SissyBoy (uitverkocht) vergelijkbare via Lidor.  Bijtbootje van Oli & Carol. Daarboven hangt sterrenslinger MRS Bloom. Op de vloer zie je vloerkleed en wasmand van House Doctor. Het blauwe hobbelpaard is gevonden via Marktplaats. De zwart/wit posters erboven Desenio. Witte slinger stipjes via Sukha. De donkergrijze lockerkast is van het merk Woood. Elina maakte de haaitjes haken aan de muur zelf, net zoals het trek-eendje. De bijzondere "kite" mobile is van Ferm Living. In het ledikant zie je bergkussen Fabelab. De andere kussens maakte Elina zelf. De grijze lambrisering is geschilderd in de kleur ‘Damp’ van Histor. De blauw tint achter de kast is "Sea Green van vtwonen". De commode en het wandkastje zijn geschilderd in de kleur "Pale Jade Green" van Le Noir et Blanc (Karwei). De vloer is een laminaat vloer van de Gamma en de gordijnen zijn kant-en-klare van de Hema. Benieuwd naar meer werk van Elina? Bezoek haar splinternieuwe website graag hier "Elina Styling".

Bekijk reacties (8)

Peuter slaapkamer jongen

Marjolein vertelt: "De verhuizing was precies het goede moment om afscheid te nemen van Naud zijn babykamer en in het nieuwe huis een stoere, gezellige "peuter slaapkamer jongen" voor hem te creëren! En wij, van kinderkamerstylist.nl, vinden dat Marjolein hier erg goed in geslaagd is! Lees je mee voor haar tips en ideeen?

 

Van babykamer naar "peuter slaapkamer jongen"

Ik koos voor een junior ledikant ipv een 1-persoonsbed, dit vond ik net iets knusser voor hem. Het peuter bed en kastje liet ik door een timmerman maken, ik vond een soortgelijk bed net iets te prijzig en op deze manier was het prima te doen. Het bed is gemaakt van Fins underlayment en ik liet het onbehandeld, het geeft warmte aan de kamer en combineert mooi met de strakke gietvloer (via Solo Gietvloeren). Om de ruimte wat meer diepte te geven, schilderde ik op 2 muren een lambrisering in de kleur Early Dew van Flexa. Een makkelijke DIY klus met een groots effect! De eerder gekozen accessoires uit Naud zijn babykamer in de kleuren mint en oker hield ik aan. De kleur oker speelde al een rol op zijn geboortekaartje en blijft vrolijk en leuk.

Ik clusterde een aantal kenmerkende spulletjes aan de wand, zoals het mooie aapjes tegeltje van Storytiles en een oker Hello kapstokje. De matte muurverf in de vergrijsde mintkleur in combinatie met het geel vind ik een ontzettende leuke combinatie geworden. Ik plakte wat triangle muurstickers op de witte muren en heb een aantal posters (poster ijsbeer) en vlaggetjes slingers (via Dille en Kamille & Kwantum) opgehangen. Naud is helemaal gek van auto's en alle soorten voertuigen. Ik wist gelijk dat ik het mooie behang van Studio Ditte wilde voor zijn kamertje. De mint, oker en grijstonen passen perfect in het geheel en zorgen voor een mooie samenhang. Omdat het behang vrij druk en aanwezig is, koos ik voor 2 banen achter een vintage bureautje. Het bed staat aan de andere kant van de kamer dus besloot ik het auto dekbedovertrek erbij te combineren. De stoere grijze lockerkast (soortgelijke locker vind je via Lief en Klein) maakt het helemaal af. Naud slaapt heerlijk in zijn bed en is heel blij met zijn fijne kamer".

Nog meer producten uit deze "peuter slaapkamer jongen" | Vintage bureautje en stoel via Marktplaats | Gebreide lamp | Hay gymhook | Speelgoedzak Nobodinoz | Bordje "ik ook van jou" | Vloerkleed rond | LEGO opbergdozen

Vind Marjolein - hier - op instagram. Marjolein en Suzanne Bouhuijzen lanceren zeer binnenkort hun eigen Interior & Styling bedrijf. Soon more...! MINTS

Ook leuk om te lezen "Peuterkamer jongen" stap voor stap van babykamer naar peuterkamer.

Bekijk reacties (20)

Peuterkamer jongen
31-5-2017

Gastblog door Roos Eldering - Pepijn, mijn zoontje, is nu een echte peuter. Ik vond het dan ook tijd om zijn ledikant te verruilen voor een peuterbedje, en de commode weg te doen. Een ledikant is zo vervangen door een ander bedje, maar wat zet je neer op de plek waar eerst een grote commode stond? Lees hieronder snel verder over de mini make-over van Pepijn zijn Little Man Cave! Van kleuterkamer naar peuterkamer jongen.

Van kleuterkamer naar peuterkamer

Before. Dit wás de babykamer van Pepijn

 

Van babykamer naar Peuterkamer jongen

Om het kamertje wat knusser te maken heb ik gekozen om op de muur waar de commode stond een lambrisering te schilderen. De kleur, armygreen (zie foto hieronder) van vtwonen. Ik vind dit een erg stoere kleur maar deze groen heeft ook een zachte uitstraling. Hoe verf je een lambrisering:

1. Muur en plinten schoonmaken

2. Plinten afplakken

3. Hoogte bepalen van de lambrisering

4. Een lijn aftekenen op de muur

5. Boven deze lijn afplakken met schilders tape

6. De zijkanten afplakken met schilders tape

7. Alle randen met een fijne kwast schilderen

8. Daarna met een roller de lambrisering schilderen ( 1 of 2 lagen naar wens)

9. Tape verwijderen

10. Klaar en inrichten maar!

Lambrisering maken peuterkamer

Stap voor stap. Lambrisering in de peuterkamer maken.

 

Nadat ik de lambrisering geschilderd had, ben ik begonnen met het opnieuw inrichten van de wand. Het idee voor een eigen speeltafel op Pepijn zijn peuterkamertje leek me al een langere tijd leuk. Ik heb ervoor gekozen de lange speeltafel die in de huiskamer stond op zijn kamertje te zetten. Deze past qua kleur perfect en doordat de tafel zo lang is oogt de kamer ruimtelijker dan wanneer je een klein tafeltje neer zou zetten. Ik heb het kapstokje dat boven de commode hing weggehaald nu deze geen functie meer heeft. Ik ben op zoek gegaan naar een leuk en stoer alternatief voor aan de muur. Zo vond ik de tekenrol met leren lussen van Handles & More. Deze rol is de perfecte vervanger! Naast het feit dat de tekenrol er super stoer uitziet kan Pepijn ook lekker kleuren op zijn tafeltje. Is de tekening klaar, dan scheur je het papier makkelijk aan de onderste leren band af! Ideaal! Ik heb gekozen voor de kleur vaalgroen. 

tekenrol peuterkamer

Tekenrol (kleur vaalgroen) ophangen in de peuterkamer jongen

 

Afstylen van de peuterkamer

Nu de tekenrol op zijn plek hangt is Pepijn zijn speelgoed aan de beurt. Op de speeltafel heb ik het speelgoed gezet waar hij het vaakst mee speelt. Een oude ijzeren legerkoffer wordt nu gebruikt als opberger voor zijn favoriete knuffels. Als nachtlampje heb ik gekozen voor een wereldbol, deze lamp geeft fijn licht en is ook nog eens super leuk om mee te spelen! Pepijn heeft nu een eigen hoekje in zijn kamer waar hij lekker kan spelen en kan kleuren op zijn tekenrol. Door wat kleine veranderingen en met een minimaal budget is Pepijn zijn kamertje een echte Little Man Cave geworden! 

Jongens peuterkamer

Product info, peuterkamer jongen: Tekenrol | Stoeltje | Rond Kleed | Wereldbol | Ansichten via Petite Louise (belle en boo & Ruth Hengeveld), Kaartje of Kip

Peuterkamer jongen

Product info: Vlaggenlijn num.74 Lidor | Vliegtuig | Tafel zelfgemaakt | Oud stoeltje | Rond kleed

Wereldbol | Ansichten Petite Louise (Belle & Boo en Ruth Hengeveld) en Kaartje of Kip

 

Gastblog door "Styling by Woed"

+ + +

Lees meer blogs van Roos

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen, blog "Kleuterkamer jongen" of de binnenkijker "peuter slaapkamer jongen"


Bekijk reacties (5)

Stoere jongenskamer ideeen

Wat een geweldig medium is Instagram toch. We vinden de mooiste, stoere jongenskamers daar! Vandaag showen wij hier de stoere jongenskamer van Déjan. Zijn papa is enorm handig en maakt van hout de meest mooie producten na. Lees hieronder graag het verhaal van Jellina die je ook kan volgen op Instagram via @Jellinadetmar

 

De stoere jongenskamer van Déjan

Wij (Jan en Ik, Déjan ‘13 en Melin ‘16) wonen in een oud huis, zo rond 1700 gebouwd. Boven hebben wij niet zoveel ruimte en we hebben ook geen zolder. De houten balken die in ons huis lopen zijn allemaal in het zicht, dit hebben wij zo behouden. We hebben er juist een accent aan gegeven om de muren wit te maken en van de balken de verf laag af te krabben zodat ze juist naar voren komen. In Déjan zijn stoere jongens kamer komt dit heel mooi naar voren. Bij binnenkomst hebben we Déjan zijn naam op de deur van oud sloophout. Deze houten letters heeft mijn man zelf uitgezaagd. Deze letters (lettertype) hebben wij van google gehaald op papier uitgeprint, overgetrokken op hout en uitgezaagd. De tussenwand in de slaapkamer is van underlayment hout gemaakt, want ik wou graag veel spulletjes bevestigen op de wand. En van hetzelfde hout hebben wij het bed van Déjan gemaakt. Onder het bed zijn twee grote lades gemaakt voor al het beddengoed, en eventueel speelgoed of kleding. Een mooi groot bed is het geworden zoals je ziet. We hebben voor en achter wat extra ruimte gelaten zodat je het ook makkelijk kan opmaken. Déjan kan hier heerlijk slapen met al zijn knuffels. Onder de lades zijn wielen gemaakt zodat je makkelijk de lades in en uit kan trekken.

