Kinderkamer advies

Kinderkamerstylist.nl verzorgt styling advies voor de kinderkamer en voor alle ruimtes die te maken hebben met kinderen. Denk hierbij aan de kinderkamer, de babykamer, maar ook bijvoorbeeld aan speelkamers.

De adviezen worden verzorgd door Jolien of Maaike. Hieronder stellen wij ons graag aan je voor.

 

Tarieven:

Online totaaladvies (kleur-,meubel-, en eventueel inrichting advies): €400

Online restyling (kleur-, meubel-, en eventueel inrichting advies): €400 | prijs afhankelijk van de opdracht

Deel advies (op aanvraag / afhankelijk van de opdracht) 

 

Voor meer info mail me graag: info[at]kinderkamerstylist[punt]nl

 

Werkwijze

In een eerste gesprek nemen we de belangrijkste uitgangspunten door en bespreken we het plan van aanpak. Tijdens het advies houden we contact via (de telefoon en) de e-mail. Halverwege de opdracht sturen we 1 of 2 sfeercollages per e-mail en jij geeft aan of we op de goede weg zitten. Op deze manier zorgen we ervoor dat je volledig bij het advies betrokken bent en dat we naar het gewenste eindresultaat toe groeien. Voor het advies maken we o.a. gebruik van de (web)winkels die je terug kan vinden bij de uitgelichte webshops via Kinderkamerstylist.nl. Het eind advies wordt via de mail op kleurrijke A-4 collages toegelicht. Op de collages vind je de geadviseerde kleuren, meubelen en accessoires bij elkaar. Op deze manier kan je gemakkelijk een voorstelling maken van het eindresultaat. Daarnaast ontvang je een overzichtelijke aankooplijst per mail zodat je met 1 klik op de muis jouw geadviseerde producten direct online kan bestellen.

Wie zijn wij:

Kinderkamer styling door Jolien Kadijk

Jolien Kadijk. Al vanaf 2010 geeft Jolien online advies via kinderkamerstylist.nl. Al snel werd de site uitgebreid vele voorbeeldkamertjes, een inspiratieblog en een selectie van de mooiste baby- en kinderkamerwebshops. Omdat het voor sommige mensen lastig blijft een eigen kinderkamer in te richten is er nog steeds veel vraag naar persoonlijk advies. Vanaf 2016 sluit Maaike zich aan bij Jolien en zorgen zij samen voor bijzonder gestyleerde baby- en kinderkamers met een origineel & persoonlijk tintje. Maaike & Jolien vinden het belangrijk om samen met de klant tot een eindadvies te komen. Er ligt dus niet ineens een eindadvies voor je neus. Jolien is 36 jaar en moeder van Jula (7) en Olivia (5).

Kinderkamerstylist Maaike

Maaike Goldbach. Na jaren als etaleur bij een groot etaleerbedrijf gewerkt te hebben, besluit Maaike zich meer te richten op interieurstyling. Ook Instagram werd daar een onderdeel van en hierdoor wordt ze vaak in tijdschriften, blogs en boeken in binnen- en buitenland geplaatst onder de naam "Fleursdamelie". Eenmaal moeder komt ze erachter dat het inrichten van kinderkamers haar passie is. "ik vind het erg belangrijk dat een kinderkamer een persoonlijk tintje heeft en past bij de sfeer in het hele huis en dus bij de mensen die er wonen". Dit maakt een kinderkamer namelijk uniek en echt iets van jullie. Maaike is 32 jaar en moeder van Amelie (3) en Sara (1).

Lees de gastblogs van Maaike voor Kinderkamerstylist graag - hier -

Bekijk een aantal van Maaike haar moodboards onderaan dit bericht (naar beneden scrollen)

 

Reactie op 2 kinderkamer adviezen door Jolien van Kinderkamerstylist.nl | Simone:

Van tevoren zat ik echt met mijn handen in het haar hoe ik dit moest doen. 2 kamers, zeker met de drukte van de rest van de verbouwing gecombineerd met de korte tijd. Jolien heeft me geleerd om anders naar inrichting te kijken. En daar heb ik voor altijd wat aan! Ik zat laatst nog te denken toen ik Elodie haar melkfles gaf op haar slaapkamer (babykamer pastel), dat ik het sterrenbehang anders helemaal had laten doorlopen over alle muren, en hoe minder mooi dat was geweest. Zelfde geldt bij Lauren's meisjeskamer, en daar had ik het boompjesbehang waarschijnlijk niet eens aangedurfd. Ik had eerst het plan om alle rode spullen er weer in te zetten en te combineren met nieuwe dingen.. brrr. Was nooit wat geworden. En ook heb ik geleerd dat het veel leuker is om babyspullen te combineren met niet-babyspullen! En nog veeel meer.. Ben blij dat je dit voor ons hebt kunnen doen! Nogmaals dank!

 

Reactie op 2 kinderkamer adviezen door Jolien van Kinderkamerstylist.nl | Luuk:

Wij hebben twee kinderkamers laten restylen door Jolien van de Kinderkamerstylist.nl. Aanvankelijk dachten we dat het noodzakelijk was dat Jolien zelf zou komen kijken naar de ruimte, de indeling en eigenzinnigheid van beide kamertjes. Uiteindelijk bleek dit helemaal niet nodig te zijn. We hebben alles online afgehandeld en het resultaat is fantastisch. Niet alleen wij, maar ook de kids zijn super blij met de nieuwe kamers en slapen heerlijk in hun nieuwe grote bedjes. De voorstellen en de sfeer van haar adviezen passen bij hetgeen de website uitstraalt: Mooie producten, spannende maar tegelijkertijd goed passende combinaties en vooral prachtige kwaliteit. Het adviesproces is een iteratief proces waardoor het eindresultaat ook echt iets is waar wij aan hebben kunnen wennen en waar wij ook onze behoeften sterk in terugzien. Als de website je aanspreekt, kan ik Jolien van harte aanraden...

 

Voorbeeld

Een deel van de laatste styling adviezen kan je terugvinden bij "kinderkamer". Een voorbeeld van een eindpresentatie zie je hieronder:

Meisjeskamer Sophia | Ontwerp Jolien

Kinderkamer styling door Kinderkamerstylist.nl

Meisjeskamer Jade | Ontwerp Jolien

Kinderkamer advies door Kinderkamerstylist

 

Babykamer Louise "kleine babykamer" | Ontwerp Jolien

voorbeeld moodboard babykamer styling door kinderkamerstylist

 

Advies voor de gedeelde kinderkamer | Ontwerp Jolien

Advies gedeelde kinderkamer door kinderkamerstylist.nl

 

Advies meidenkamer & speelkamer | Ontwerp Maaike

Slaapkamer Hanna ontwerp Maaike

Speelkamer Hanna ontwerp Maaike

Advies jongenskamer | Ontwerp Maaike

Kinderkamer Florian ontwerp Maaike

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op via e-mail: info[at]kinderkamerstylist[punt]nl

© Kinderkamerstylist 2010-2016 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact