Opruimen

Tips en voorbeelden hoe je op een handige manier de kinderkamer kan opruimen. Ga bijvoorbeeld op zoek naar kinderbankjes (met klep) en speelgoedkisten die je kan afsluiten, ideaal voor kleinspeelgoed. Een ander opberg idee; hang haken aan de muur waar je georganiseerd coole stoffen tassen aan kan hangen, ook leuk naast de commode, stop er luiers en babyverzorgingsproducten in.

De best gelezen artikelen over "opruimen"

1) Een superleuk blog met praktische opruim tips! "kinderkamer opruimen"

2) blog "opbergzak speelgoed" Een multifunctionele speelgoedzak

3) Een waardevolle manier van opruimen, de "herinner-dingen-doos"

Nog meer "opruim inspiratie" vind je op ons Pinterest board.

Houten speelgoedkist
13-11-2016

Voordat de feestmaanden er zijn is het slim om alvast een houten speelgoed kist te regelen, dacht ik zo :-) Er bestaan diverse houten speelgoedkisten, Je hebt bijvoorbeeld kisten die je af kunt sluiten, 1 op wielen, een nostalgische kist etc etc. In mijn zoektocht naar toffe speelgoedkisten kwam ik erg leuke exemplaren tegen. Lekker handig om alvast te hebben. De meeste kisten bestel je in Nederland, maar ik vond 1 wel heel unieke kist iets verder weg! Ben je heel handig? Ga dan zelf aan de slag, en maak een houten speelgoedkist op wielen.

 

Veiligheid Houten Speelgoedkist

Check zelf van te voren of de kist veilig is voor jouw kind. Dit is natuurlijk afhankelijk van de leeftijd! Bij oude kisten zit natuurlijk geen systeem dat de klep langzaam dichtvalt maar dat hoeft geen probleem te zijn. Bestel en monteer bijvoorbeeld een "gasveer" op de kist. Vandaag richt ik me op de "houten speelgoedkist". Natuurlijk zijn er ook stoffen opbergboxen en zakken die handig en mooi zijn. Misschien een leuk blogje voor over een tijdje.

Houten speelgoedkist

Houten speelgoed kist Verkoopinfo:  Houten speelgoedkist li boven | Speelgoedkist mountain op wielen (niet meer leverbaar) | Nostalgische speelgoedkist | Fruitkist op wielen (diverse kleuren) | Houten speelgoedkist met hengsels | Speelgoedkist beer op wielen | Accessoires

 

Geen kist, maar een houten "speelgoed kar", die is tof!!

Speelgoedkar

Houten speelgoedkar & overige producten House of Oelie

 

Heb je meerdere speelgoedkisten nodig? Denk dan eens aan 3 dezelfde speelgoedkisten, of dezelfde kisten met een andere opdruk, zie hieronder!

Speelgoedkist op wielen

Houten speelgoedkist van NOBOBOBO (inmiddels niet meer leverbaar in NLD)

En van dat leuke merk hierboven, vond ik ook dit fleurige exemplaar, op de site van NOBOBOBO

Houten opbergkist

Vrolijke houten opbergkist op wielen

Houten speelgoedkisten

Grijze speelgoedkist hout (re boven) | Bloomingville opbergkistjes op wielen

* * *

Vond jij dit een leuk blog?

Misschien wil je dit ook lezen "blog Etsy speelgoedkist" of blog "speelgoedkist"

Kapstok kinderkamer
21-4-2016

Kapstok kinderkamer. Het merk "Eina Design" ontwerpt hele leuke metalen kinderkapstokjes. "Land of Kids" haalt deze kinderkapstokken naar Nederland! Je hebt de keuze uit diverse kapstokhaakjes in verschillende maten en kleuren! De nieuwste kapstokjes zijn in de vorm van een zwaan. En extra bijzonder, deze zijn ook leverbaar in een goud kleur.

