Roomblush kinderkamer behang
27-10-2021

Advertorial - Yes! Wij mogen weer nieuwe behang inspiratie delen van Roomblush! De nieuwste behangprints zijn weer prachtig gestyld door diverse instagrammers! Ik deel ze hieronder met ook een aantal tips waar de overige spulletjes vandaan komen. Dit keer veel bladeren of blader achtige vormen in de nieuwste collectie behang van Roomblush. Er zitten prachtige designs tussen voor de baby tm tienerkamer en voor boys and girls!

 

Lees verder voor meer behang inspiratie of check alvast alle nieuwe behangdesigns op de site van Roomblush.

Roomblush kinderkamer behang

Hierboven zie je het Wilderniss behang van Roomblush in de kamer van Bor. @mom_roos schilderde de kast in de kleur "Haags blauw" van de gamma. Het vloerkleed, kastknoppen en sprei zijn van Doing Goods. Tafeltje en gele kinderstoel gevonden bij de Kringloop.

 

Kinderkamer behang combineren

Steeds meer zie ik dat "druk" behang gecombineerd wordt met kleuren en met prints die niet perse terug komen in het behang. Iedereen lijkt meer te durven en ik moet zeggen dat ik daar van geniet! Er kan heel veel in interieur land en zeker ook in de kinderkamer! De sfeervolle foto's in dit blog laten dat goed zien. Je ziet dat de overige muren, of vloeren, vaak voorzien zien van een andere kleur met een grijze toon erin. Dit brengt rust. Je kan eventueel nog 1 eyecatcher nog toevoegen zoals @mom_roos op de foto hierboven deed. Het knal geel stoeltje spat er prachtig uit! En geeft een fijne, eigenwijze touch aan de kinderkamer.

 

Kinderkamer behang Roomblush

Op de kamer van Sofie (@mamavanlievesofie) hangt het behang Leavables van Roomblush. Op het bed ligt een overtrek van de wehkamp. Het hemeltje is van Jollein en de lijst met poster van thebirthposter.

 

Roomblush meidenbehang

Sophie haar slaapkamer met behang Leavables terra.

 

Tienerkamer behang Roomblush

Binnenkijken bij @Keekshuis. Een zolderkamer voor een tiener met behang Leavables Bluegrey van Roomblush. De vloer is geschilderd in de kleur Lemon Tree van Little Greene.

 

Kinderbehang bladeren

Wilderness behang in 2 kleuren van Roomblush. Rechts de toffe jongenskamer @piamisuu met Wilderness behang van Roomblush. Bed komt bij @vertbaudet_de vandaan.

 

Bekijk graag al het behang op de site van Roomblush

- einde advertorial -

Jongenskamer        Meisjeskamer        Behang