Op de stoere jongens slaapkamer staat nog een lockerkast een bureautje en een grote dekenkist. Het bureau hebben wij ook zelf gemaakt, er zitten open vakken in en daarin kunnen we de bakken van de ikea kwijt met speelgoed. Ook staat er een grote houten bak onder waarin speelgoed kan. Aangezien we veel hout over hebben gehouden van de wand heeft Jan daar een vliegtuig van gemaakt en een groeiladder. Daarbij heb ik kaartjes gemaakt met lengte, gewicht en de datum in handlettering. Ook een wandplank met leertjes hebben we gemaakt en deze bevestigd aan die wand.

Zelfmaken stoere jongenskamer

Het underlayment hout kun je in iedere bouwmarkt wel kopen. Het vliegtuigje wat je ziet heeft Jan zelf gemaakt, idee via pinterest! Ook de houten ijsjes, de bergen, de maan en het fototoestelletje zijn allemaal zelf gemaakt. De wandplank is wit geverfd en hebben we opgehangen met leren riemen die we bij de action hebben gekocht. Zie ook ons blog "wandplank zelfmaken". Het bureautje hebben we zelf zo gemaakt dat je de bakken van de Ikea erin kan schuiven voor speelgoed. De plank boven het bureau is ook van de Ikea. De lamp komt uit een bouwmarkt, de dekenkist komt van een rommelmarkt. Het stokpaardje is handgemaakt en deze heeft Déjan gekregen op zijn verjaardag. Het loopautootje en het krukje zijn van de leenbakker. De lockerkast is van de formido, de knoppen op het bed zijn van HK-Living. De fotokaartjes heb ik zelf uitgeprint van internet zijn van Sharon Montrose.Bekijk reacties (1)

kleuterkamer jongen

Dit is de jongens kleuterkamer van Liam. Liam is een gevoelig mannetje, rustig en tegelijkertijd steeds opstandiger, slim en vooral heel lief. Het jongenskamertje sluit goed aan bij de persoonlijkheid van Liam. De kleuren in Liam z'n kamer zijn rustig en natuurlijk en het zwart/wit wat steeds terugkomt is net dat scherpe randje van 'm wat af en toe tevoorschijn komt. We zitten midden in de overgang van babykamer naar peuterkamer jongen. De kleur mosterd, goudgeel gaat wat meer terug komen. Dat wil dus zeggen weer een bezoekje brengen aan kindercompagnie in Lith. Een mega grote store met alleen maar mooie spullen om de kinderkamers mee op te vullen. Ik slaag er altijd en doe er ook onwijs veel inspiratie op. Zo komt mijn vloerkleed van het Nederlandse merk Naco Trade en de dubbel lakentjes van Koeka daar ook vandaan. Ook de houten kapstok naast het bedje kon ik niet laten liggen. Het is een stoere kapstok gemaakt van gerecycled sloophout met originele verf. De perfecte kleur die dus nog meer in het kamertje terug mag komen. Benieuwd naar nog meer foto's? Een kijkje thuis bij Liam via intstagram account ___imane___

 

Verkoopinformatie "kleuterkamer jongen"

De alfabet poster zorgt voor een modern tintje in de kamer. Deze komt uit Amerika (Wereldwijde gratis verzending!) De papieren opbergzakken van Tellkido mogen niet ontbreken. Het bekende beren gezicht en de TOYS bag zorgen ervoor dat het speelgoed heel snel is opgeruimd. Be brave (Shanna Murray) een tekst die echt bij onze Liam past. In onze kraamtijd wist ik het al... Deze tekst past perfect bij hem! De muursticker zag ik voorbij komen op Instagram. Instagram, maar zeker ook Pinterest zijn plekken waar ik mijn inspiratie vandaan haal. De muurtekening komt er ook vandaan. Op Pinterest was ik op zoek naar iets unieks. Ik kwam er echt hele gave dingen tegen, maar er zat al een kleurtje op de muur (S0.05.65) die nog wel even mocht blijven. Muurhaken: hay en hk living. Letters: kindercompagnie (lith). Bakjes: Hema en Xenos, houten kast: Ikea (ivar), nijntje lamp: prenatal, Ladder Xenos, Tipi via tipitoplay.nl, slingers: happypaper.nl, wolkenslinger via conceptstore webshoponly (denbosch), walvisposter en gestreepte wasmand: Sissyboy. Dekbedovertrek: Hema, Bed: op maat gemaakt, knuffels van de merken ilovenooddoll, en luckyboysunday. Vintage stoeltje: loods5, Rabbithead: bisoudelou. Kussen: finelittleday Klerenhanger: TROTS junior store (denbosch). Stoffen camera: Suussies (Petozzi denbosch). Dankjewel Imane voor je mooie verhaal en foto's! Zie hier Imane haar instagram foto's.Bekijk reacties (12)

Jongens slaapkamer ideeen
6-1-2017

Splinternieuwe jongens slaapkamer ideeën om het jaar mee te starten! Wist je dat er echt ongelofelijk veel tofs voor de jongenskamer te vinden is? Denk ook een beetje buiten de kaders. Er bestaat meer leuks voor in de jongenskamer dan auto's, dino's, en andere typische jongenskamer accessoires :-) Bij de inrichting van de meidenkamer laten we ook vaak de typische meiden dingen los. Maak er een fijne, persoonlijke jongenskamer van. Ook jongens houden van een schommelstoel en een knus leeshoekje.

 

De gezellige jongenskamer

Wat dacht je van een hangstoel en een aantal vilten cactussen in de hoek? Combineer blauw en groen met veel verschillende blauw/groen tinten (zie hoe wij die kleuren matchen hieronder) in de jongenskamer en denk ook aan de tinten okergeel, mosgroen etc. Die laatste kleuren zijn ook erg fijn als contrast kleur in de jongenskamer.

jongenskamer slaapkamer ideeen

Verkoopinformatie Jongensslaapkamer ideeen: Hangstoel Kidsdepot | Mint wandplank | Groene koffertjes | Raket muursticker | Zwart stoeltje | Paard kussen | Vloerkleed rond mint | Blauw wolkenbehang | Kast met bolpoten | Cactussen op kast

 

Jongensslaapkamer decoratie

Verkoopinformatie jongenskamer accessoires: 1. Wandplank mint met koper 2. Donkergroen koffertje 3. XL cactus 4. Dierenkop hond 5. Wandlamp vlieger Miniwoo 6. Dr.blauwe vlaggenlijn 7. Raket muursticker 8. Cactus vilt 9. Opbergbakken Miniwoo 10. Muursticker beer met plu 11. Commode Dony by deer 12. Tipi okergeel 13. Paardenkussen 14. Vliegtuigwandplank

 

Jongensslaapkamer knaapje instagram

Jongensslaapkamer inspiratie. De foto vind je via Instagram account:  ___knaapje___

Viola gebruikte hierboven de blauwe kleur: Blueberry dream van Flexa creations

Jongens dekbedovertrek via CarlijnQ

Jongenskamer inspiratie via Kinderkamerstylist.nl

Als een gedacht aan een slaaphut voor in de jongenskamer? Dit toffe underlayment bed is van Knuzi en is o.a leverbaar in onbewerkt underlayment hout. Stoeltje komt bij Littefashionaddict vandaan. Maak het af met een mooie kleur op de muur, de raket muursticker en de dromerige poster van de beer | Cactus | Dr blauw vlaggenlijn |

+ + +

Nog meer jongenskamer inspiratie:

- Dol op de ruimte? Lees dan graag "Thema kinderkamer planeten".

- Blog "jongenskamer inrichten"

- Jongenskamer ideeen

Jongenskamer inrichten

Sabine is stylist en dat zie je terug in deze jongenskamer. Wij mogen mee binnenkijken in de gezellige jongenskamer van Faas. Sta jij ook op het punt om een jongenskamer in te richten? Wat dacht je van zo'n tipi speelbed? En een behangbeest op de muur? Lees verder en Sabine deelt alle tips en linkjes naar de producten van deze jongenskamer. Psssst.... misschien ken je (het werk van) Sabine wel! Zij is stylist en verzorgt samen met Hans Mossel prachtige publicaties in bekende woonbladen. Hoe leuk is het dat we nu thuis mogen kijken bij Sabine? Meer info op haar site "Buro Binnenhuis"

 

Informatie "jongenskamer inrichten"

Het toffe tipibed is van Woood. De kast is helaas niet meer leverbaar maar vergelijkbare kasten vind je via Lief & Klein. De borden zijn gekocht bij Tica (Fair Trade Original). Kinderkapstok vogel gekocht bij Wijsneus in Groningen. Diverse kussens van vtwonen, Ferm Living en Leen Bakker. Dekbed van Studio Ditte. Behangbeesten op de muur zijn van INKE (Bremer set) Het plaid komt bij Laif en Nuver vandaan. Bureau + stoel van Retroloekie en de Poster Batman via etsy gevonden. Graffiti gemaakt door een collega. Paddenstoel lamp via PSikhouvanjou. Poster Vos van Dutch Label Collection. Op de muur zit kleur "golf" van Histor.

- Misschien vind je dit ook leuk om te lezen "jongens slaapkamer ideeen"Bekijk reacties (1)

Jongenskamer ideeen

Via instagram vonden we een hele coole jongenskamer. We namen contact op met (de eigenaar van dit kamertje) Yvonne en vroegen haar of ze haar stoere jongenskamer ideeën met ons wilde delen, en dat wilde ze! Kijk mee in de stoere jongensslaapkamer van James. In James zijn kamer zie je helemaal geen witte muren. Yvonne gaf de schilder de opdracht de muren blauw en grijs te schilderen. Daarna plakte ze kleine muurstickers op de muur en ook nog een hinkelbaan van tape op de vloer. Al met al is het een hele stoere kamer geworden. Hieronder deelt Yvonne haar tips.

 

Jongenskamer ideeën met linkjes naar de producten

Het autolampje en de tent zijn van Ferm Living. De stoere ladenkast (via de Troubadour) waar de dino's op staan is van sloophout. Toen zoon James nog klein was werd deze kast als commode gebruikt. De landkaart van Nederland lijkt vintage maar is een nieuwe plaat met vintage uitstraling! Het bureautje, stoeltje en de kledingkast zijn gevonden via Marktplaats. Het dekbedje is van Nobodinoz, net zoals het bedje en het matrasje bij het tentje en de speelzak. Het kussenlampje is van Le Petit M. De tipi stickers op de muur zijn van grasonderjevoeten.nl. De pastel hanglamp is van Sebra. De hinkelbaan is zelf gemaakt met washingtape vd Hema. De kleuren op de muur zijn lichtblauw en grijs en beiden van Flexa, helaas weet Yvonne de kleurcodes niet meer. De poppetjes (nesting dolls) op het wandplankje zijn van psikhouvanjou.nl en de schoentjes zijn de eerste schoentjes van Yvonne haar man. De kinderkamervloer is een licht grijze gietvloer van Motion Vloer in Amsterdam. Benieuwd naar meer? Zoek Yvonne op Instagram op.

- Misschien vind je dit ook leuk om te lezen "jongens slaapkamer ideeen"

 
Bekijk reacties (1)

Houten speelgoedauto
14-7-2016

Nieuw in Nederland! De houten speelgoedauto van het merk Candylab! Super stijlvolle vintage look speelgoedauto's die niet alleen erg tof staan in de jongenskamer maar waar natuurlijk ook flink mee gespeeld kan worden. Deze design speelauto's zijn niet heel goedkoop, maar dan heb je wel echt een eyecatcher in huis! Ze zijn met zorg en aandacht gemaakt van berkenhout en geverfd met verf op waterbasis. Safe voor de kids!

 

De houten speelgoedauto's van candylab

Webshop "Haas op de Maan" is 1 van de eerste shops in Nederland die de mooie retro speelgoedauto mag verkopen. De auto’s zijn in eerste instantie ontworpen om hard-core mee te kunnen spelen. Ze zijn stevig gebouwd en qua formaat heel prettig voor kids. De afmeting is ongeveer 18 cm lang x 7 cm breed. Moet ik je nog verder overtuigen? Kijk maar eens op de foto's hieronder ....... :-) En geniet tijdelijk van de korting!

>>> JOEPIE!!!! Jij koopt ze nu tm 22 juli met 10% korting!!! Ga naar: Candylab auto's en gebruik code: HAASxCT10% <<<

Houten speelgoedauto

Verkoopinfo Candylab auto's | Vind de Candylab auto's op de site van Haas op de Maan. Binnenkort worden de modellen GT10 (oranje auto), de CandyCab (taxi li boven) en de BlueRacer74 (speelgoed race auto li onder) daaraan toegevoegd!

Houten speelgoed auto Candylab

Prachtige sfeerfoto's van de candylab auto's gevonden op de IG pagina van Candylab. Foto li boven via IG account "Ruffledsnob"

>>> Shop de Candylab auto's tm 22 juli a.s met 10% korting!!! Gebruik code: HAASxCT10% <<<

Mooie babykamer

Gespot! Een mooier dan mooie babykamer! Ik vond het mooie babykamertje van Moses op het instagram account van Stephanie en was op slag verliefd. Ook op Moses trouwens.... Stephanie heeft er een smaakvolle, persoonlijke babykamer van gemaakt. In de babykamer zie je een combinatie van maatwerk (het underlayment ledikant), zelfgemaakte items (mobile boven ledikant bijvoorbeeld), een behang met tof patroon en vintage items. Dit is voor mij de ideale combi van hoe een unieke babykamer eruit ziet. De dierenkop met lijst is een echte eye-catcher in dit kamertje. Stephanie stuurde me de foto's en wil graag met jullie delen waar de producten uit deze mooie babykamer vandaan komen!

 

Informatie mooie babykamer

Het behang met de bomenprint is van Cole & Son en heeft de naam: Woods. De vos boven het ledikant is gevonden bij de Sissyboy. Via Marktplaats is de lijst die er omheen hangt gekocht en zelf geschilderd. De boomstamhaakjes zijn van HK Living. Het ledikant is gemaakt door een timmerman van underlayment. Gebreide spullen geven snel een warme en zachte uitstraling, gelukkig kan oma goed breien en maakte ze zelf een deken en een trui voor Moses. De commode maakte onze vrienden van de webwinkel Huis & Grietje voor ons. Stephanie is dol op het mixen van verschillende meubels, extra leuk als vrienden het voor je op maat kunnen maken. De mobiel boven z'n bedje maakte Huis & Grietje ook voor Stephanie als kraamcadeau. Het plankje boven de commode is een makkelijke doe het zelf klus. De beschrijving vind je op ons blog "wandplank zelfmaken". De knuffels op de plank zijn van Maileg en Kenanaknittergritter. De lockerkast kocht Stephanie via Marktplaats één straat verderop. Ze hebben er zelf plankjes in gemaakt zodat z'n kleertjes er makkelijk in kunnen liggen. De slingers maakte Stephanie zelf voor z'n eerste verjaardag. Het fietsje van Vilac was een van z'n verjaardag cadeaus.


Bekijk reacties (10)

Jongensslaapkamer

De jongensslaapkamer van Flint is bijzonder, echt heel bijzonder! Je kan wel zien dat Flint zijn mama Miranda styliste & vormgever is :-) Wij ontdekten deze unieke jongenskamer via Instagram en zijn blij te melden dat wij deze jongenskamer mogen delen met jullie! Miranda deelt alle info over haar jongensslaapkamer graag hieronder met jullie!

 

Informatie jongensslaapkamer

Miranda vertelt: We hadden geen verwarming toen we hier kwamen wonen, het was onbewoonbaar verklaard. De radiatoren hebben we gekocht bij een bedrijf in oude bouwmaterialen. Het behang is handbeschilderd van Farrow and ball, waarschijnlijk is het niet meer verkrijgbaar. De commode is gekocht op een brocantemarkt. Hij was groenig. We hebben hem geschilderd met dezelfde kleur blauw als het behang (HISTOR WATERPAS Kleurcode: 1020-B10G). Miranda heeft om de bloemen en fruitafbeeldingen heen geschilderd. De rode muur achter de commode is kleur: Ballon van Histor. De deuren en kozijnen zijn de kleur pointing van Farrow and Ball. De vloer is de originele ondervloer die al in het huis lag.
De kast is door Miranda haar vader gemaakt samen met haar man. Aan de linkerkant is er ruimte om kleding op te hangen en voor boekjes en nog een leggedeelte voor kleding & spulletjes. In de toog zitten kleine lampjes. Aan de rechterkant zie je op de foto ook een opening. Miranda vindt luieremmers altijd zo lelijk dus daarin stond de luieremmer en door het gat kon ze de luiers in de emmer doen. Achter het luikje lagen de luiers.

Het bedje is via marktplaats gekocht. Het wolkenlampje is zelf gemaakt (!) Lees graag ons blog "kinderlamp maken". De poster - PEACE LOVE ROCK heeft Miranda ontworpen en is in verschillende maten te koop. De poster met de maan komt vanaf pinterest en heeft Miranda zelf geprint.
De wandhanger is via instagram besteld bij zoelovesava. Het beddengoed en kussen komt van H&M home. Het hertje en de poezenknuffel van IKEA.
De olifant is ollie de olifant van diergaarde Blijdorp. De kussen van het leeuwenhoofd is online gekocht. De pop is van lucky boy sunday.

De lamp is van IKEA ‘KRUSNING’ Zelfgemaakte dierenkop is besteld bij SusanMeijerink.

Vind Miranda ook op haar sites: Miranda Maakt. Voor haar posters en kaarten neem graag een kijkje op Saltymilk + Instagram MirandaMaakt + Instagram salty_milk
Jongenskamer auto
7-4-2016

"De auto" is natuurlijk een veelgebruikt thema in de jongenskamer. Ik wil vandaag graag een fijne jongenskamer DIY aan deze producten toevoegen! Schilder met magneetverf een autobaan op de muur en versier deze met magneetauto's! Deze magneten koop je, of maak je ook zelf. Nu weet ik niet 100% zeker of de prachtige magneten van Londji (zie afbeelding hieronder) goed blijven plakken op je zelf geschilderde autobaan. Weet iemand dit? Maar online kan je wel zelfklevende magneetfolie vinden die geschikt is voor magneetverf. Probleem weer opgelost.