 

Kapstok babykamer

In de babykamer zijn de kapstokhaakjes decoratief en praktisch. Hang de haakjes bijvoorbeeld naast de commode op en hang er een badjas of romper aan of stoffen opbergtassen waar je spulletjes in op kan ruimen. Praktisch dus, maar ook erg leuk om te zien. De haakjes staan ook grappig op de muur met een mooie slinger of ketting eraan.

Kapstok kinderkamer

Praktische info metalen kapstok: De brede kapstokken zijn 40 cm breedt. Kapstok zwaantje is 14 x 13 cm.

De metalen wandhaken zijn leverbaar in diverse kleuren en maten. Bekijk ze hieronder maar eens goed!

<H2>Kapstok babykamer</H2>

Als je zelf een webshop hebt kan je de haken opnemen in je assortiment, meer info bij "Land of Kids". Wil je ze graag kopen? Klik dan graag hier, bij "kapstok haakjes van Eina Design" en vind nog veel meer kleuren en andere tafereeltjes. Wat dacht je van een circus kapstok of hert haakjes?

- Ook interessant, blog "Kinderkapstok"

Herinner-dingen doos kinderkamer
7-12-2015

Ik had ze zelf uitgekozen en zelf de afbeelding op de doos bepaald, ik wist dus precies wat ik kon verwachten. Toen ging de doorbel. Een grote doos met daarin 2x een herinner-dingen doos. Het was rond 5 december dus menig keer ging de deurbel en pakte ik al pakketjes aan met speelgoed. Deze bestelling voelde echt anders. Een herinner-dingen-doos is een waardevol product. In deze dozen ga ik producten bewaren die ik de kinderen later mee ga geven. Eindelijk een goede plek om extra fijne herinneringen zoals foto's, de eerste tekeningen van de meiden, en handgeschreven ansichten van oma in te bewaren. Er is zelfs plek voor het 1ste kinderjasje die we kochten in Frankrijk en de eerste schoentjes die Jula droeg.

Herinner-dingen-doos wat is het precies?

Een herinner-dingen-doos is een handgemaakte houten doos waarin je waardevolle spullen bewaard. In de doos zitten vakjes die je ook gemakkelijk eruit kunt halen. In Jula haar doos past op deze manier zelfs haar 1ste jasje in de doos en is er nog ruimte genoeg over voor haar eerste schoentjes, een speciaal rompertje, haar melktandendoosje en haarlokje etc etc. De opdruk van de doos kies je zelf. Mail je eigen foto of illustratie (ik gebruikte de illustratie die kaartje of kip ooit voor mij ontwierp) of kies een opdruk uit de bestaande ontwerpen van Herinner-dingen-doos.

Net zo enthousiast als ik? Bekijk all ontwerpen op de site van Herinner-dingen-doos

herinner-dingen-doos kinderkamer

Aan de doos zitten handvaten van kralen. De kleuren worden afgestemd op de kleuren van de opdruk van het deksel, net zoals de houten "tabbladen" in de doos.

Herinner-dingendoos kinderkamer via Kinderkamerstylist.nl

 

herinner-dingen-doos babykamer

Website herinner-dingen doos

Boekensteun kinderkamer zelfmaken
28-10-2015

Dit is lief!! Een boekensteun van vilt die je zelf maakt! TiSLifestyle ontwierp deze lieve download speciaal voor Kinderkamerstylist.nl Het konijntje vind je ook terug op hun kinderbehang. Ben jij een beetje handig? Dan zoek je snel de materialen bij elkaar waarmee je deze boekensteun maakt. Download de gratis werkbeschrijving hieronder en ga aan de slag!

Het konijntje is trouwens ook geschikt om te gebruiken als deurstopper!! Maak hem voor jezelf of geef hem cadeau (lief!!)

Download hier gratis de werkbeschrijvingen: Boekensteun zelfmaken stap 1-4 |  Boekensteun zelfmaken stap 5-10

 

Boekensteun zelfmaker

Lees hier meer over TiS Lifestyle


Bekijk reacties (3)

Maatwerkkast kinderkamer
27-8-2015

Vandaag toon ik een aantal bijzondere oplossingen voor maatwerkkasten in de kinderkamer. Online heb ik gezocht naar voorbeelden van exclusieve maatwerkkasten en een aantal daarvan deel ik graag hieronder.

