Peuter slaapkamer jongen

Marjolein vertelt: "De verhuizing was precies het goede moment om afscheid te nemen van Naud zijn babykamer en in het nieuwe huis een stoere, gezellige "peuter slaapkamer jongen" voor hem te creëren! En wij, van kinderkamerstylist.nl, vinden dat Marjolein hier erg goed in geslaagd is! Lees je mee voor haar tips en ideeen?

 

Van babykamer naar "peuter slaapkamer jongen"

Ik koos voor een junior ledikant ipv een 1-persoonsbed, dit vond ik net iets knusser voor hem. Het peuter bed en kastje liet ik door een timmerman maken, ik vond een soortgelijk bed net iets te prijzig en op deze manier was het prima te doen. Het bed is gemaakt van Fins underlayment en ik liet het onbehandeld, het geeft warmte aan de kamer en combineert mooi met de strakke gietvloer (via Solo Gietvloeren). Om de ruimte wat meer diepte te geven, schilderde ik op 2 muren een lambrisering in de kleur Early Dew van Flexa. Een makkelijke DIY klus met een groots effect! De eerder gekozen accessoires uit Naud zijn babykamer in de kleuren mint en oker hield ik aan. De kleur oker speelde al een rol op zijn geboortekaartje en blijft vrolijk en leuk.

Ik clusterde een aantal kenmerkende spulletjes aan de wand, zoals het mooie aapjes tegeltje van Storytiles en een oker Hello kapstokje. De matte muurverf in de vergrijsde mintkleur in combinatie met het geel vind ik een ontzettende leuke combinatie geworden. Ik plakte wat triangle muurstickers op de witte muren en heb een aantal posters (poster ijsbeer) en vlaggetjes slingers (via Dille en Kamille & Kwantum) opgehangen. Naud is helemaal gek van auto's en alle soorten voertuigen. Ik wist gelijk dat ik het mooie behang van Studio Ditte wilde voor zijn kamertje. De mint, oker en grijstonen passen perfect in het geheel en zorgen voor een mooie samenhang. Omdat het behang vrij druk en aanwezig is, koos ik voor 2 banen achter een vintage bureautje. Het bed staat aan de andere kant van de kamer dus besloot ik het auto dekbedovertrek erbij te combineren. De stoere grijze lockerkast (soortgelijke locker vind je via Lief en Klein) maakt het helemaal af. Naud slaapt heerlijk in zijn bed en is heel blij met zijn fijne kamer".

Nog meer producten uit deze "peuter slaapkamer jongen" | Vintage bureautje en stoel via Marktplaats | Gebreide lamp | Hay gymhook | Speelgoedzak Nobodinoz | Bordje "ik ook van jou" | Vloerkleed rond | LEGO opbergdozen

Vind Marjolein - hier - op instagram. Marjolein en Suzanne Bouhuijzen lanceren zeer binnenkort hun eigen Interior & Styling bedrijf. Soon more...! MINTS

Ook leuk om te lezen "Peuterkamer jongen" stap voor stap van babykamer naar peuterkamer.
Jongenskamer