Kraamcadeau

Ben je op zoek naar originele kraamcadeau's? Dan is dit een goede plek om te starten. Hieronder vind je een verzameling van webshops & blogs met de leukste en persoonlijke kraamcadeau's. Laat je verrassen! Bij "lees meer" geef ik tips.

Lees meer

Origineel Kraamcadeau

Wat heerlijk dat je op zoek bent naar een kraamcadeau, dan is er een kindje geboren! Gefeliciteerd. Een kraamcadeau is toch wel een heel bijzonder cadeau om te geven. Afhankelijk van je budget ga je op zoek naar een geschikt kraamcadeau. Is je budget wat kleiner? Lees dan mijn tips hieronder bij "budget kraamcadeau". Heb je een ruimer budget dan kan je ook denken aan een wat groter kraamcadeau zoals een hobbelpaard, houten kleiner speelgoed, een doos vol mooie blokken, een prachtig boek, bijvoorbeeld de Geluksboeken van Leo Bormans, een invulboek, een poppenwagen, een kinderkeukentje of loopfiets.

 

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Een kraamcadeau met naam van het kind is sowieso uniek! En wat dacht je van een geboorteposter? Op basis van de geboortedatum en tijd kan je een poster bestellen met de stand van de sterren bij geboorte (MrStarskyAmsterdam). Een handgemaakte meetlat (evt met naam kind) is ook een leuke tip, je vind deze bij LiefsLabel. Heb je al eens gehoord van een herinneringendoos? Dit is een houten doos waar alle bijzondere kinderspullen in bewaard kunnen worden. Het kind krijgt deze later weer van de ouders met bijvoorbeeld tekeningen, de 1ste tandjes, het 1ste babypakje etc daarin. Ook leuk om te geven een "geboortebord" voor op het raam. Ik zag laatst ergens online ook een gepersonaliseerd houten geboortebord met naam, geboortedatum, tijd en mini spreuken daarop.

 

Budget kraamkado

Wanneer je creatief bent hoeft een budget kraamcadeau niet klein of minder leuk te zijn. Wat dacht je van een houten kinderstoel uit de kringloop die je in een prachtige kleur schildert? Of hobbelpaard etc Je maakt het product helemaal schoon en knapt het op (denk om baby vriendelijke verf) en versiert het evt met een zelfgemaakte pompom slinger. Op onze site vind je gratis poster downloads die je uit kan printen als extraatje. Bij de Hema hebben ze betaalbare hydrofiele doeken in hele mooie printjes. Op marktplaats koop je gehaakte babyslofjes (zie foto hieronder MP/Caroline) of sokjes! Bij Bibelotte kan je mini muurstickers kopen (al vanaf 8,95). Ook vonden we dit tandendoosje van keramiek (merk Konges Slojd). Maar een kasthanger of muurhanger in de vorm van een maantje (kleinegrotedraak) is ook al lief!

kraamcadeau

 

Kraamcadeaus online

Bij de webshops die we hieronder tonen hebben ze meestal ook de categorie "kraamcadeaus" met nog vele, vele kraamcadeautjes online voor je!

 

Meer baby cadeau ideeën vind je op onze Pinterest pagina "kraamcadeaus"

Kraamcadeau webshops

Gewéldig origineel kraamcadeau. De hanglamp vogels is in 3 maten en vele kleuren leverbaar.

Maak zelf een unieke sterrenposter of letterposter voor een geboorte of andere speciale gelegenheid

Zoek niet verder! Originele kraamcadeaus voor een fijne prijs en van een fijne kwaliteit!

Jouw webshop op deze plek? Mail voor info naar: info [at] kinderkamerstylist [punt] nl