Webshops info

Kinderkamerstylist is één van de grootste sites binnen Nederland die zich puur richt op de inrichting van babykamer en kinderkamer. De bezoekers kunnen ideeën opdoen bij de foto's van de kinderkamers en de blog en uiteindelijk de producten aanschaffen bij de webshops en adverteerders. In de blog en in mijn adviezen worden producten genoemd van de deelnemende webshops. Hiervoor geef ik echter geen garanties.

 

Indien je producten verkoopt binnen deze doelgroep dan is het zeer interessant om webshop member te worden of te adverteren op Kinderkamerstylist.nl

 

LET OP: De kinderkamerstylist vindt de juiste sfeer, uitstraling, assortiment en vormgeving van een site zeer belangrijk en is daarom selectief met het toevoegen van nieuwe shops en merken. Klik hier voor meer voorwaarden.

 

Wil je ook je webshop promoten op Kinderkamerstylist om deze specifieke, koopkrachtige doelgroep te bereiken? Vanaf €100 per jaar kun je je aanmelden als Webshop Member. Neem contact op via info@kinderkamerstylist.nl voor de mogelijkheden en tarieven. 

 

Extra toelichting: Na ontvangst van je mail checken wij je site en producten op vormgeving & originaliteit & duurzaamheid. We zijn op zoek naar een bepaalde moderne, vernieuwende & fijne sfeer die past bij (de bezoekers van) kinderkamerstylist.nl Indien wij vinden dat je site/producten niet aansluiten bij wat we zoeken voor Kinderkamerstylist.nl kunnen we je helaas geen plekje bieden. Hier ontvang je een mail over. Helaas kunnen we niet iedereen een persoonlijke & uitgebreide toelichting mailen. We hopen op je begrip hiervoor.

 

Bereik:

Bezoekers aantal: 20.000 per maand

Pinterest: 1.900 (bereik van 350k maandelijkse kijkers!)

Facebook: 30.000

Nieuwsbrief: 5.000 (momenteel niet actief)

Instagram: 22.000

 

 

 

KINDERKAMERSTYLIST BANNERS

kinderkamer en babykamer inspiratie via kinderkamerstylist.nl

kinderkamer en babykamer inspiratie 2 via kinderkamerstylist.nl

kinderkamer en babykamer inspiratie en webshops