 

Zelfmaken magneten auto's

Zoek toffe vintage afbeeldingen van auto's op (zoek bij google naar "retro auto illustratie"). Sla de afbeelding op, print uit en plak op de magneetfolie en knip uit. Daarna lekker ermee spelen op je zelf geschilderde magneet autobaan of op je magneetbord.

Jongenskamer auto zelfmaak idee

Verkoopinformatie "jongenskamer auto" | De prachtige vintage look magneten zijn van ontwerper Londji | "Muursticker weg" via Perron11

 

Autobaan van vilt jongenskamer idee

Vilten autobaan, aan beide zijden te gebruiken | Vloerkleed autoweg jongenskamer ( WIN HEM NU, HIER)

 

Vintage vrachtwagen muursticker jongenskamer

Als je op 1 muur een autoweg schildert, heb je nog een aantal muren over :-) Wat dacht je van deze vintage vrachtwagen muursticker voor op de andere muur?

Nog niet genoeg auto's in de jongenskamer? Zo fijn, dit zachte auto beddengoed

Dekbedovertrek auto jongenskamer

 

Nieuw! En superleuk om mee te spelen, de flexibele autobaan van "WaytoPlay". Deze rubberen wegdelen leg je zelfs met gemak over een drempel heen!

WaytoPlay autobaan jongenskamer idee

Vroem vroem ........

 

De speelkamer

Via instagram ontdekte ik een hele toffe, moderne speelkamer! Kijk maar eens naar onderstaande foto's van Antoinette te Pas. Sinds afgelopen zomer is hun rommelzolder omgetoverd tot stijlvolle "speelkamer" voor haar zoons Teun en Roef en vrienden! Antoinette deelt graag de speelkamer foto's & zelfmaak ideeen hieronder! Ze ontwierp een coole speelzolder in gymzaal stijl! Ontdek hieronder haar zelfmaak ideeen en fijne shopadressen!

Tips en verkoopadressen speelkamer

De grote meetlat tegen de muur is gekocht bij combitex. Daar komt de rood witte deken ook vandaan. De kegel kreeg Antoinette bij een bowlingbaan in Denemarken en het skatebord lag bij het grof vuil(!) Het bed is zelf gemaakt van underlayment. Op het bed liggen o.a. kussens van Tas-ka. De gele poster met het gezicht is van "Sammy Rose". De letter lampen zijn gekocht bij de hema. Het gaatjes bord op het buro is zelf gemaakt door Antoinette van een bedbodem. De lineaal die er op zit kreeg ze van de meester van mijn oudste zoontje Teun. Het metalen archiefrekje is gekocht bij de kringloop. De tafel is zelfgemaakt van een underlaymentplaat en schragen van de Ikea. De print in de lijst is van mooiezooitjes en de looplamp is van stoer metaal. De vloer is gemaakt van underlayment platen die grijs geschilderd zijn. De witte ronde lijn is er zelf opgeschilderd, met behulp van een touw en een potlood heeft Antoinette eerst een cirkel gemaakt. De toffe vintage wereldkaart lamp koop je bij Fleurig & Kleurig. Lees de rest van het verhaal over de speelkamer op ons blog "speelkamer inrichten"

Lees ook graag ons blog "Inrichting speelkamer" voor meer tips of "speelkamer ideeën" (blog 2019)Speelkamer inrichten
28-1-2016

Antoinette te Pas schreef een gastblog voor ons over haar speelkamer! Hoe kan je een speelkamer bijzonder en eigenzinnig inrichten? Lees de tips en grappige ideeen van Antoinette te Pas en doe unieke (zelfmaak) ideen op!

Gastblog speelkamer

"Ik ben Antoinette en woon in een jaren 30 huis in Arnhem samen met Henk en onze fantastische jongens Teun en Roef. Wij vragen ons soms af hoeveel kinderen we ook alweer hebben. Want bijna dagelijks hebben wij er gemiddeld zo’n vier over de vloer". Sinds afgelopen zomer zijn Antoinette en Henk een bijzonder mooie ruimte rijker. De speelzolder is af! Wat eerst een plek voor het bewaren van rommel was is nu een stijlvolle speelkamer in gymzaal stijl geworden!

Antoinette heeft het bovenste stuk van de schoorsteen er af gebikt en daarna is er netjes omheen gestukt. Op de vloer van de speelkamer liggen underlayment platen die grijs geschilderd zijn. Antoinette heeft de witte ronde lijn zelf op de vloer geschilderd, met behulp van een touw en een potlood heeft ze eerst een cirkel op de vloer getekend.

Speelkamer tips speelkamer inrichten

Verkoopinformatie speelkamer inrichten: Lichtletters Hema | Wit rode deken & grote meetlat via Combitex | Gele kussen Tante Ted | Gele poster Sammy Rose | Lamp papier wereld (REX International)

Antoinette verteld verder; "De zolder was af, dit werd het domein voor de jongens om te chillen, knutselen, bouwen, gamen, tv kijken, in de ringen te hangen enz. Yihaa wat een feest! En wij zouden dan tuurlijk goede afspraken maken over hun nieuwe taak, het opruimen van de zolder. Maar die afspraken zijn niet nodig, de zolder blijft namelijk mooi schoon en opgeruimd. Er wordt namelijk bijna niet gespeeld. En telkens als ik zeg, “gezellig dat jullie er allemaal zijn jongens, ga lekker boven spelen” krijg ik als antwoord: “Nee we blijven liever beneden”. Nu vind ik het stiekem vaak ook best gezellig hoor. En gaan we weer lekker met z’n allen aan tafel zitten voor een potje mens erger je niet of monopoly. En hoe fijn is het voor mij om af en toe even naar de zolder te gaan om wat te werken of te fotograferen en om er toch wel van te genieten dat het zo mooi opgeruimd blijft. Wacht maar tot ze gaan puberen straks, ik denk dat ze niet meer van de zolder zijn af te slaan!'

Jongens-speelkamer via Kinderkamerstylist.nl

Informatie speelzolder | DIY underlayment vloer grijs schilderen en ronde lijn op verven voor gymzaal look. Zoek op Marktplaats naar gymbank, gymmat etc.

>> Benieuwd naar alle foto's van deze coole gymzaal speelzolder? Ga naar "de speelkamer"

Voor meer inspiratie: Kijk ook eens bij ons blog "speelkamer" of "speelzolder"

Of ga naar ons Pinterest board "Speelkamer"

+ Dankjewel Antoinette voor je blog en foto's! Ga naar AntoinetteTP voor meer foto's van haar huis en gezin​!! +

Vliegtuig wandplank
28-9-2015

Afgelopen weekend ging ik op kraambezoek en zag ik de leukste wandplank ooit gemaakt door de papa zelf voor zijn pasgeboren zoontje. De papa had een vliegtuig wandplank in elkaar gezet en daarbij gebruik gemaakt van superstoere materialen zoals hout en koper. Ook over het ophangen van de vliegtuigwandplank is nagedacht. Geen storende ophanghaken maar een subtiel ophangsysteem zodat echt al je aandacht gaat naar het toffe vliegtuig. Met wieltjes & een propeller op het vliegtuig is het geheel meer dan af en is deze "viegtuig-wandplank" het pronkstuk van de babykamer geworden!

Vliegtuig wandplank informatie

Super enthousiast ben ik over deze stijlvolle wandplank. Wil jij ook zoiets op de babykamer? Misschien in een andere maat of heb je een ander idee? Kijk dan eens op de site "de vliegenier" Prijs op aanvraag (vanaf 150 euro). Afmeting van de wandplank die je hieronder ziet: 70cm lang 25cm diep (incl propeller) 30cm hoog (incl wieltjes)

vliegtuig wandplank jongenskamer


Bekijk reacties (38)

Stoere babykamer jongen

Op Facebook kwam ik een "stoere babykamer jongen" met een commode van underlayment hout tegen. Ik heb contact opgenomen met Ruth en Pim (de makers) met de vraag of ze hun mooie kamertje en werkbeschrijving van de commode met kinderkamerstylist willen delen. En dat willen ze. Kijk mee in deze stoere babykamer jongen die, vind ik, ook heel goed voor een meisje zou kunnen. De kindermeubels in de felle kleuren staan prachtig in combi met de neutrale underlayment commode.

Pim heeft de commode voor deze babykamer zelf gemaakt van multiplex hechthout. Benodigdheden: 2 platen 122 bij 244 cm, houtschroeven, dikke schroeven en eventueel pluggen om aan de muur te bevestigen. 3 houten plankdragers voor extra stevigheid.

 

Accessoires stoere babykamer jongen

Knuffel, opberg manden licht- en donkerblauw en hydrofieldoek donkerblauw met sterren allemaal via de Hema. Piraten kaart via petitelouise. Het gehaakte piraten aapje is zelf gehaakt. Patroon komt uit boekje "aapjes haken". De mooie wereldkaart "Global compassion" komt bij Grasonderjevoeten vandaan. Naast de ledikant hang een supercoole lamp auto van Ferm Living. Het gele Ledikant is van Flexa Play en komt bij Lief & Klein vandaan. Ledikantlaken, aankleedkussenhoes, ledikant deken honingraat (dark grey) en inbakerdoek (golden yellow) zijn van Imps & Elfs. Mobiel olifantjes is gevonden bij de wereldwinkel. De vlaggetjes zijn zelfgehaakt van 100 % katoen in de kleuren okergeel, donkerblauw en wit. De kast is op marktplaats gevonden en geschilderd in de blauwe kleur. Op de vloer ligt eikenhout.

