Webshops info

Kinderkamerstylist is één van de grootste sites binnen Nederland die zich puur richt op de inrichting van babykamer en kinderkamer. De bezoekers kunnen ideeën opdoen bij de foto's van de kinderkamers en de blog en uiteindelijk de producten aanschaffen bij de webshops en adverteerders. In de blog en in mijn adviezen worden producten genoemd van de deelnemende webshops. Hiervoor geef ik echter geen garanties.

 

Indien je producten verkoopt binnen deze doelgroep dan is het zeer interessant om webshop member te worden of te adverteren op Kinderkamerstylist.nl

 

LET OP: De kinderkamerstylist vindt de juiste sfeer, uitstraling, assortiment en vormgeving van een site zeer belangrijk en is daarom selectief met het toevoegen van nieuwe shops en merken. Klik hier voor meer voorwaarden.

 

Wil je ook je webshop promoten op Kinderkamerstylist om deze specifieke, koopkrachtige doelgroep te bereiken? Vanaf €120 per jaar kun je je aanmelden als Webshop Member. Neem contact op via info@kinderkamerstylist.nl voor de mogelijkheden en tarieven. 

 

Extra toelichting: Na ontvangst van je mail checken wij je site en producten op vormgeving & originaliteit. We zijn op zoek naar een bepaalde moderne, vernieuwende & fijne sfeer die past bij (de bezoekers van) kinderkamerstylist.nl Indien wij vinden dat je site/producten niet aansluiten bij wat we zoeken voor Kinderkamerstylist.nl kunnen we je helaas geen plekje bieden. Hier ontvang je een mail over. Helaas kunnen we niet iedereen een persoonlijke & uitgebreide toelichting mailen. We hopen op je begrip hiervoor.

 

Bereik:

Bezoekers aantal: 50.000 per maand

Pinterest: 600

Facebook: 28.000

Twitter: 3.000

Nieuwsbrief: 5.000

Instagram: 13.000

 

REACTIES VAN DEELNEMENDE SHOPS:

Lidor - Margriet

We hebben inmiddels dagelijks orders. De bezoekersaantallen groeien waarvan een goed aandeel via de kinderkamerstylist binnenkomt! Ik heb al een paar hele leuke mails ontvangen van enthousiaste bezoekers via Kinderkamerstylist.nl. Ontzettend leuk en heel motiverend!!

 

Studio Poppy - Nicoline

In het begin van het jaar heb ik Studio POPPY ingeschreven bij diverse verzamelsites. Dit natuurlijk voor meer traffic, maar ook om eens te kijken wat nu het beste 'werkt'. Een rib uit mijn lijf dus in het nieuwe jaar ga ik er zo veel mogelijk schrappen. Kinderkamerstylist scoort het beste. In bezoekersaantallen en ook in daadwerkelijke bestellingen. Je blijft'snuffelen' op jouw site, site straalt gevoel en design uit, komt niet commercieel over.

 

Je suis Petit - Annemarie

Het is nogal druk geweest vanaf de seconde dat Kinderkamerstylist haar blog had geplaatst. Jeetje, wat een impact heeft dat zeg! Het heeft ook echt veel bestellingen opgeleverd. De foto's die je hebt geplaatst waren erg mooi, complimenten!

 

Saartje Prum - Judith

"Ontzettend veel bezoekers ontvangen via Kinderkamerstylist.nl".

 

Hikjesinhuis - Janneke

"Door te adverteren op Kinderkamerstylist.nl merk ik dat ik dagelijks vele (terugkerende) bezoekers krijg in mijn webwinkel. Niet alleen is het een waardevolle manier van adverteren, ook is de samenwerking met Jolien bijzonder fijn. Het contact is heel persoonlijk en ze gaat altijd net iets verder met het promoten van mijn winkel dan bij andere verzamelsites van webwinkels. Ik merk dit dan ook zeker aan mijn bezoekers aantallen en aan mijn verkoop." 

 

Stickerop - Kaj

"Bij kinderkamerstylist.nl zitten wij als adverteerder op het goede adres, echt onze doelgroep. Er komen op deze manier doelgerichte bezoekers naar onze winkel. In de rubrieken muurstickers voor de kinderkamer en teksten-kind komen regelmatig bezoekers vanuit Kinderkamerstylist."

 

Jip by Jan - Janneke over Kinderkamerstylist in een interview met MAMA Marketing

kinderkamerstylist goed platform

 

KINDERKAMERSTYLIST BANNERS

kinderkamer en babykamer inspiratie via kinderkamerstylist.nl

kinderkamer en babykamer inspiratie 2 via kinderkamerstylist.nl

kinderkamer en babykamer inspiratie en webshops

 

© Kinderkamerstylist 2010-2017 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact