Jongens tienerkamer

Van peuterkamer naar "Jongens tienerkamer". Inge van 'Tis Inge vertelt; Sils kamer heeft niet heel veel toeters en bellen, maar dat komt omdat hij zelf na een hele drukke peuterkamer echt naar rust snakte. Vandaar dat het behoorlijk ‘clean’ is. Sils familie komt van Ameland en zijn vader uit Katwijk. En dan ook nog een naam van een strandjutter…. Het is echt heel onbewust gegaan maar op een of andere manier komt die zee overal terug in zijn tienerkamer. Hij had zelf van te voren een moodboard gemaakt, waar deze kleuren op terugkwamen. Sil houdt echt ontzettend van de natuur en planten, als het aan hem lag, stonden alle planken vol.

 

Informatie Jongens tienerkamer

De kast is gemaakt door een vriendin (Kim van Driel). Ze begreep heel goed wat ik wilde. Ze heeft een rollend bankje gemaakt waar spullen in worden opgeborgen. Op dit moment staat er een velvet stoel (Sostrene Grene) die ik gebruik als ik er werk, want we hebben helaas geen plek voor een werkkamer. Ik werk daarom afwisselend op kantoor en soms duik ik bij Sil op zijn kamer en dat is echt een oase van rust om te werken. Hij is nu 10, maar over twee jaar komt dit bureau natuurlijk heel goed uit om aan te studeren. Nu zit hij er zelf alleen nog aan om te tekenen en om met vriendjes spelletjes op de ipad te doen.

Behang Seascape wallpaper Winter / Bed Bommel (destijds met uitbreidingsset gekocht) / Overtrek Odette (La Cerise sur le Gateau) / Kleed / Poef / Posters Uil en Walvis / Lampen en houten plank Karwei / Boekenkast Sostrene Grene / Gordijnen stof Cloud7 FijnGordijn / Foto's en styling TIS INGE (instagram)
Tienerkamer        Jongenskamer