Stoere jongenskamer

In mijn poll op instagram vorige week, waarin ik vroeg wat mijn volgers graag meer willen zien, kwam; "stoere jongenskamer inspiratie" vaak naar voren. Maar wat is nu precies stoer? Is dat sober, of koud? Ik wil je met deze binnenkijker graag laten zien dat een sfeervolle jongenskamer juist heel stoer is. Ik vind trouwens dat elke jongenskamer op mijn site ook voor een meisje geschikt is, of andersom. Het is maar net wat jouw kind aanspreekt. In ieder geval is dit de stoere kinderkamer van Jip! Wij mogen vandaag een kijkje nemen in zijn jongenskamer. De moeder van Jip is dol op kinderkamerstyling. Je vind haar op haar instagram account "Grootsinstyling". Dank voor alle info Maaike.

 

Stoere jongenskamer inrichten

Het behang is van Anewall, en heet "Celeste Mural". Het geeft een warme en bohemian sfeer aan deze jongenskamer. Dit behang is een geweldige sfeervolle basis en combineert prachtig met het hout en de rotan accessoires die je ook in deze jongenskamer ziet. Muurverf is van Raw paints. Het bed is van de Ikea. Bureau Bonton is van Archive store (Boheme Desk). 

De lambrisering is geverfd in de bruine kleur "Jotun lady, earthy brown". De octopus lamp is van Studio Wildflower. Het houten krukje is van de Sissy boy. De velvet vlaggetjes (garland velvet blue) van numero74. Het ronde vloerkleed is van Tapis Petit en te koop bij Lief & Klein. Reiskoffer (handig om spulletjes in op te ruimen) is van Olli Ella, via "Gras onder je voeten".

Jongenskamer