Wanneer de baby geboren is mag het slapen in de wieg tot ongeveer 6 maanden. Je kan de wieg tijdelijk in de ouderkamer plaatsen, dit is een groot voordeel van een wieg in tegenstelling tot een ledikant. Een wieg hoort aan een aantal veiligheidseisen te voldoen, vind deze eisen op het internet.

wieg

Bijzondere wiegen
2-2-2016

Een baby slaapt een paar maanden in de wieg! Goed idee dus om op zoek te gaan naar bijzondere wiegen! Voor sommige hangwiegen geldt; gebruik ze niet om de baby de hele nacht in te laten slapen maar gebruik ze meer om bijvoorbeeld de baby een dutje tussendoor te laten doen in de woonkamer of buiten, met mooi weer! Informeer dus goed van te voren.

 

Biijzondere wiegen kiezen

Een wiegje van rotan is helemaal hip. Met dit vintage exemplaar op wielen kan je qua inrichting van de babykamer nog alle kanten op. Staat sowieso knus! Denk bij aanschaf van vintage of brocante wiegen goed om de veiligheid van het meubeltje. Check van te voren online.

Bijzondere wiegen babykamer

Verkoopinformatie bijzondere wiegen | Hangwieg Little Hedonist | Vintage rotan wieg | Muursticker Home sweet home | Knuffel babykamer

Bijzondere wiegen inspiratie babykamer

Verkoopinformatie bijzondere wieg | Rotan wieg met beschermer | Design wieg op wielen | Knuffels babykamer | Vintage brocante wieg op pootjes

Meer "wieg inspiratie" lees je in ons eerder geschreven blog "Wiegen idee babykamer"

Jongens babykamer

Altijd leuk om te zien hoe een ander de babykamer inricht. En daarom een nieuwe "jongens babykamer binnenkijker". Amber stuurde me trots de foto's toe en heeft met behulp van Kinderkamerstylist inspiratie, instagram en haar eigen creatieve inzicht een hele fijne jongens babykamer gecreëerd. Zij deelt vandaag met jou haar favoriete babykamer webshop's, en deelt ook de gebruikte muurverf. Grote zus Bobbi heeft een liefde voor Panda's en Amber heeft deze liefde ook in de jongensbabykamer gestopt. Lief!

 

Verkoopinformatie "jongens babykamer"

De kledingkast van de babykamer is een brocante meiden linnenkast. Vergelijkbare kasten zijn te verkrijgen via bv. Marktplaats (of via onze kindermeubel webshop's). De commode heeft al verschillende verflagen gekregen, deze is al 34 jaar oud en is een familie stuk. Zo ook de wieg. Amber heeft er als baby nog in gelegen. Via Cozykidz kocht Amber de Triangle muurstickers, vilten ballen slinger en de muurstickers boven het kleine witte kastje. Het pandalampje in het houten kratje via Hikjes in Huis! Via de website van Petitelouise kocht Amber de fantastische Indian Panda Poster. In dit kamertje is veel zelf gemaakt. De lakentjes, knuffel, pompoms, omslagdoek en mandje voor de luiers maakte Amber allemaal zelf. Ze heeft een liefde voor zwart, wit en mint en gebruikte deze kleuren in de babykamer. Via verschillende webshops heeft ze inspiratie opgedaan aan leuke teksten en kaartjes die ze met maskingtape op heeft gehangen. Zo ook de wordbanner met de tekst 'You Rock' gekocht bij MevrouwAardbei. De fantastisch schattige nesting dolls-babushka's-matroeska's komen bij PSikhouvanjou vandaan. Tot slot is de kleur Histor Pale Opal gebruikt op de muren.Bekijk reacties (13)

Ouders van nu "Zwanger" / babykamer I

In samenwerking met "Ouders van nu" heeft kinderkamerstylist.nl deze babykamer productie voor de special "zwanger" 2011/2012 gemaakt. Wie niet ruim woont, moet slim zijn. Het toverwoord is: hangen. Dan passen er in dat ene hoekje toch ineens een wieg en een commode. Ouders van Nu.

Losse stof Jumbo Noeks 

 Bekijk reacties (4)

Wiegen / Idee babykamer
15-9-2011

Babykamer idee. De kinderkamerstylist heeft speciaal voor jou een selectie gemaakt van de leukste wiegen van dit moment.

Wiegen babykamer

Voor de kleine en de knusse babykamer zijn er hangwiegen. Voor de stoere babykamer een steigerhouten wieg (geverfd grenen). Voor bij papa en mama op de kamer, de Co-Sleeper (met zijkantje die je naar beneden kan klappen) en voor een extra cosy gevoel, de schommelwieg! Wat trouwens te denken van de design kartonnen wieg? Mocht je op zoek zijn naar een brocante wieg of een antieke wieg dan kan je kijken op marktplaats. Klik op kindermeubels voor webwinkels met leuke wiegen en kinderbedden.
 
Succes (aanstaande) mama met het uitzoeken. Slaap lekker lieve baby!

Wiegen idee babykamer

Verkoopinformatie wiegen | 1. Hangwieg Leander 2. Hangwieg van berkenhout Sebra 3. Slaapzak baby 4. Wieg bopita 5. Co-sleeping wieg 6. Schommelwieg Bopita 7. Baby dekentje 8. Design wieg Green Lullaby
 
Zoek ook eens op marktplaats naar wiegen. Voorbeeld zoektermen; "brocante wieg" - "nostalgische wieg" - "antieke wieg" - "wieg"
 

Babykamer jongen Gijs

Inspiratie voor de kleine babykamer voor een jongen. De jongenskamer van Gijs is een goed voorbeeld van het ruimtelijk inrichten van de kleine babykamer. 1 wand is behangen met Eijffinger behang. De overige wanden zijn wit geverfd. Aan de muur is de bovenkant van een buffetkast opgehangen waaronder speels een tak is bevestigd die je gebruikt voor het ophangen van de mooiste kleding (ruimtelijk, mooi en praktisch). De babykamer lijkt nu groter doordat de vloer onder de hangkast leeg blijft. Hier is nu plaats voor schoentjes en of speelgoed. Onder de schuine wand is extra kastruimte gemaakt.
Bekijk reacties (9)
Abonneer op Wieg

© Kinderkamerstylist 2010-2020 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact