Kinderkamer advies

Kinderkamerstylist.nl verzorgt styling advies voor de kinderkamer en voor alle ruimtes die te maken hebben met kinderen. Denk hierbij aan de kinderkamer, de babykamer, maar ook bijvoorbeeld aan speelkamers. Op dit moment hebben wij 2 stylistes; ik (Jolien) en Elina. Afhankelijk van jouw smaak en stijl koppelen wij de juiste styliste aan de opdracht. De stylistes werken volgens de "kinderkamerstylist methode" en sluiten nauw aan bij de sfeer en voorbeeldkamertjes van "Kinderkamerstylist.nl". Vind nog meer info hieronder.

 

Tarieven:

1. Online totaaladvies (kleur-,meubel-, en eventueel inrichting advies): €400 - incl. Advies wordt gegeven door styliste Elina

3. Online Mini Advies (Jolien & Elina). €200,- tot maximaal €250 dit wordt vooraf bepaald.  Zie hieronder wat mini advies inhoudt.

 

MINI Advies: 

De basis van de babykamer of kinderkamer is al klaar, denk aan bed/kast/lamp/beddengoed/gordijnen. Toch ben je helaas niet tevreden met het eindresultaat. De ruimte is nog te leeg. Het heeft niet de sfeer die je bedoelde.

Wij gaan voor jou de puntjes op de "i" zetten! We adviseren de juiste kleuren en evt behang. Daarbij adviseren we een paar accessoires, denk aan een vloerkleed, kussens en misschien nog 1 eyecatcher!

Tarief €200,- tot maximaal €250 dit wordt vooraf bepaald. Let op, het is geen uitgebreid advies (dat is een ander tarief, zie hierboven "totaal advies".

Ik zorg ervoor dat de sfeer helemaal klopt en jij maakt het daarna verder af.

 

Voor meer info mail me graag: info[at]kinderkamerstylist[punt]nl

 

Graag stellen wij op de volgende pagina stylist ELINA aan jou voor.

 

Werkwijze

In een eerste gesprek nemen we de belangrijkste uitgangspunten door en bespreken we het plan van aanpak. Tijdens het advies houden we contact via (de telefoon en) de e-mail. Halverwege de opdracht sturen we 1 of 2 sfeercollages per e-mail en jij geeft aan of we op de goede weg zitten. Op deze manier zorgen we ervoor dat je volledig bij het advies betrokken bent en dat we naar het gewenste eindresultaat toe groeien. Voor het advies maken we o.a. gebruik van de (web)winkels die je terug kan vinden bij de uitgelichte webshops via Kinderkamerstylist.nl. Het eind advies wordt via de mail op kleurrijke A-4 collages toegelicht. Op de collages vind je de geadviseerde kleuren, meubelen en accessoires bij elkaar. Op deze manier kan je gemakkelijk een voorstelling maken van het eindresultaat. Daarnaast ontvang je een overzichtelijke aankooplijst per mail zodat je met 1 klik op de muis jouw geadviseerde producten direct online kan bestellen.

 

Dit ben ik:

Kinderkamer styling door Jolien Kadijk

Jolien Kadijk. Al vanaf 2010 geeft Jolien online advies via kinderkamerstylist.nl. Al snel werd de site uitgebreid vele voorbeeldkamertjes, een inspiratieblog en een selectie van de mooiste baby- en kinderkamerwebshops. Omdat het voor sommige mensen lastig blijft een eigen kinderkamer in te richten is er nog steeds veel vraag naar persoonlijk advies. Jolien werkt samen met de klant naar bijzonder gestyleerde baby- en kinderkamers met een origineel & persoonlijk tintje. Er ligt dus niet ineens een eindadvies voor je neus. Jolien is 44 jaar en moeder van Jula (15) en Olivia (13).