 

TIP Vind op onze site nog een DIY commode idee!
Bekijk reacties (8)

Jongens babykamer

Altijd leuk om te zien hoe een ander de babykamer inricht. En daarom een nieuwe "jongens babykamer binnenkijker". Amber stuurde me trots de foto's toe en heeft met behulp van Kinderkamerstylist inspiratie, instagram en haar eigen creatieve inzicht een hele fijne jongens babykamer gecreëerd. Zij deelt vandaag met jou haar favoriete babykamer webshop's, en deelt ook de gebruikte muurverf. Grote zus Bobbi heeft een liefde voor Panda's en Amber heeft deze liefde ook in de jongensbabykamer gestopt. Lief!

 

Verkoopinformatie "jongens babykamer"

De kledingkast van de babykamer is een brocante meiden linnenkast. Vergelijkbare kasten zijn te verkrijgen via bv. Marktplaats (of via onze kindermeubel webshop's). De commode heeft al verschillende verflagen gekregen, deze is al 34 jaar oud en is een familie stuk. Zo ook de wieg. Amber heeft er als baby nog in gelegen. Via Cozykidz kocht Amber de Triangle muurstickers, vilten ballen slinger en de muurstickers boven het kleine witte kastje. Het pandalampje in het houten kratje via Hikjes in Huis! Via de website van Petitelouise kocht Amber de fantastische Indian Panda Poster. In dit kamertje is veel zelf gemaakt. De lakentjes, knuffel, pompoms, omslagdoek en mandje voor de luiers maakte Amber allemaal zelf. Ze heeft een liefde voor zwart, wit en mint en gebruikte deze kleuren in de babykamer. Via verschillende webshops heeft ze inspiratie opgedaan aan leuke teksten en kaartjes die ze met maskingtape op heeft gehangen. Zo ook de wordbanner met de tekst 'You Rock' gekocht bij MevrouwAardbei. De fantastisch schattige nesting dolls-babushka's-matroeska's komen bij PSikhouvanjou vandaan. Tot slot is de kleur Histor Pale Opal gebruikt op de muren.Bekijk reacties (13)

Krijtbord muur
17-2-2015

Dit vind ik toch echt stoer, een krijtbord muur! Wij hebben thuis een kleine smalle krijtbordmuur bij de keuken. Maar zo'n grote wand met krijtbord verf in de kinderkamer staat inmiddels op mijn wishlist. Helemaal nu onze dochters zich echt het liefste uitleven met stiften op grote oppervlaktes. Mijn witte krijtstiften (die we in principe alleen met kerst op de ramen gebruiken) liggen inmiddels permanent op de vensterbank en we kunnen niet meer door het raam kijken door alle grote tekeningen!

 

Onderstaande foto's vond ik op de blog van Lirumlarumleg en bewijzen dat dit "krijtbordverf" in de kinderkamer niet te zwart is. Door het ophangen van een vrolijk vlaggetje en zo'n pluche dierenkop oogt het harde zwart best wel zacht. Daarbij wordt het zwart grijzer naarmate de kinderen meer op de muur tekenen en het krijt weer uitwissen. De pikzwarte muur verandert langzaam in een zachte zwart met witte vegen. En mocht je zo'n groot oppervlak toch te heftig vinden, kijk eens naar de afbeeldingen eronder. Een huisfiguur met krijtbord verf op de wand schilderen is ook een leuk idee!

 

krijtbord muur

 

Afbeeldingen krijtbord muur: Lirumlarumleg | Foto onder in het midden gezien op blog Petitandsmall

Een muur met krijtbordverf toch iets te heftig? Maak je eigen krijtbord!

Kinderkamer kleuren 2015
22-1-2015

Onder mijn laatste blog kreeg ik de vraag wat de kleurentrends 2015 voor de baby- en kinderkamer zijn. Leuke vraag! Ik ben geen trendwatcher maar zie natuurlijk wel veel nieuwe collecties en inspiratie beelden voorbij komen. Ik werk veel op gevoel en dit zal vast beïnvloed worden door alle kleuren en materialen die ik om mij heen zie. Aan de hand van deze informatie plaats ik nu mijn persoonlijke "kinderkamer kleuren 2015" blog. 

 

Voor mijn gevoel wordt het zachte celadon blauw overgenomen door (donkerder) groentinten. Meer mosgroen, en grijsgroen gecombineerd met nude/poederroze en voor de jongens gecombineerd met diep donkerblauw. Ik heb de kleurcodes onder mijn blog gezet zodat je de verfkleuren zelf toe kunt passen. Ik vond op het web de illustratie (rechtsboven) van Rebecca Green. De illustratie nam ik als basis voor dit blog. Ook de afbeelding linksboven (die ik vond op Pinterest, bron onbekend.... ) spreekt mij aan door de donkere kleuren. Al eens gedacht om een kleine wand in krijtverf te schilderen?

 

De donkerder kleuren combineer je met licht behang (bijvoorbeeld de getoonde van Ferm Living) met een schetsachtige illustratie daarop in dit geval van tipi's, wigwammen en veren. Als je inderdaad donkere kleuren gebruikt voor kindermeubels en muren dan kies je voor de accessoires basic kleuren en materialen zoals het maanlichtje van grijs jersey (glow in the dark licht!!) en het grijze vloerkleed met de olifant. Geef een swing aan het kamertje door een vintage look bloemenprint toe te voegen in dit geval zoals het hartenkussentje. Zo'n bloemenprint kan je ook als stof voor het gordijn of beddengoed gebruiken.

kleuren babykamer en kinderkamer 2015

 

Verkoopinformatie Kleuren 2015: 1. Inspiratie beeld gevonden op Pinterest | 2. Gebruikte kleuren, van boven naar beneden: Zacht groen: K2.10.70 (Sikkens kleur kan je mengen in Flexa muurverf) Diep donker blauw U0.30.16 (Sikkens kleur kan je mengen in Flexa muurverf) Mosgroen Energizing Moss 7085 Flexa | Nude roze D6.07.77 (Sikkens kleur kan je mengen in Flexa muurverf) | 3. Illustratie Rebecca Green | 4 & 5 kussens Numero 74 | 6 Behang Native Ferm Living | 7 Maantje lamp glow in the dark| 8. Vloerkleed olifant | 9 Muursticker veer (leverbaar in kleur naar keuze)


Bekijk reacties (1)

Kinderkamerinspiratie
22-9-2014

Verse kinderkamerinspiratie voor jou! Tjonge wat kom ik veel mooie beelden & producten tegen. Ik deel al deze foto's op mijn Pinterest kinderkamer pagina en selecteer fijne zelfmakers of inspiratiebeelden ook graag hier, op ons kinderkamerstylist blog. Vandaag blog ik met name over de nieuwe behangetjes van Ingela. I LIKE THEM!!

 

Al enige tijd ben ik weg van de ontwerpen van Ingela P Arrhenius. Zij gebruikt zo'n fijne kleurenmix en de illustraties in retro style zijn allemaal even mooi. Sinds een paar weken kan je de hele wand behangen met de illustraties van Ingela, want kijk, ze heeft een paar ontwerpen gemaakt voor kinderkamer behang. De styling (te zien op de sfeerfoto's) is verzorgt door Mokkasin. (ook fijne inspiratie voor de kinderkamer!!). Het behang is te bestellen in je eigen formaat. Dus ook perfect om bijvoorbeeld alleen een strook achter de commode te plakken! Shop in style en klik op de linkjes onder de foto's. xxx kinderkamerstylist

kinderkamerinspiratie

 

Kinderkamerinspiratie info | Knuffel links beer lichtbruin | Uil Maileg | Eekhoorn Maileg | Retro commode via Marktplaats | Behang Ingela

 

kinderkamerinspiratie 1

 

Kinderkamerinspiratie info: Behang | Wallpaper

 

kinderkamerinspiratie

Kinderkamer-inspiratie circus style : Slinger & Olifant | Gehaakte leeuw | Sfeerfoto & idee roze kast Vivi & Oli (met stappenplan hoe je je eigen queen ann commode of kast schildert!) | Circus kastje via Etsy | Schapenvacht | Vind je eigen queen ann kast of commode op Marktplaats 

 

Meer inspiratie op blog: Kinderkamer inspiratie

Meer informatie over merk Maileg (van knuffels uil & eekhoorn)

 


Bekijk reacties (3)

Steigerbuizen bed
24-6-2014

Afgelopen jaar heb ik een mega stoer steigerbuizen bed gezien bij Serendipity in Parijs. Gisteren kreeg ik toevallig via de mail de afbeelding van dat bed met de vraag waar je het bed kunt kopen. Ik herkende het bed en mailde terug maar ging ook nog even googlen. Ik heb een hele goede tweede optie gevonden. Ga dus op pad naar Parijs of,... maak het industriële steigerbuis bed zelf met steigerbuizen van de Karwei.

 

Stap voor stap een eigen steigerbuizen bed maken:

De Karwei heeft een heel gemakkelijk stappenplan op hun site gezet. In deze beschrijving lees je exact welke onderdelen je nodig bent en hoe je stap voor stap je eigen steigerbuis bed in elkaar zet.

steigerbuizen bed

Steigerbuizen bedden (in diverse kleuren) via Serendipity (foto Frederic Lucano) | Steigerbuizen meubels zelfmaken | Steigerbuizen bed Karwei

Misschien vind je dit ook leuk "steigerbuis kledingrek maken" zie blog kledingrek


Bekijk reacties (3)

Houten boom kinderkamer
6-3-2014

Een houten boom in de kinderkamer kan heel leuk zijn! Helemaal als je hem zelf maakt, of laat maken van steigerhouten planken! Het geeft een stoere look aan de kinder- of babykamer en met haakjes heb je direct een kapstokje voor de mooiste kleding!

 

Werkwijze houten boom kinderkamer:

Zoek houten latjes bij elkaar, ook latten met verfresten & teksten (of juist zelfs). Leg je verzameling latten op de grond en fabriceer er een boom van. Met hamer en spijkers verbind je de lattten met elkaar. Laat een creatieveling de vogeljes ontwerpen & uitzagen en verf ze in een mooie tint. Op de boom schroef je haken of houten blokjes (zie foto houten boom kinderkamer rechts). Verf deze blokjes in fijne tinten en hang je mooiste kleding aan de houten boom!

 

Kant en klare appelboom kinderkamer:

Liever niet zelfmaken? Dan is de kant en klare witte appelboom (nr. 3) misschien een idee. Deze houten boom kinderkamer wordt voor jou op maat gemaakt.

 

houten boom kinderkamer

Verkoopinformatie houten boom kinderkamer: 1. Inspiratie houten boom kinderkamer ontwerp Camille Soulayrol 2. Inspiratie in een pop-up store in Madrid 3. Houten appelboom kinderkamer

- Misschien vind je dit ook een leuk blog om te lezen: "Boom kinderkamer" -

Babykamer jongen Daan

Babykamer jongen Daan. Kinderkamerstylist ontving onwijs leuke foto's van de inrichting van Daan zijn babykamer. Zijn moeder Katrien vond haar inspiratie op Kinderkamerstylist.nl. En daar zijn wij trots op :-)

 

Mail Katrien:

Bij deze wil ik je bedanken omdat je me geïnspireerd hebt bij het maken van de kamer van mijn zoontje Daan. Zoals in mijn eerdere mail aangegeven stond ik voor de uitdaging om twee kinderkamers te maken. Maar hoe maak je van een meisjeskamer een leuke jongenskamer en hoe integreer je bestaande elementen in de kamer. Zo kon er niets veranderd worden aan de kleur, de vloer, de gordijnen en de behangboom. Dankzij jouw site kreeg ik steeds meer inspiratie en werden er bijna wekelijks pakketjes geleverd met items voor de kamer. Dit in combinatie met unieke vondsten en eigengemaakte items heeft geleid tot een zeer mooi eindresultaat, dankjewel!!!

 

Verkoopinformatie babykamer jongen

De kleur op de muur was reeds aanwezig, het is een zacht blauw en komt uit de plaatselijke verfwinkel. De behangboom is oorspronkelijk de "mei boom" van Inke.nl  De "vrouwelijke blaadjes" zijn vervangen door nieuwe blaadjes uit de "juni boom".

De meubels van Daan zijn van de Bopita Corsica collectie. De schommelstoel is gevonden op Marktplaats. De lamp is gekocht bij Lief! Het kussentje in de stoel is van Ferm Living alsook de slang in Daan zijn bedje. De wolkenmobiel is gekocht bij "2cute2betrue", het lakentje is zelfgemaakt door Daan zijn oma en het dekentje is van Koeka. Het gehaakte beertje is een vondst uit Mallorca en het hondje is een eigengemaakt cadeau van een collega. De gordijnen zijn zelfgemaakt door Daans oma en zijn afgewerkt met een blauw pomponlint. Het vogelhuisje is van Moepa en is omgebouwd door Daans opa tot een nachtlampje. Het mandje op de commode komt bij Leen Bakker vandaan en is, net zoals de tissue-doos bekleed met een leuk stofje. De koffers en de auto zijn gevonden op een plaatselijke rommelmarkt. De ABC poster komt van Hikjes in Huis en de takjeskapstokken zijn van Housedoctor.Bekijk reacties (1)

Jongenskamer idee

Op zoek naar een jongenskamer idee? Kijk binnen in het kamertje van Nout. Kinderkamerstylist ontving deze foto's van Agnes (StyleStek). Zij maakte het ontwerp van het kamertje van Nout en zou het leuk vinden wanneer dit kamertje een plekje op Kinderkamerstylist kreeg. Wij vinden het een leuk jongenskamer idee. Vooral de zelfgemaakte vlaggenlijn trok onze aandacht.

 

"Wat goed dat er een site zoals de kinderkamerstylist.nl is. Binnen kunnen kijken bij echte kinderkamers, hoe fijn is dat! Ideaal om inspiratie op te doen als je een orginele kinderkamer voor je kleine spruit zoekt.
Dit is het kamertje van Nout. Nout werd veel te vroeg geboren en zijn kamertje was nog helemaal niet klaar. Daarom vroegen zijn ouders aan mij om een ontwerp te maken voor het kamertje en daarbij de juiste producten te zoeken. We hebben gekozen voor een rustige zwart witte basis met accessoires in primaire kleuren. Persoonlijk voeg ik graag zelfmakers toe aan de kinderkamer. Daar komt bij dat eigengemaakte items ook bijdragen aan een unieke sfeer in zo’n kamertje. In de kamer van Nout stond al een kast. Deze hebben we een eigen draai gegeven door er een vlaggenlijn van driehoeken van zelfklevende folie op te maken. Zelfklevende folie is ideaal om je eigen muurstickers mee te maken. Zo zie je ook nog een aantal sterren gemaakt van deze folie terugkomen in het kamertje. De folie is gekocht bij StickerOp. Binnenkort vind je op StyleStek nog meer voorbeelden van wat je met zelfklevende folie kunt doen.

De snorren deken is van Meyco en is o.a. te verkrijgen bij Keet in huis in Amsterdam. Het rolgordijn met de wolken komt van Mini&Co. Gelukkig gaat het nu heel goed met Nout en kan hij lekker in zijn eigen kamertje slapen!"

 

Zie hieronder de foto's (gemaakt door Eva Bloem). Wat vind jij van dit jongenskamer idee? Ga je zelf aan de slag met zelfklevende folie?
Bekijk reacties (5)

Stoere jongenskamer

Kinderkamerstylist ontving afgelopen week foto's van de stoere jongenskamer van Sem. De foto's van deze stoere jongenskamer wil ik graag met jullie delen, tesamen met de tips van Bernadet.

Bernadet mailde: "Heel erg bedankt voor je inspiratievolle website! De kamer van ons zoontje is weliswaar niet retro of vintage maar ik heb wel veel aan je tips gehad. In contrast met de zelfgemaakte kast met allemaal open vakken hebben we voor simpele kleuren op de muren gekozen, het los ophangen van een foto een simpele kaart in een lijstje, een leuke slinger, persoonlijke accessoires. (Zoals de rieten hoed die Sem op een vakantie heeft gekregen hij is er helemaal mal van en de houten spaarpot die we cadeau hebben gekregen uit Thailand.) Maar ook draadmanden als open opbergers en natuurlijk oude dingen gebruiken. Zo hebben we een kast die we van een oudoom hebben gekregen geloogd en nieuw leven ingeblazen als kledingkast en een oud kratje bij het grof vuil weggehaald als 'nachtkastje'. We gaan nu aan de slag met de kamer van ons dochtertje. Deze wordt zeker retro! Succes met alles en ga vooral zo door met je website!". 

 

Informatie van de stoere jongenskamer van Sem:

Informatie en verkooptips van de stoere jongenskamer van Sem. Het bedje, het witte stoeltje, de wekker, de houten trein, de grote olifant en het kussen op bed zijn van de Ikea. De draadmanden, het lampje naast het bed, het quilt op bed en de potjes op het bureau zijn van Leen Bakker. De vaste bureaukast is zelf gemaakt, hierin heeft Bernadet de moppekastjes van Ikea verwerkt. De kledingkast is een familiestuk. Het spaarvarken komt uit Thailand. De slinger is van de Hema.

De geboortedatum heeft Bernadet zelf gesaust. Door een matte muurverf als basis te nemen en een glanzende muurverf voor het sjabloon te kiezen is het een andere structuur en ligt het er als het ware op. Zo lijkt het een beetje een sticker.

De muurverf is de kleur maanlicht van Histor of SN.02.82 van Flexa. De overige muren zijn wit geschilderd.
Bekijk reacties (6)

Kinderkamer goedkoop
13-6-2013

Kinderkamer goedkoop. Een aantal weken geleden blogte ik over de goedkope kinderkamer. In dat blog zag je tips voor o.a budget behang, een kinderkamer bedje en ansichten. Ik ontving leuke reactie's erop, en beloofde binnenkort budget tips aan te reiken voor de jongenskamer. Veel van de tips voor de meidenkamer (zoals het bedje die ook in het zwart verkrijgbaar is) kan je natuurlijk ook gebruiken voor de jongenskamer.

