Kinderkamer vloerkleed

Welkom op onze pagina over kinderkleden. Ik help je het juiste kinderkleed te kiezen. Waar moet je om denken bij de keuze van een kinderkleed? Vind alle praktische informatie over kinderkamer vloerkleden bij  "Lees meer" hieronder & vind de tofste kindervloerkleden online, bij webshops die wij adviseren.

Lees meer

Vloerkleed kinderkamer

In mijn jeugd lag er bijna altijd (ook bij al mijn vriendinnetjes) vloerbedekking in de kinderkamer. Tegenwoordig zie je veel vaker een houten vloer, of bijvoorbeeld novilon in de kinderkamer waardoor een "vloerkleed in de kinderkamer" een must is geworden. Een vloerkleed in de kinderkamer staat gezellig, het dempt geluid, en voelt fijn aan wanneer je kind op de grond zit te spelen. Aan de hand van de ruimte die je hebt kies je het formaat kleed. Ook de stijl van de kinderkamer is belangrijk. Een jute kleed staat bijvoorbeeld prachtig in de jungle kamer. Ben je op zoek naar een extra zacht en warm kleed dan kies je een hoogpolig kleed. En ga je voor een rechthoekig of rond vloerkleed?

 

Rond vloerkleed kinderkamer

Een rond vloerkleed schuif je (natuurlijk afhankelijk van de grote) gemakkelijk deels onder het bed. Heerlijk voor warme voetjes als je uit bed stapt. Een rond kleed onder een ronde tipi of klamboe staat ook zo gezellig. Verder is het natuurlijk net waar je naar op zoek bent en spreekt bovenal de print of kleur je aan. Er staan ook een aantal hele toffe ronde juten vloerkleden online, en ook de dierenkoppen op een rond kleed vind ik zo lekker eigenwijs. Wij hebben hier thuis de leeuwenkop van Oyoy (zie afb hieronder) op een rond vloerkleed. Een heerlijk dik kleed waar je geen onderkleed (tegen uitglijden) voor nodig hebt. Online te vinden bij Jut&Juul.

Rond vloerkleed

Kinderkleed

Waar moet je nog meer om denken bij de aanschaf van een kinderkleed? Check hoe dik een kleed is. Rimpelt het kleed telkens omdat het zo dun is? Dan glijdt je kind er ook gemakkelijk over uit. Het kinderkleed op de foto hierboven is van wol gemaakt en heel dik en stevig. Een iets dunner kleed zou ook prima kunnen, maar informeer dan van te voren bij een webshop of je gemakkelijk een anti slip kleed onder het kinderkleed kan leggen zodat het kleed goed blijft liggen. Een voordeel van een dunner kleed is dat je deze soms in de wasmachine kan gooien. Een bekend kinderkleed merk is "Lorena Canals". Zij zijn gespecialiseerd in kindervloerkleden en worden met de hand gemaakt zonder gebruik van chemische hulpmiddelen. Deze kleden kunnen ook gewassen worden in de wasmachine. Zie hieronder het populaire "monstera blad vloerkleed" van Lorena Canals.

Kinderkleed

 

Vloerkleed babykamer

Wat voor kleed leg je in de babykamer? Bovenal wat je maar mooi vindt en past bij de net ingerichte babykamer. Wel belangrijk is dat je niet uitglijd over je vloerkleed in de babykamer! De functie van het vloerkleed in de babykamer is bovenal gezelligheid, en aankleding van de babykamer. Daarnaast dempt een vloerkleed het geluid in de babykamer, wat een bijkomend voordeel is.

Vloerkleed webshops

Met deze leuke vloerkleden maak je de baby- en kinderkamer in 1 x gezellig, modern én knus!

Webwinkel gespecialiseerd in vrolijke kleurrijke kinderkamer vloerkleden & accessoires

Nieuw bij Petite Amélie zijn deze toffe wasbare vloerkleden van katoen, voorzien van anti slip!