 

Waar moet je aan denken als je kiest voor een maatwerkkast?

Je kunt eerst bedenken van welk hout je de maatwerkkast wilt hebben. Je kunt ook eerst op zoek gaan naar de deuren en daarna bekijken welk hout je er het beste bij vindt passen. Wij hebben dat laatste gedaan. Bij Carlotte brocante in Norg vonden we onwijs hoge kastdeuren (zie foto hieronder links) die ooit in een fabriek in Frankrijk zijn gebruikt. We hebben er 8 mee genomen. De deuren laten we in de kleur die er op zit. Omdat de kleur best aanwezig is en de uitstraling landelijk/industrieel kiezen wij ervoor om de maatwerkkast af te maken met underlayment platen. We laten de platen voorlopig onbewerkt.

maatwerkkast kinderkamer

Op de foto rechts zie je een compleet andere maatwerkkast. Deze strakke houten maatwerkkast is een ontwerp van Pluck Styling. Hier is gekozen voor een kast gemaakt uit 1 materiaal. Het is afwisselend en niet te massief geworden door de indeling. Grote lades onderaan en een open vak middenbovenin voor de mooiste spulletjes die gezien mogen worden!

Hieronder op de foto links (gevonden via Pinterest, bron onbekend) zie je een maatwerkkast van oude deuren. Hier is gekozen voor een ruige uitstraling. Geen strakke houten platen er om heen. De vloer lijkt een betonvloer of betonlook en dat maakt het geheel weer strak. Hou bij de keuze van jouw maatwerkkast rekening met de omgeving. Wat ligt er bijvoorbeeld op de vloer? Het geheel moet kloppen.

maatwerkkast paneeldeuren

Erg origineel vind ik de afbeelding (rechtsboven uit de KeKMama) van een maatwerkkast gemaakt van oude paneeldeuren. Hoe cool dat er zelfs een hoek van de paneeldeur afgezaagd is zodat deze probleemloos in de ruimte met schuine wand past. Heel creatief. De combinatie van paneeldeuren en steigerhouten planken maken er een uniek geheel van.

Een maatwerkkast is vaak muurvullend of vult voor een groot gedeelte de muur. Het is belangrijk om na te denken wat je wilt uitstralen op die wand. Moet de kast zo onopvallend mogelijk zijn? Dan kies je voor een kast van 1 materiaal in 1 kleur. Mag het opvallen? Dan zijn de voorbeelden die ik toon op dit blog een optie. Een maatwerkkast in de babykamer of kinderkamer mag wat mij betreft opvallen. Je kunt de deuren opleuken met (muur)stickers.

De foto hieronder links (van blog Boligliv) toont een opvallende maatwerkkast. Naast dat de deuren in diverse warme kleuren geschilderd zijn zijn er ook strakke zaagsnedes in de deuren aangebracht voor een bijzonder grafisch effect. Lees de vertaling (via google) voor een uitgebreider verslag. Op de foto zie je ook dat het geen probleem is om een maatwerkkast om een deur heen te bouwen.

voorbeeld maatwerkkast babykamer

Als laatste een voorbeeld van een kast op maat (gevonden via google afbeeldingen) met deuren uit een biedemeijer kast. Ideaal wanneer je een bijvoorbeeld een kleinere maatwerkkast gaat bouwen. Ik kan me ook voorstellen dat het tof lijkt om allemaal verschillende deuren van kasten te gebruiken voor een hele wand. Schilder de wand met alle verschillende deuren daarna in 1 tint voor een passend geheel.

