Peuterkamer jongen

Via instagram ontdekte ik de "Peuterkamer jongen" van Ike. Het behang viel me gelijk op, prachtig! Ik benaderde Laura (van Fiep & Coco) met de vraag of wij deze "peuter jongenskamer" mochten tonen op onze site. Laura stuurde enthousiast de foto's en de volgende info: Tijdens de verbouwing was ik hoogzwanger van Ike. Er was nog geen babykamer om in te richten maar nesteldrang zorgde ervoor dat het behang van Bienfait Paris al maanden klaar lag voor zijn kamer. De tijger zegt hij nu elke avond gedag en inmiddels kan hij zelf gaan zitten spelen aan de vintage stoel die we mee hebben genomen uit Amerika. De eerste maanden sliep hij in zijn wiegje naast mijn bed maar toen bleek dat hij vaak wakker werd van mij zijn we gaan wennen op zijn eigen kamer. Om de nachtvoedingen toch een beetje comfortabel te maken kochten we de gele stoel. 
De Mickey mouse pennant is nog een oude van Nick en het bord met de ‘I” kochten we bij Archive store. De Pax & hart poster via Mio Meraki. Op zijn kamer hangen de flat kleurige gordijnen (kleur Flax) van By Molle. Als hij overdag slaapt doen we de oude luiken dicht om te verduisteren.

 

Overige info Peuterkamer jongen

Muurkleur groen is Lush Jade van Flexa. Behang: Bien Fait Paris. Konijn en andere knuffels zijn van Jellycat. De YAY poster van Studio Sijm. Haakjes van Hay & vissen tas van Don Fisher. Het Boek wilderness essays van John Muir kocht ik voor Ike, op zijn lijf geschreven en ook nog eens corresponderend met zijn twee andere namen; Johnny Wilder. Gele lampje is de MHY lamp van Muuto. De vloer is het walvisgraat parket van vtwonen. Omdat Ike zijn kamer niet zo ruim is hebben we in onze kleding kamer een commode staan, zie de onderste foto's. De commode kocht ik op marktplaats en verfde deze en maakte er nieuwe haakjes op die ik kocht bij Anthropology de spiegel is van SissyBoy. De oogtest poster vond ik op zolder bij onze oude buurvrouw. Canvas beren tasje van Telkiddo.

 Jongenskamer