Jongenskamer kleur

Via instagram viel mij de kleurrijke jongenskamer van Sacha op! Ik stuurde een berichtje naar Romée en zij stuurde mij vervolgens de prachtige foto's van de jongenskamer van haar zoontje op. Romée Companjen vertelt: Dit kamertje is van onze jongste zoon Sacha (bijna 10 maanden oud).

Jongenskamer kleur

Ik wilde een kleurrijke en speelse kamer creëren waarin de jongens zich thuis voelen, kunnen spelen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Ik hou van een mix van oud en nieuw en van verschillende kleuren en materialen. Het behang van Boras Tapeter was al aangebracht voordat Sacha in deze kamer kwam slapen, en daarom heb ik de rest van de kamer eromheen ingericht. Enige tijd geleden heb ik besloten om de kleur paars toe te voegen, omdat het ongebruikelijk is in jongenskamers maar het er toch stoer uitziet.

Het ledikant heb ik van mijn zus gekregen, waar mijn nichtje en neefjes ook in hebben geslapen. Wellicht gaat hij nog verder door ;). De kledingkast hebben we via Marktplaats gevonden. Ik vind het leuk om geen standaard meubels in de kamer te hebben, maar juist items met een verhaal. De commode is een gepimpt kastje van Ikea. Ik heb het voorzien van pootjes en een andere kleur gegeven. Ook heb ik twee halve maantjes uitgezaagd waarachter rotan is geplaatst. Verder vind ik het belangrijk om een zitje in de slaapkamer te hebben waar ze lekker kunnen lezen en spelen.

Behang: BorasTapeter "Forest Friends"
 / Muurkleur paars GN 101-04 passie van de Gamma / 
Muurkleur beige: zelf gemeng
d / Kledingkast: MP (Biedermeier model) / 
Commode: Ivar kast Ikea
 / Bed: onbekend / Beide vloerkleden rond: Tapis Petit / Klamboe: Meyco / Beddengoed: H&M / Boekenkast: Pixiform / Stoeltjes: kringloop / Tafeltje: Kwantum / Appelmand: HEMA / Lamp: madam stoltz

Bekijk de kleurrijke Instagram pagina van Romee graag hier @Romeecompanjen