* * *

Toch liever een kast kopen? Kijk graag bij onze webshops "kindermeubels"


Bekijk reacties (1)

Kinderkamer kledingrek
6-2-2015

Grappig, praktisch en leuk! Een kinderkamer kledingrek. Voor de babykamer, kinderkamer maar ook voor de tienerkamer is het bijzonder om een kledingrek te plaatsen. Je mooiste kledingstukken hang je op aan het kledingrek. Overige kleding berg op je op in de kast. Dit idee is met name voor de grotere kinderkamer geschikt.

 

Kinderkamer kledingrek kopen of zelfmaken?

Je kunt een kleding rek zelf maken met behulp van een stang en een plank of met steigerbuizen maar je kunt ook op zoek gaan naar een brocant wasrekje (5). Dit brocante rek is meer geschikt voor de kleinere kamers en de babykamer. Ga online opzoek bij brocante, landelijke winkels of Marktplaats en zoek dan bijvoorbeeld naar "wasrekje". 

Bij de Karwei shop je steigerbuis onderdelen. Dit rek (afb.rechtsonder) is erg geschikt voor een nis. Je kunt standaard buizen kopen van 100 cm of 200 cm breed en voor de uiteinden gebruik je een steigerbuis koppelstuk. Ook vond ik een kant en klaar steigerbuis wandkapstok die je aan de muur kunt bevestigen en gebruikt als kledingrek.

Het kledingrek rechtsboven hoeft niet in een nis. Ga op zoek naar een stoere wandplank en plaats daaronder een stang, die je aan de onderkant van de plank bevestigd. Er zijn verschillende stangen te vinden. De stoere zwarte is van House Doctor. Bij de Ikea vind je bijvoorbeeld een handdoekstang van de Ikea voor 2,99 die je ook kunt gebruiken!

 

En dan bestaat er nog een kledingrek met huisje (3) eromheen! Dit is natuurlijk helemaal een blikvanger in de kinderkamer! Ik vond dit kledingrek bij Authentique Mignon. Je hebt keuze uit 5 kleuren. Het kledingrek op wielen rol je zo uit het huisje zodat er ook mee gespeeld kan worden!

 

kledingrek kinderkamer

Verkoopinformatie Kledingrek 1. Wandkapstok steigerbuis (kant en klaar) 2. Losse planken + zwarte stang of budget stang BYGEL ikea (afbeelding gevonden op Pinterest) 3. Bedhuisje + kinderkledingrek 4. Zelfmaken kinderkledingrek van steigerbuis Foto VTWonen 5. Brocant kledingrek via MP

- Misschien vind je dit ook leuk om te lezen blog: "steigerbuis bed maken" -

Opbergzak speelgoed
24-11-2014

Extra tips voor het opruimen van speelgoed zijn nooit verkeerd! Ik mijn mailbox ontving ik een mail over de nieuwe opbergzak van Play and go. Ik kreeg het toegestuurd van Littlefashionaddict en het feest kon beginnen. De meiden propten de speelzak vol met speelgoed. In hun geval betekent dat onwijs veel verkleedkleren, knuffels, zachte poppen en poppenbeddengoed. Aan de koorden trekken en hopsa, klaar ben je! Voor de jongens is het de perfecte speelgoedzak voor al die kleine lego steentjes! Tjee, wat kan je hier een hoop in kwijt.

 

Multifunctionele opbergzak speelgoed

Olivia had zelf bedacht dat ze de speelzak ook kon gebruiken als poefje. Dit vond ik erg grappig en voor de vorm propten we extra dekens in de zak. En inderdaad. Wanneer de kids niet op de speelgoedzak zitten te spelen (want je kunt hem ook gebruiken als speelkleed) of wanneer je niet extra ruimte nodig hebt om speelgoed op te ruimen dan dient de speelgoedzak -erg grappig- als poefje.

Wij kregen de speelzak toegestuurd in een roze/witte wieber print. Natuurlijk zijn er ook coole boys kleuren en patronen zoals snorren en bijvoorbeeld de blauw/groene wieberprint. Wij zijn overtuigd van dit leuke, praktische item in de speel- en kinderkamer!  

 

playandgo speelzak

 

Olivia is de speelzak aan het testen en bedenkt hier dat je ook erg goed bovenop de zak kunt gaan zitten. Tadaaaa, een poefje :-)

 

   opbergzak speelgoed 

 opbergzak speelgoed

 

Wij schreven al eerder over het opruimen van de speel- en kinderkamer. Lees bijvoorbeeld ook onderstaande items:

- Speelkamer opruimen

- Kinderkamer opruimen

- Speelgoedkist

- Bekijk ook onze tag "opruimen"


Bekijk reacties (8)

Ikea moppe
17-6-2014

Een heel bekend vakkenkastje van de Ikea, de Moppe. Je kent hem vast. Dit kastje "moppe" leent zich uitstekend voor een make over. Op Pinterest zag ik deze miniladekast moppe telkens voorbijkomen. Iedere keer in een andere kleur, met knopjes (draai de vakjes om en zet knoppen voorop), gestapeld (maak de vakkenkast zo groot als je wilt) of op een andere manier bewerkt. Te leuk om niet te delen. Voor de prijs hoef je het niet te laten 11,95 bij de Ikea.

 

Hieronder deel ik 3 ideeën voor het moppe kastje. Linksboven is het moppe kastje beschilderd en versierd met grafische vormen in pastel tinten. Rechtsboven is een stoerdere versie van de moppe. Je kunt de vakken ook met krijtverf beschilderen en met krijt erop schrijven wat er in de lades zit. Margriet Hoekstra (foto's onderaan) beplakte de lades met vrolijk tape, maar (behang)papier is ook een goede optie!

 

Ikea moppe

 

Foto linksboven super trooper via Design Sponge | Foto rechtsboven Solebich.de daaronder onbewerkte vakkenkast Moppe van de Ikea | Foto onder Margriet Hoekstra


Bekijk reacties (3)

Speelkamer opruimen
22-8-2013

Tips "speelkamer opruimen". De zomervakantie is (bijna) ten einde. Tijd om de speelkamer te gaan opruimen! Inspiratie voor dit blog kreeg ik door de foto links boven (via Pinterest "opruimen"). Wat een heerlijk georganiseerde kast met ongelofelijk veel opbergruimte! De bron, maker van deze unieke kast is (voor mij) onbekend maar ik wil je de inspiratie niet onthouden. Heb je een grote speelkamer en een geschikte hoek, laat de timmerman er dan op los! Onder de foto een aantal manden. Je kunt de grootte van de vakken baseren op geschikte manden die je eerst zoekt.

 

Speelkamer/Kinderkamer opruimen:

Speelkamer (of kinderkamer) opruimen. Ik vind het begin van het nieuwe schooljaar een goed moment om speelgoed uit te zoeken wat weg kan. Vaak maken kinderen een sprongetje in de zomervakantie. Hét moment dus om uit te zoeken waar de kindjes niet meer mee spelen. Onze grote speelkist in de woonkamer hebben wij omgeruild voor de kleinere zwart/wit gestreepte mand (foto rechts boven). In de mand zitten een aantal tassen (poppenkleding/keukenspulletjes/verkleedkleding) en de rest van het speelgoed ligt nu in de kamertjes van de kinderen. Alle kinderboeken staan netjes in een afgesloten kast (waar de kinderen zelf bij kunnen).

 

speelkamer opruimen

Verkoopinformatie Speelkamer opruimen: Zwart witte waszak | Paper Bag li onder | Opbergmand staal | Gehaakte mand


Bekijk reacties (6)

Speelgoedkisten
31-1-2013

Spot hier 10 x een vette speelgoedkist. Steigerhout, landelijk, wit, grijs, mét of zonder naam op of zonder wielen. Deze week heb ik mijn nieuwe board "kinderkamer opruimen" toegevoegd aan Pinterest en kwam ik zoveel stoers en leuks tegen op het gebied van "speelgoedkist" dat ik hieronder mijn top 10 van dit moment presenteer! Lekker handig en ook reuze leuk om een mooie speelgoedkist te hebben.

