Posters & Kaarten

In elke babykamer of kinderkamer wel te vinden, posters en kaarten. De gemakkelijkste decoratie om de kinderkamer mee te veranderen. Je kan denken aan een gratis poster download, een gepersonaliseerde poster, een schoolposter, een paar ansichten bij elkaar. 

Vind meer tips bij "Lees meer" hieronder & vind de tofste posters en kaarten webshops graag op deze pagina.

Lees meer

Posters en kaarten

De muurdecoratie die je gemakkelijk kan veranderen. Posters heb je er in onwijs veel formaten en varianten en van gratis tot best wel duur! Op onze site vind je ook gratis poster (downloads) voor in de babykamer of kinderkamer. Ook in sommige magazines vind je gratis posters (flow heeft af en toe hele leuke gratis posters).

 

Schoolplaten

Leerzaam en leuk zijn de schoolplaten. Eerder alleen vintage te vinden op marktplaats of marktjes. Nu zijn die nog steeds tof, maar er zijn inmiddels ook nieuwe varianten online te bestellen. De nieuwe schoolplaten (soms ook dubbelzijdig geprint), mooi en leerzaam.

 

Kaarten

Persoonlijk ben ik dol op ansichten in de kinderkamer maar dan wel gegroepeerd. Bijvoorbeeld in een kaartenrekje of metalen wandrekje (zie foto hieronder) aan de muur of een aantal ansichten met tape bij elkaar op de muur.

Posters en kaarten

Kaarten staan ook mooi bij elkaar op een memo bord (xenos) / Idee: Poster met een hele baan tape ophangen (zie foto hierboven)

 

Posters ophangen

Hoe hang je een poster mooi op? Dat ligt o.a. aan het formaat van de poster en de ruimte die je in de kinderkamer hebt. Wil je een aantal posters bij elkaar hangen? Dan kan dat netjes naast elkaar, met tape, of chiquer, in een lijst. Iets nonchalanter is ook mooi. Tussen onze blogs staat ook gastblog "kinderkamer muur ideeën" waar je stap voor stap kan zien hoe je een leuke "kunstmuur" met posters en ansichten creëert.

 

Poster kiezen

Welke poster kies je? Voor de babykamer vind ik bijvoorbeeld de geboorte poster van MrStarskyAmsterdam heel bijzonder. Een gepersonaliseerde poster voor de pasgeborene. Met daarop de stand van de sterren en de maan op het moment dat je kindje geboren werd. Als het kindje iets ouder is kan je gemakkelijker een poster kiezen bij de interesse van je kindje. Er bestaan zooooo onwijs veel posters dat er altijd wel iets te vinden is. Mocht je het lastig vinden, ik heb meerdere blogs over posters geschreven. O.a. deze "poster kinderkamer"

PostersKaarten webshops

Maak zelf een unieke sterrenposter of letterposter voor een geboorte of andere speciale gelegenheid

Wat een heerlijke stijl! Onwijs coole kaarten & posters! Ook ABC posters en telposters

Gepersonaliseerde naamposters of lieve alfabet poster voor in de kinderkamer!

Grote vrolijke kinderposters, textielposters, canvasschilderijtjes & nog veel meer!