 

Reactie op 2 kinderkamer adviezen door Jolien van Kinderkamerstylist.nl | Simone:

Van tevoren zat ik echt met mijn handen in het haar hoe ik dit moest doen. 2 kamers, zeker met de drukte van de rest van de verbouwing gecombineerd met de korte tijd. Jolien heeft me geleerd om anders naar inrichting te kijken. En daar heb ik voor altijd wat aan! Ik zat laatst nog te denken toen ik Elodie haar melkfles gaf op haar slaapkamer (babykamer pastel), dat ik het sterrenbehang anders helemaal had laten doorlopen over alle muren, en hoe minder mooi dat was geweest. Zelfde geldt bij Lauren's meisjeskamer, en daar had ik het boompjesbehang waarschijnlijk niet eens aangedurfd. Ik had eerst het plan om alle rode spullen er weer in te zetten en te combineren met nieuwe dingen.. brrr. Was nooit wat geworden. En ook heb ik geleerd dat het veel leuker is om babyspullen te combineren met niet-babyspullen! En nog veeel meer.. Ben blij dat je dit voor ons hebt kunnen doen! Nogmaals dank!

 

Reactie op 2 kinderkamer adviezen door Jolien van Kinderkamerstylist.nl | Luuk:

Wij hebben twee kinderkamers laten restylen door Jolien van de Kinderkamerstylist.nl. Aanvankelijk dachten we dat het noodzakelijk was dat Jolien zelf zou komen kijken naar de ruimte, de indeling en eigenzinnigheid van beide kamertjes. Uiteindelijk bleek dit helemaal niet nodig te zijn. We hebben alles online afgehandeld en het resultaat is fantastisch. Niet alleen wij, maar ook de kids zijn super blij met de nieuwe kamers en slapen heerlijk in hun nieuwe grote bedjes. De voorstellen en de sfeer van haar adviezen passen bij hetgeen de website uitstraalt: Mooie producten, spannende maar tegelijkertijd goed passende combinaties en vooral prachtige kwaliteit. Het adviesproces is een iteratief proces waardoor het eindresultaat ook echt iets is waar wij aan hebben kunnen wennen en waar wij ook onze behoeften sterk in terugzien. Als de website je aanspreekt, kan ik Jolien van harte aanraden...

 

Voorbeeld

Een deel van de laatste styling adviezen kan je terugvinden bij "kinderkamer". Een voorbeeld van een eindpresentatie zie je hieronder:

Kinderkamer styling door Kinderkamerstylist.nl

Meisjeskamer Sophia | Ontwerp Jolien

Reactie door opdrachtgever Chantal: “Het eerste wat ik deed nadat we ons droomhuis hadden gekocht, was speuren op internet om inspiratie op te doen voor de kamers van onze zoon en dochter. Er is zoveel moois dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Tijdens mijn speurtocht kwam ik steeds uit bij de stijl van Kinderkamerstylist. Wat een mooie producten; apart en ontzettend mooi gecombineerd. Ik was zo blij dat Jolien ons wilde helpen met de inrichting. Ze heeft ons gedurende het project fantastisch en enthousiast geholpen. Ze hield doorgaans contact en heeft ook de kleinste details meegenomen in haar ontwerp en advies. Het is een prachtig en persoonlijk geheel geworden. Ondanks dat we elkaar niet persoonlijk hebben ontmoet, heb ik het gevoel dat ze mij goed kent, want Jolien is een echt gevoelsmens. Ze heeft begrip voor de hectische tijd die verhuizen met zich mee brengt en ze kan echt buitengewoon goed inrichten. Het zijn prachtige kamers geworden. Elke keer als wij in de kamers komen, genieten wij. Kinderen blij, wij blij. Kinderkamerstylist is een echte aanrader!”

Meisjeskamer advies Jade | Ontwerp Jolien

Kinderkamer advies door Kinderkamerstylist

 

Babykamer Louise "kleine babykamer" | Ontwerp Jolien

voorbeeld moodboard babykamer styling door kinderkamerstylist

 

Advies voor de gedeelde kinderkamer | Ontwerp Jolien

Advies gedeelde kinderkamer door kinderkamerstylist.nl

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op via e-mail: info[at]kinderkamerstylist[punt]nl