 

Kinderkamer goedkoop gericht op jongens

Vandaag het "kinderkamer goedkoop' blog gericht op de jongens. Je ziet, het hoeft wederom niet duur te zijn. Dit keer geen behang maar een muursticker op maat. Je hebt keuze uit onwijs veel stickers en moderne kleuren. Onder de sticker verf je de muur in een vergrijsde groen, of blauw. Voor het raam hang je een rolgordijn en met deze prachtige bloemen kwaliteit stof (waar je weinig van nodig hebt) maak je een siergordijn zoals te zien is op de foto. Het rolgordijn zie je daardoor niet. Bij de Ikea shop je accessoires zoals de ladenkast en lampen. Van houten takken maak je gemakkelijk een lijst waar je een knuffel o.i.d in zet. De papieren dieren zijn grappig om op een boekenplankje te zetten en met het snelweg tape maak je de mooiste wegen kriskras door de kinderkamer. Leuke posters vind je online vanaf 9.95 net als deze grappige van het circus. En, heb jij al genoeg inspiratie gekregen? Laat je me hieronder weten wat jouw favoriete bugdet tip is?

Kinderkamer goedkoop

1. foto linksboven binnenkijker 2. Groene fotolamp Ikea 3. Idee lijst Hiboocha 4. Losse stof 5. Muursticker vliegtuig 6. Papierdieren 7. Ladenkast Rast Ikea 8. Snelweg tape 9. Poster Circus


Bekijk reacties (1)

Zolderkamer

De zolderkamer van Thomas is een echt knusse jongenskamer geworden. De ouders van Thomas wonnen via Kidskamers een restylingsadvies van Kinderkamerstylist en 2 waardebonnen van Prikkeltje & Perron 11 en dit is het resultaat. Van 2 kamertjes is 1 grote zolderkamer gemaakt. Onder de schuine wanden is een ruime maatwerkkast geplaatst met in het midden een buro met een blad van hout. Dit is niet alleen praktisch maar ziet er ook speels uit. Op de grote witte kastenwand is een schoolbordsticker van KEK Amsterdam geplaatst. Jennifer van Perron 11 heeft speciaal voor deze opdracht de kleuren van de Delfts blauwe pakhuizen aangepast aan de grijs/rode zolderkamer van Thomas. Verkoopinformatie van de gebruikte produkten in deze zolderkamer vind je op het blog 'stoere jongenskamer'. 

Reactie van Thomas en zijn ouders: "Beste Jolien, Wat heb je toch goed ingespeeld in onze wensen! Het is echt een ontwerp geworden dat perfect bij Thomas past. De verbouwing is nog in volle gang, maar het wordt fantastisch. We zijn ontzettend blij met deze prijs en de invulling die jij eraan hebt gegeven! Heel erg bedankt en uiteraard volgen de foto's als het kamertje helemaal klaar is. Veel liefs, ook van Thomas".


Bekijk reacties (15)

Jongenskamer

Kijk mee in deze sfeervolle jongenskamer met stoere en nostalgische accenten en doe originele ideeën op. De bestee is een VIVAVIDA ontwerp en gemaakt van de oude luiken van het huis. De bedstee heeft een geheim kamertje (!) aan de achterzijde (net zoals de bedstee van zijn zus, bekijk haar meisjeskamer hier) en is speciaal op de groei gemaakt. Het bed kan groter gemaakt worden door de bedomlijsting te verwijderen. De lamp is gemaakt van oude wollen dekens door Woollight. Vind meerdere wollen stoere jongenskamer accessoires (zoals poefjes en wandzakken) bij I am Recycled. Een ander opvallend detail is de wand die behangen is met een uitvergrote oude zwart wit foto van de familie. Het lockerkastje en de lange bank tegen de muur zijn gevonden op Marktplaats. De rode ronde kleden van de Ikea geven het extra accentje wat deze jongenskamer helemaal af maakt. Website VIVAVIDA.
Bekijk reacties (2)

Stoere jongenskamer
24-1-2013

Dit advies voor een stoere jongenskamer is gewonnen door Thomas. Zijn moeder heeft meegedaan aan een wedstrijd op "kidskamers.nl" en won daarmee een restylingsadvies van Kinderkamerstylist.nl + 2 waardebonnen van Prikkeltje en Perron 11. Thomas wenst een "stoere kinderkamer". Wij gingen aan de slag!

 

Resultaat "Stoere jongenskamer"

Hieronder zie je het resultaat van de moodboard's voor Thomas zijn nieuwe stoere jongenskamer. De ouders van Thomas hebben van 2 kleine kamertjes 1 zolderkamer voor Thomas gemaakt. De achterwand wordt een grote wandkast met een maatwerk buro met steigerhouten blad. Ze gaven aan een stoer kamertje voor Thomas te willen, met lichte kleuren en rode accenten. Omdat de achterwand met name uit de grote witte maatwerkkastdeuren bestaat adviseer ik de grote krijtbord sticker er op te plakken. Deze moet netjes in delen (in de breedte van de kastdeuren) gesneden en geplakt worden. Dit geeft een grappig effect, en breekt de grote witte deuren. De grote wand tegenover de kast wordt warm grijs geschilderd. Perron 11 maakt op dit moment de Delfts Blauwe Behanghuisjes op maat. Kinderkamerstylist adviseert deze in een donkergrijze kleur in combinatie met helderrood. Thomas heeft in de shop van Prikkeltje gekozen voor de Penguin van Anne-Claire Petit.

Vind hier het restultaat van Thomas zijn "stoere zolderkamer"

Stoere jongenskamer

Maatwerk behang huisjes van Perron 11 | Penguin van Prikkeltje | Steigerhouten kastje, schoolstoel en canvas lamp via Huis en Grietje | Rode opbergkist op wielen via IamRecycled | Schoolbordsticker via KeKAmsterdam

- Misschien vind je dit blog ook leuk om te lezen "stoere kinderkamer"

Nog meer stoere kinderkamerideeen vind je bij onze tag 'stoer' | Kom meer te weten over het merk Anne-Claire Petit


Bekijk reacties (3)

Advertorial Woonkeet
15-11-2012

Advertorial Woonkeet - Bij Woonkeet shop je moderne, frisse baby- en kinderkamermeubels & hebbedingen. Het complete kamertje sprokkel je in deze shop bijeen. Van meegroeibed of steigerhouten bed tot opbergdozen, ophangkastjes en lampen aan toe. Vaak met een stoere touch. Woonkeet heeft ook een ruim assortiment aan behang (o.a. Ferm Living en Studio Ditte) én heeft sinds kort 2 bijzondere merken aan hun accessoires toegevoegd; het Zweedse merk: Littlephant en het Deense merk: Silly U. Met deze uitbreiding is Woonkeet er helemaal in geslaagd een gevarieerde collectie onder 1 dakje aan te bieden, wat een groot voordeel is. Reden genoeg om deze shop eens goed te ontdekken. 

 

Advertorial Woonkeet

 

Deze site is innmiddels vernieuwd. Bekijk de nieuwste collectie op de site van WOONKEET


H&M All for Children 2012
23-10-2012

H&M ALL FOR CHILDREN kleine kans dat je deze nieuwe collectie van de H&M in samenwerking met UNICEF nog niet gezien hebt. Toch te mooi om niet te tonen. Op 18 oktober lanceerde H&M deze speciale All for Children collectie en van de verkoopprijs gaat een kwart naar het All for Children-project van UNICEF in Bangladesh.

In deze bijzondere collectie zitten echt hele coole (speelgoed) musthaves. Ik ben echt totaal gecharmeerd van het stijvolle speelhuis met schaakbord patroon vloertje en de verkleedkleren met prachtige details! In deze H&M All for children collectie vind je naast de getoonde items hieronder nog een bijzondere sfeerlamp, wallstickers en natuurlijk de uitgebreide collectie kleding.

H&M All for children 2012 UNICEF

H&M ALL FOR CHILDREN | UNICEF

 

Top 10 muurstickers
4-10-2012

Top 10 muurstickers. Kinderkamerstylist zet voor jou 10 stijlvolle kinderkamer & babykamer muurstickers op een rijtje. Sommige van deze muurstickers kunnen worden aangepast. Aan sticker 1 (Sonnebon) kan bijvoorbeeld een naam toegevoegd worden en muurstickers 7 & 9 kunnen in diverse moderne kleuren en in een afmeting naar wens besteld worden. April & May toont in haar nieuwe shop ook een aantal zeer subtiele muurstickers, wat te denken van het simpele, maar oh zo leuke papieren vliegtuigje (8)? Zit jouw favoriet erbij? 

Top 10 muurstickers kinderkamer en babykamer

1. muursticker Sonnebon 2. muursticker By April & May 3. muursticker Love Mae 4. muursticker Parade 5. muursticker Sonnebon 6. muursticker Sonnebon 7. muursticker wereld 8. muursticker By April & May 9. muursticker oldtimer 10| Kinderkamer muurstickers

Extra inspiratie: Pinterest board Muurstickers

Nieuwe jongenskamer collectie 2012 | Tante Ted & Ferm Living
6-9-2012

De nieuwe seizoenen brengen (joehoee) ook nieuwe collectie's met zich mee!! Waaronder deze nieuwe jongenskamer collectie's 2012 van Tante Ted en Ferm Living. Twee totaal verschillende collectie's maar wat mij erg aanspreekt in beide collectie's; de aandacht voor de details. Ferm living maakt gebruik van prachtige, duurzame materialen en weet altijd bijzondere grafische ontwerpen neer te zetten. De nieuwste collectie van Tante Ted kan je live gaan aanschouwen op de Woonbeurs Amsterdam (25 t/m 30 sept RAI). Het belooft een knallende presentatie te worden! Deze nieuwe collectie 'Big Bang' is karakteristiek en herkenbaar door de opmerkelijke stofkeuze in combinatie met applicaties en bedrukkingen die Tante Ted gebruikt. Bekijk hier de collectie BIG BANG

nieuwe jongenskamer collectie 2012 Tante Ted Ferm LivingF E R M  L I V I N G  | T A N T E  T E D

Vind hier shops die Ferm living in hun assortiment hebben. Vind hier shops die Tante Ted in hun assortiment hebben. Voor meer inspiratie bekijk de pagina 'jongenskamer' op Pinterest.

 


Bekijk reacties (3)

kindermeubelen
3-7-2012

Witte kindermeubelen in de kinderkamer. Puur & Basic maar niet simpel en saai. Als je kiest voor witte kindermeubelen dan maak je de kinderkamer spannend door te spelen met verschillende stijlen. Combineer oude met nieuwe meubelen en robuuste met fijne kindermeubelen. Hang voor de afwisseling eens een extra kastje aan de muur en zet een kledingrek neer. Mocht de kinderkamer gedeeld worden dan is dit kinderkamerscherm (nr.7) een grappige uitkomst! Voor de final touch, zie hier een tip voor wit beddengoed!

kindermeubelen

Kindermeubelen 1. Hangkast 2. Kinderkast 3. Kinderkledingrek 4. Houten kinderbankje 5. Ledikant Juniorbed 6. Kinderbureau 7. Kinderkamerscherm Voor originele kinderkamermeubelen shop je verder bij deze webshops

Van babykamer jongen naar kinderkamer jongen | Hugo

Van babykamer jongen naar kinderkamer jongen. Bij deze opdracht had ik te maken met een aantal bestaande factoren zoals o.a de vloer en de gordijnen. De klant wil deze graag zo houden. Dit is vaak zo, wanneer je van de babykamer een jongenskamer wilt maken. We hebben een landelijk bedje op marktplaats gevonden en gekozen voor het zelf schilderen van de boomstam op de wand met zilververf om binnen het budget te blijven. De bladeren van de boom kan je online bestellen. Met wat kleine accessoires zoals de ABC poster van Hikjes in Huis, ansichten en koffertjes geef je al snel een echte jongenslook aan de voorheen babykamer. Een stoffen lampenkap wordt vervangen door een industriele lamp en op de muur komt een echt stoere warme groene tint. De commode wordt vervangen door een eigenwijs bureautje met stoel. Veel plezier in je nieuwe kamertje Hugo!
Bekijk reacties (14)

H&M HOME kids collection 2012
4-6-2012

Op diverse sites ploppen er sneakpreviews op van de H&M Home kids collection 2012 die medio juli online te bestellen is bij H&M. Nog niet eerder had H&M een home collectie voor kinderen in Nederland maar daar komt verandering in. En de beelden die ik spot op het web zijn niet mis. Kijk eens naar onderstaande sfeerfoto's (Beelden van H&M via the style files | le petit bird told me). De collectie bestaat o.a. uit zacht gebreide stoffen, biologisch katoen, dierenprintjes, sterretjes en nog zoveel meer H&M moois ....  

JULI2012 | De collectie is inmiddels online te bestellen | H&M home kinderkamer | H&M home babykamer

H&M-HOME-kids-collection-2012

Beelden H&M via the style files (re boven en beeld onder) | le petit bird told me (li boven)


Bekijk reacties (1)

Nieuwe collectie Ferm Living 2012
12-1-2012

De nieuwe collectie van Ferm Living 2012 voorjaar/zomer is zo puur! Met name is er gebruik gemaakt van oud roze en grijzige tinten, ik vind het prachtig! Wat een lieve zachte en perfecte kleur tonen bij elkaar. Kijk voor de gehele nieuwe collectie van Ferm Living 2012 op hun eigen website! 

Nieuwe collectie Ferm living 2012

Ferm Living is verkrijgbaar bij: DeKrullevaar | Hoplakee | Littlefashionaddict | Loulechien | Lunabloom | Puur Beleven | Saartje Prum

Jongenskamer idee
1-12-2011

Als je het moeilijk vindt om de jongenskamer in te richten kijk dan eens naar onderstaand idee. Dit advies is geschikt voor de babykamer en de kinderkamer. Durf de ledikant aan te schaffen in een pittige kleur en verf de muren in een zacht kiezel kleur (Flexa 3005). Wanneer je op de muur de behangboom van Inke plaatst heb je al een super basis voor dit jongens kamertje gezet. Als kinderkamer wanddecoratie heb ik hier gekozen voor een stoer vakkenkast en een lieve ABC poster.

 

1. Behangboom Inke 2. ABC Poster 3. Gordijn 4. Letterbak/vakkenkast 5. Klemlamp 6. Schommelstoel 7. Ledikant 8. Knuffel pinguin (niet meer verkrijgbaar) 9. Gebreide knuffel (niet meer verkrijgbaar) 10. Kinder koffertjes 11. Opbergdoos 12. Zzzoolight Pinguin 13. puzzel 

jongenskamer idee

Meer jongenskamer inspiratie vind je op Pinterest.

Babykamer jongen / Babette Leertouwer

Binnenkijken in de babykamer jongen van Babette Leertouwer, van Halona. Je ziet een bijzondere mix van vondsten en materialen in de babykamer van Babette. Zoals gezegt op de site van Halona: "vindt schoonheid in schijnbaar afgedankte dingen". Juist de combinatie van deze dingen maakt dit babykamertje erg eigen en daardoor uniek! 
Bekijk reacties (3)

Kinderkamer idee / Jongens top 10
11-8-2011

Kinderkamer idee jongens. Bij het inrichten van de jongenskamer neig je vaak naar de stoere jongens kinderkamer! En daar is helemaal niks mis mee. Toch ga ik vandaag iets toevoegen aan de “stoere jongenskamer” Namelijk, lieve details. De mix van stoer met lief is de basis van dit advies.

De ruige en industriele materialen zoals het wandkastje van draadijzer en de fabriekslamp combineren klakkeloos met de zachte uitstraling van het grote vliegtuigkussen en het kinderdekbed van Jip & Janneke.

Als grappig detail een stoer spinnenweb met als contrast de lieve muursticker van Jip (helaas inmiddels niet meer leverbaar) beide zwart dus goed samen te gebruiken.

Kinderkameridee jongen

Dit is een ouder blog. Helaas zijn de meeste van de getoonde producten niet meer leverbaar.

+ + +

Ga voor meer jongenskamer ideeen graag naar onze tag "jongenskamer"

Of neem eens een kijkje op ons Pinterest board "jongenskamer"

Babykamer jongen Gijs

Inspiratie voor de kleine babykamer voor een jongen. De jongenskamer van Gijs is een goed voorbeeld van het ruimtelijk inrichten van de kleine babykamer. 1 wand is behangen met Eijffinger behang. De overige wanden zijn wit geverfd. Aan de muur is de bovenkant van een buffetkast opgehangen waaronder speels een tak is bevestigd die je gebruikt voor het ophangen van de mooiste kleding (ruimtelijk, mooi en praktisch). De babykamer lijkt nu groter doordat de vloer onder de hangkast leeg blijft. Hier is nu plaats voor schoentjes en of speelgoed. Onder de schuine wand is extra kastruimte gemaakt.
Bekijk reacties (9)

Accessoires jongenskamer
16-3-2011

Superleuke accessoires voor de jongenskamer zijn tegenwoordig echt te vinden! Diverse merken springen erg goed in op de behoefte van kekke en eigenwijze accessoires jongenskamer. Hieronder een kleine selectie van de musthaves, enjoy!

accessoires jongenskamer

Sheriff’s Office speelhuis / Houten speelgoed auto / Apenkop Anne-Claire Petit / Teckel Anne-Clair Petit / Baghera loopauto / Verkleedkleding Indiaan / Blauwe trommel / Gispen Bronto stoel

+ + +

Kijk ook graag op ons Pinterest board: "jongenskamer"

Of kijk binnen in deze "jongenskamer"

La Dolce Vita, inspiratie uit Italië
8-9-2010

We zijn terug van vakantie! 3 weken lang kon ik kinderkamer inspiratie opdoen in het warme Italië, met zijn pittoreske stadjes met prachtige pleintjes en fraai gekleurde huizen. En er was voldoende tijd om plannen te maken voor onze eigen babykamer. Over 10 weken verwachten wij ons 2de kindje. Je kan de nieuwe babykamer plannen bekijken bij mijn portfolio en bij babykamer meisje. Hieronder een sfeerimpressie van Italië, wat tevens een kinderkamer kleuridee is voor zowel de jongens-, als de meidenkamer.

Inspiratie kinderkamer Italie

inspiratie kinderkamer italie

Herbruikbare muurstickers van Love Mae
27-7-2010

Herbruikbare muurstickers van Love Mae. Wil je ook zo graag muurstickers plaatsen in de kinderkamer, maar is de ondergrond bijvoorbeeld geschilderd glasvezel behang? Of wil je graag stickers plaatsen maar weet je niet goed waar? De oplossing zijn de muurstickers van het merk Love Mae. Deze stickers van textiel (!) kan je keer op keer gebruiken (en verplaatsen) zonder dat dat nadelig effect heeft op de “kleefkracht”. En, ze blijven bijna op elke ondergrond plakken, dus ook op glasvezelbehang. Prachtige ontwerpen voor zowel de jongens-, als de meidenkamer!

Love Mae Muurstickers. Bij Webshops vindt je nog meer leuke kinderkamer muurstickers webshops

Herbruikbare muurstickers Love Mae

Love Mae muurstickers

Abonneer op Jongenskamer

© Kinderkamerstylist 2010-2020 | Advies | Kleuren | Stappenplan | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact