Kinderkamer goedkoop
13-6-2013

Kinderkamer goedkoop. Een aantal weken geleden blogte ik over de goedkope kinderkamer. In dat blog zag je tips voor o.a budget behang, een kinderkamer bedje en ansichten. Ik ontving leuke reactie's erop, en beloofde binnenkort budget tips aan te reiken voor de jongenskamer. Veel van de tips voor de meidenkamer (zoals het bedje die ook in het zwart verkrijgbaar is) kan je natuurlijk ook gebruiken voor de jongenskamer.

 

Kinderkamer goedkoop gericht op jongens

Vandaag het "kinderkamer goedkoop' blog gericht op de jongens. Je ziet, het hoeft wederom niet duur te zijn. Dit keer geen behang maar een muursticker op maat. Je hebt keuze uit onwijs veel stickers en moderne kleuren. Onder de sticker verf je de muur in een vergrijsde groen, of blauw. Voor het raam hang je een rolgordijn en met deze prachtige bloemen kwaliteit stof (waar je weinig van nodig hebt) maak je een siergordijn zoals te zien is op de foto. Het rolgordijn zie je daardoor niet. Bij de Ikea shop je accessoires zoals de ladenkast en lampen. Van houten takken maak je gemakkelijk een lijst waar je een knuffel o.i.d in zet. De papieren dieren zijn grappig om op een boekenplankje te zetten en met het snelweg tape maak je de mooiste wegen kriskras door de kinderkamer. Leuke posters vind je online vanaf 9.95 net als deze grappige van het circus. En, heb jij al genoeg inspiratie gekregen? Laat je me hieronder weten wat jouw favoriete bugdet tip is?

Kinderkamer goedkoop

1. foto linksboven binnenkijker 2. Groene fotolamp Ikea 3. Idee lijst Hiboocha 4. Losse stof 5. Muursticker vliegtuig 6. Papierdieren 7. Ladenkast Rast Ikea 8. Snelweg tape 9. Poster Circus

 

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -

Jongenskamer