Muurstickers

Ik ben er dol op! Muurstickers voor in de babykamer en kinderkamer. En niet alleen op muren maar ook op meubels zijn ze leuk! Bij "lees meer" mijn tips over muurstickers. Hieronder de webshops en blogs over muurstickers.

Lees meer

Muurstickers kiezen

Voor meer inspiratie over welke muursticker jij het beste kan kiezen raad ik je aan bij mijn blogs & webshops hieronder en op Pinterest te kijken. Om eerst te onderzoeken naar wat voor muursticker je op zoek bent. Dat kan namelijk een hele grote muursticker zijn, of een aantal muurstickers die je bij elkaar plaatst of een naam of tekst sticker. Een toffe eigenschap van muurstickers is dat je ze kan herplaatsen!

 

Ronde muursticker

Pimpelmees introduceerde een tijdje geleden de prachtige grote ronde muurstickers! In jungle thema, of mono print met dieren of jungle. Een aantal van de ronde muurstickers zijn zelfs te personaliseren met de naam van je kindje. 

Ronde muursticker

XL muursticker

De XL muursticker geeft echt een boost aan de kinderkamer. Ik zag bij "Gras onder je voeten" een geweldige XL muursticker met plantenbladeren, heel tof. Bij mevrouw aardbei zag ik een XL muursticker regenboog. Je kan de muur achter deze XL stickers in een mooie kleur schilderen. 

Muursticker regenboog

 

XL muursticker plant

Kleine muurstickers

Ik ben dol op de kleine muurstickers van Bibelotte. Deze zijn ook prachtig te combineren met behang. Hoe leuk is het om een hoekje van een kapstokhaakje nog meer "eigen" te maken met wat kleine muurstickers erboven. 

Kleine muurstickers

 

Muurstickers webshops

In een handomdraai een magisch bos in de kinderkamer met deze muurstickers!