 

De meeste speelgoedkisten zijn voorzien van een systeem dat de klep niet zomaar dichtvalt, de XL kist nr.10 heeft dit niet, let hier altijd op bij het aanschaffen van een kist (afhankelijk van leeftijd kind). Speelgoedkist 2. heeft ook een deksel en fungeert naast speelgoedopruimer ook als tafeltje. Voor brocante en tweedehands exemplaren (die je ook erg leuk in een mooie uni kleur kunt schilderen) zoek je online op Marktplaats, zoekterm: speelgoedkist

Speelgoedkist

Verkoopinformatie Speelgoedkist: 1. Speelgoedkistjes 2. Speelgoedkist Oliver Furniture 3. Steigerhout speelgoedkist 4. Speelgoedkist fairytale 5. Speelgoedkist basic wit 6. Speelgoedkist 7. Speelgoedkist metaal 8. Speelgoed kist met naam 9. Speelgoedkist 10. XL speelgoedkist

* * *

Wij schreven ook een blog over "Etsy speelgoedkist"

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen "Houten speelgoedkist"

 


Bekijk reacties (4)

Advertorial Woonkeet
15-11-2012

Advertorial Woonkeet - Bij Woonkeet shop je moderne, frisse baby- en kinderkamermeubels & hebbedingen. Het complete kamertje sprokkel je in deze shop bijeen. Van meegroeibed of steigerhouten bed tot opbergdozen, ophangkastjes en lampen aan toe. Vaak met een stoere touch. Woonkeet heeft ook een ruim assortiment aan behang (o.a. Ferm Living en Studio Ditte) én heeft sinds kort 2 bijzondere merken aan hun accessoires toegevoegd; het Zweedse merk: Littlephant en het Deense merk: Silly U. Met deze uitbreiding is Woonkeet er helemaal in geslaagd een gevarieerde collectie onder 1 dakje aan te bieden, wat een groot voordeel is. Reden genoeg om deze shop eens goed te ontdekken. 

 

Advertorial Woonkeet

 

Deze site is innmiddels vernieuwd. Bekijk de nieuwste collectie op de site van WOONKEET


Speelzolder
1-11-2012

Steeds vaker is er vraag naar het inrichten van de speelzolder. Een grote speelruimte alleen geschikt voor Kids. De moeilijkheid is vaak dat het een grote ruimte betreft waardoor het lastig is om de speelzolder echt gezellig te maken. Want het doel is natuurlijk dat de kinderen er graag gaan spelen. De speelzolder moet daarom een creatieve ruimte worden met vele uitdagingen die er ook nog eens erg inspirerend uitziet. Ik kwam deze week op de site CANstyling terecht en dit vormde de inspiratie van dit blog. Bij CANstyling ontwerpen ze o.a. meubelen voor scholen en kinderdagverblijven. Voor de speelzolder zijn deze meubels natuurlijk ook een unieke aanvulling!

 

Hoe richt je de speelzolder in

Zorg voor vele opbergmogelijkheden. Vakkenkasten aan de wand staan gezellig en prikkelen om creatief bezig te zijn. Plaats objecten zoals een houten wasrek of meubelen op wielen zodat de kids hun eigen hoekjes kunnen creëren. Bijvoorbeeld zoals deze tent (foto 6) of deze opbergkast (foto 3) waar je ook winkeltje mee kan spelen. Met decotape maak je een hinkelbaan of een racebaan voor auto's op de grond.

Speelzolder

1. ABC poster 2. Foto en Flexplek CANstyling 3. Opbergkast speelgoed 4. Gruttersbak (via Marktplaats) 5. Aluminium Wandrek (house doctor) 6. DIY idee Tent van een wasrek 7. Houten laptop met schoolbordverf 8. DIY idee hinkelbaan Decotape | Extra inspiratie: Board Speelkamer via Pinterest

Kinderkamer opruimen
7-8-2012

Bij bijna elk kinderkamer advies of speelkamer advies krijg ik de vraag of ik tips wil aandragen voor het opruimen van de kinderkamer. Met name al het kleinspeelgoed slingert vaak rond in de kamer. Wat mij opvalt is dat mensen vaak doorzichtige opbergboxen gebruiken. En ik zie dan veel van die boxen in een open kast wat nog steeds rommelig lijkt. Ik zal een aantal opberg ideeen aandragen die zelfs karakter geven aan de ruimte.

 

Kinderkamer opruimen, mooie voorbeelden

Koop een groot en mooi opbergmeubel die je kan afsluiten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een klepbank (7.) of een grote speelgoedkist (9.). Het overig speelgoed komt in dichte opbergboxen (5.) onder het bed. Wanneer je erom denkt dat de dozen bij elkaar passen en je ze bijvoorbeeld opleukt met frisse etiketten (zelf maken) dan zijn ze zelfs een lust voor het oog. Schrijf of teken op de etiketten wat er in de doos zit. Aan de muur hang je ophanghaken. Denk ook hier om rust. Een goede oplossing is bijvoorbeeld deze grote ophang haak (1.) van Tas-ka in plaats van allemaal verschillende ophanghaken naast elkaar. Aan de haken hang je stijlvolle stoffen tassen (3. en 4.). Aan de muur hang je een brocant medicijnkastje (2.) en erin zet je blikken. Bovenop de kledingkast zet je een koffer (8.) die je vult met speelgoed wat niet vaak gebruikt wordt en eventueel plaats je nog zinken emmers met deksel voor de was in het kamertje. Met deze tips heb je onwijs veel stylische opberg mogelijkheden gecreeerd. Zit er wat voor je tussen? 

kinderkamer opruimen tips1. Kapstok Tas-ka 2. Ophangkast 3. Tas 4. stoffen tas minilabo 5. Opbergbox 6. Zinken emmers 7. Opbergbankje 8. Koffer 9. Opbergkist 10. Noteblock A6 D I Y  I D E E knip de A6 doormidden en je hebt 2 labels gemaakt. Bevestig deze met tape op de opbergbox (5.) Foto linksboven knoopjesbehang Studio Ditte

 

O P R U I M E N  T I P S  O P  E E N  R I J T J E :

+ 1 groot (mooi) opbergmeubel plaatsen (opbergkist WOOOD en Flexa Lief & Klein | klepbank | vintage kist, afhankelijk vd leeftijd van kind i.v.m klep)

+ Denk om dozen en boxen (niet doorzichtig) die bij elkaar passen. Leuk ze op met stijlvolle labels & tape

+ Liever 1 grote ophanghaak of een aantal dezelfde haken dan diverse soorten & kleuren naast elkaar, wordt snel rommelig in een volle kamer

+ Aan de haken grote stoffen tassen (van bijv. Margot Slingerland, Madame Mo, Bakker of Minilabo)

+ (Medicijn)kastje met deurtjes aan de muur, deze vullen met blikken waar je ook labels op kan plakken


Bekijk reacties (6)

Georges & Rosalie / Opberg ideeën
2-3-2011

Een blog met opberg ideeën voor de kinderkamer. Het Franse merk "Georges et Rosalie" heeft een aantal prachtige items in hun collectie die je geweldig kan gebruiken om de kinderkamer netjes te houden. De koffers van Georges & Rosalie zijn onwijs mooi (door hun bijzondere kleuren- en patronen keuzes) en handig om speelgoed in op te ruimen.

Daarnaast hebben ze ook opbergdozen voor de kinder- en babykamer in hun collectie. De combinatie van meerdere koffers en opbergdozen (met hun diverse prints) geeft een eigenwijs uiterlijk aan de kinderkamer. Opruimen wordt een feestje op deze manier. Kijk ook eens bij de andere producten van Georges & Rosalie zoals babyslaapzakken, baby plaids/dekentjes etc om een kinder- en babykamer geheel in stijl te maken!

Opberg ideeen kinderkamer

Georges et Rosalie

Abonneer op Opruimen

© Kinderkamerstylist 2010-2020 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact