Roos

Hieronder vind je de gastblog's van Roos Eldering (Styling By Woed) voor Kinderkamerstylist.nl

Peuterkamer jongen
31-5-2017

Gastblog door Roos Eldering - Pepijn, mijn zoontje, is nu een echte peuter. Ik vond het dan ook tijd om zijn ledikant te verruilen voor een peuterbedje, en de commode weg te doen. Een ledikant is zo vervangen door een ander bedje, maar wat zet je neer op de plek waar eerst een grote commode stond? Lees hieronder snel verder over de mini make-over van Pepijn zijn Little Man Cave! Van kleuterkamer naar peuterkamer jongen.

Van kleuterkamer naar peuterkamer

Before. Dit wás de babykamer van Pepijn

 

Van babykamer naar Peuterkamer jongen

Om het kamertje wat knusser te maken heb ik gekozen om op de muur waar de commode stond een lambrisering te schilderen. De kleur, armygreen (zie foto hieronder) van vtwonen. Ik vind dit een erg stoere kleur maar deze groen heeft ook een zachte uitstraling. Hoe verf je een lambrisering:

1. Muur en plinten schoonmaken

2. Plinten afplakken

3. Hoogte bepalen van de lambrisering

4. Een lijn aftekenen op de muur

5. Boven deze lijn afplakken met schilders tape

6. De zijkanten afplakken met schilders tape

7. Alle randen met een fijne kwast schilderen

8. Daarna met een roller de lambrisering schilderen ( 1 of 2 lagen naar wens)

9. Tape verwijderen

10. Klaar en inrichten maar!

Lambrisering maken peuterkamer

Stap voor stap. Lambrisering in de peuterkamer maken.

 

Nadat ik de lambrisering geschilderd had, ben ik begonnen met het opnieuw inrichten van de wand. Het idee voor een eigen speeltafel op Pepijn zijn peuterkamertje leek me al een langere tijd leuk. Ik heb ervoor gekozen de lange speeltafel die in de huiskamer stond op zijn kamertje te zetten. Deze past qua kleur perfect en doordat de tafel zo lang is oogt de kamer ruimtelijker dan wanneer je een klein tafeltje neer zou zetten. Ik heb het kapstokje dat boven de commode hing weggehaald nu deze geen functie meer heeft. Ik ben op zoek gegaan naar een leuk en stoer alternatief voor aan de muur. Zo vond ik de tekenrol met leren lussen van Handles & More. Deze rol is de perfecte vervanger! Naast het feit dat de tekenrol er super stoer uitziet kan Pepijn ook lekker kleuren op zijn tafeltje. Is de tekening klaar, dan scheur je het papier makkelijk aan de onderste leren band af! Ideaal! Ik heb gekozen voor de kleur vaalgroen. 

tekenrol peuterkamer

Tekenrol (kleur vaalgroen) ophangen in de peuterkamer jongen

 

Afstylen van de peuterkamer

Nu de tekenrol op zijn plek hangt is Pepijn zijn speelgoed aan de beurt. Op de speeltafel heb ik het speelgoed gezet waar hij het vaakst mee speelt. Een oude ijzeren legerkoffer wordt nu gebruikt als opberger voor zijn favoriete knuffels. Als nachtlampje heb ik gekozen voor een wereldbol, deze lamp geeft fijn licht en is ook nog eens super leuk om mee te spelen! Pepijn heeft nu een eigen hoekje in zijn kamer waar hij lekker kan spelen en kan kleuren op zijn tekenrol. Door wat kleine veranderingen en met een minimaal budget is Pepijn zijn kamertje een echte Little Man Cave geworden! 

Jongens peuterkamer

Product info, peuterkamer jongen: Tekenrol | Stoeltje | Rond Kleed | Wereldbol | Ansichten via Petite Louise (belle en boo & Ruth Hengeveld), Kaartje of Kip

Peuterkamer jongen

Product info: Vlaggenlijn num.74 Lidor | Vliegtuig | Tafel zelfgemaakt | Oud stoeltje | Rond kleed

Wereldbol | Ansichten Petite Louise (Belle & Boo en Ruth Hengeveld) en Kaartje of Kip

 

Gastblog door "Styling by Woed"

+ + +

Lees meer blogs van Roos

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen, blog "Kleuterkamer jongen" of de binnenkijker "peuter slaapkamer jongen"


Bekijk reacties (2)

Houten hoepel
21-4-2017

Gastblog door Roos Eldering - Houten hoepel, of de houten hoelahoep. Iedereen kent ze wel en heeft er wellicht vroeger ook mee gespeeld. Maar wist je ook dat houten hoepels super leuk zijn om kinderkamers mee te stylen? Lees snel verder voor inspirerende ideeën en leuke DIY’S.

 

Stylen met houten hoepels

Hoepels van hout of bamboe zijn het mooiste om te gebruiken. Ze passen overal bij en geven een natuurlijke sfeer aan een kinderkamer. Een leuke manier van stylen is om de hoepel als lijst te gebruiken. Op deze foto heb ik de hoepel gebruikt als omlijsting van een wandhanger. Hierdoor ontstaat een speels effect, en krijgt de wandhanger de aandacht die het verdient! Deze manier van stylen kan je bijvoorbeeld ook toepassen bij een mooie poster, dierbare kinderfoto’s of andere kinderkamer wanddecoraties.

Houten hoepel

Informatie houten hoepels | Hoepel via ByWoed | Wandhanger door "ByMenne"

 

Hoepels hebben van zichzelf al een mooie vorm. Door er twee op verschillende hoogtes tegen een wand te zetten ontstaat er een mooie sfeer. Het is een makkelijke manier van stylen met een groots effect. Door de hoepels op deze manier te gebruiken ontstaat er een rustig kijkpunt en brengt de compositie van alle items tot één geheel.

Stylen met houten hoepel

Stoeltje, hoepels, dromedaris via ByWoed. Kleed Kwantum, blokken en koffer privébezit

 

DIY met een houten hoepel

Voor mijn dochtertje haar slaapkamer heb ik een linnen hemeltje gemaakt van een hoepel. Een hemeltje geeft een kinderkamer een warme sfeer en brengt geborgenheid voor je kindje. Zoek je een leuke toevoeging voor je kinderkamer en ben je een beetje handig met de naaimachine, zaag en boormachine? Dan is deze DIY zeker geschikt voor jou! Vind onder de foto de werkwijze.

Maak van hoepel een hemeltje

Zelf hemeltje van houten hoepel maken:

Wat heb je nodig?

* Hoepel * Stof * Naaimachine * Spelden * Zaag * schuurpapier * Lint * Boormachine * 2 kleine ijzeren verbindingsstukken. * 2 kleine moertjes en boutjes * ophanghaakje

Hoe ga je aan de slag?

De stof: Ik heb 2 grote lappen linnenstof ( 150cm breed x 200cm lang ) gekocht bij de kwantum. Ik heb erop gelet dat de stof niet te zwaar is zodat het hemeltje makkelijk op te hangen is. Deze 2 lappen heb in de breedte aan elkaar genaaid. Aan de zijkanten en onderkant heb ik een zoom gemaakt om de stof netjes af te werken. Hierna heb ik aan de bovenkant van de stof een tunnel gemaakt van 5cm hoog. Hier doorheen gaat straks de hoepel. De stof voor het hemeltje is nu klaar.

stof voor hemeltje bij de kwantum

Linnen stof via de Kwantum

De hoepel: Zaag de houten hoepel aan 1 kant door. Schuur beide uiteindes van de hoepel licht op. Om de stof makkelijk om de hoepel heen te kunnen schuiven heb ik een plastic boterhamzakje om een uiteindes gedaan. Schuif vervolgens de stof helemaal om de hoepel heen en verwijder het zakje.

 

Om de twee uiteindes van de hoepel weer aan elkaar te bevestigen gebruik je de ijzeren verbindingsstukjes (zie foto hieronder). Leg een verbindingsplaatje aan de bovenkant van de hoepel en houdt de uiteindes goed tegen elkaar aan. Teken 2 gaatjes af, op elke uiteinde 1, en boor met een klein boortje de gaatjes door.

verbindingsplaatje voor hemeltje

 

Verbind de uiteindes van de hoepel door op de boven en onderkant van de uiteindes een plaatje te leggen op de voorgeboorde gaatjes. Maak de plaatjes aan elkaar vast met de moertjes en boutjes. De uiteindes zitten nu weer aan elkaar vast. Schuif vervolgens voorzichtig de stof over de plaatjes heen zodat deze verborgen zit aan de achterkant van het hemeltje en onder de stof. Je hemeltje is nu klaar!

 

Ophangen: Het hemeltje kan op verschillende manieren worden opgehangen. Je kan kiezen om linten of touw aan de bovenkant van de stof vast te naaien. Knoop vervolgens de linten of het touw samen en hang deze aan een haak aan het plafond. Ikzelf heb ervoor gekozen om het hemeltje aan de wand te hangen. Wij hebben thuis een gipsen plafond en ik vond het geen fijn idee om het hemeltje aan het plafond te hangen. Ik heb een touwtje aan de voorkant van het hemeltje vastgeknoopt, Dit touw heb ik aan een haak bevestigd aan de wand achter Lotte haar bed. Ook heb ik de hoepel d.m.v een klemmetje aan de achterwand vastgeschroefd. Zo hangt het hemeltje stevig en veilig.

Hemeltje zelfmaken hoepel

Houten hoepel | Linnen stof  | Sterrenslinger | Vogelsticker KEK

Afstylen: Het hemeltje is nu klaar. Je kan er nog voor kiezen het hemeltje af te stylen met bijzondere accessoires. Je kan bijvoorbeeld een slinger met lampjes bevestigen, een mooie mobiel erin hangen, of zoals ik heb gedaan, een sterrenslinger aan de voorkant hangen.

Hieronder nog een andere leuk inspirerend idee om een houten hoepel te stylen! Lieve groetjes Roos.

Ikea Hack houten hoepel mobile

Ikea hack "Een mobile van een houten hoepel"

+ + +

Liever iets anders aan de muur? DIY Bloemenletter maken

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen "tipi zelf maken"

 

Planken wand kinderkamer
13-3-2017

Gastblog door Roos, Styling by Woed - Lotte vind het erg leuk om haar mooiste spulletjes te laten zien om haar kamertje. Ze denkt zorgvuldig na waar alles een plekje krijgt. Ook is ze graag in de weer met maskingtape om mooie kaartjes en tekeningen op haar muur te plakken. De appel valt dus niet ver van de boom….! Doordat wij in onze woning veel zandcement muren hebben is het lastig spijkers in de muur te slaan zonder dat de muur hierdoor beschadigd. Er moest een oplossing komen die er zowel leuk uitzag als waar Lotte en ik onze creativiteit op kunnen loslaten. Het idee voor de plankenwand was geboren. De ‘plankenwand’ is niet alleen super praktisch maar geeft ook een gezellige sfeer in een kamer. Wil jij ook graag een houten planken muur in je kamer maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Hier volgen een aantal tips.

 

Tips planken muur kinderkamer

- Bekijk eerst welke muur je graag wilt gebruiken voor de plankenwand.

- Kies niet voor de grootste muur maar een kortere muur. Dit geeft een knusse sfeer zonder dat het te massaal wordt.

- Wil je de planken verticaal of horizontaal plaatsen?

- Welk hout kies je? Wil je glad, ruw of doorleefd hout? Er zijn vele opties. Wij hebben gekozen voor geschaafd vurenhouten planken (zie foto hieronder). Dit hout heeft structuur, groeven en knoesten maar splintert niet. En is makkelijk te schilderen.

- Wil je een rustige uitstraling? Dan kies je voor brede planken. Wil je een drukkere uitstraling? Dan kies je voor smallere planken. Je kan ook smalle met brede planken combineren voor een speelser effect.

Houten planken muur kinderkamer

Foto kinderkamer met houten planken muur (bekijk de hele kinderkamer - hier - )

Wand met planken zelfmaken

Hoe bevestig je planken aan de muur

Je begint met raggels te plaatsen op de muur. Hier bevestig je de planken op. Wij hebben 3 raggels gebruikt. Wil je een verticale plankenwand zoals op Lotte haar kamertje? Plaats de raggels dan horizontaal over de gehele lengte van de muur. Wil je een horizontale plankenwand. Dan plaats je de raggels verticaal op de muur. Vergeet niet de raggels te schilderen als je je plankenwand ook gaat schilderen. Anders zie je door de naden de houtkleur van de raggels. Als de raggels op de muur zitten kunnen de planken bevestigd worden. Zaag de planken op de juiste hoogte of lengte. Dit kan je zelf doen maar je kan dit ook laten doen in de bouwmarkt. Vervolgens begin je aan 1 kant met het bevestigen van een plank. Houdt er rekening mee dat je deze recht plaatst. Wij hebben een compressor met spijkerpistool gebruikt om de planken aan de raggels te schieten. Dit is een zeer makkelijke en snelle manier om de planken te bevestigen. Heb je de eerste plank geplaats, dan volgt de tweede enz totdat de hele muur bekleed is. Houdt rekening met stopcontacten. Wij hebben een kader uit het hout gezaagd en een omlijsting gemaakt zodat het stopcontact bruikbaar is en netjes is afgewerkt.

Houten planken muur maken tips

Afwerking plankenwand

Heb je alle planken geplaatst, dan kan je er voor kiezen om aan de bovenkant en onderkant een sierplint te plaatsen. Hiermee werk je de onregelmatige boven- en onderkant af en oogt de wand netter en rustiger. Hierna kan je ervoor kiezen je plankenwand te schilderen of zo te laten. Is je plankenwand klaar? Stylen maar!!!! Lieve groetjes Roos Stylingbywoed.nl

 

Hieronder voorbeelden van plankenwanden in kinderkamers ( bron: pinterest)

Voorbeelden houten planken wand

Foto linksboven Frivolebysuus, overige foto's Pinterest

 

Vintage kinderkamer
25-7-2017

Gastblog door Roos Eldering - Zoals jullie wellicht wel weten ben ik gek op vintage en industriële items! Ik gebruik deze stijlen niet alleen in mijn woonkamer maar ook op de kinderkamers van Lotte en Pepijn. Lijkt het jou ook leuk om met deze stijlen aan de slag te gaan? Hieronder vertel ik jullie wat meer over deze twee stijlen en hoe je ze het beste kunt combineren. Lezen jullie mee?

 

Vintage kinderkamer

Deze term hoor je meer en meer, maar wanneer is iets vintage? Als we over ‘vintage’ spreken hebben we het over authentieke artikelen die minimaal 30 jaar oud zijn en uit de vijftiger, zestiger, zeventiger en begin jaren tachtig stammen. Het “stoffige” imago van vintage items is gelukkig niet meer van deze tijd. In steeds meer interieurs en dus ook kinderkamers zie je spulletjes vanuit het verleden terug. Het leukste vind ik persoonlijke vintage items, zoals de commode waar je vroeger zelf als kind op gelegen hebt, of die schattige schoentjes waar je je eerste stapjes op liep. Maar ook gevonden schatten van een rommelmarkt of de kringloop kunnen een mooi plekje krijgen op een kinderkamer. Al deze items geven een kamertje meer karakter en beleving. Tip! Ga eens bij je ouders op de zolder struinen of nog beter, bij je opa en oma. Wie weet welke toffe vintage vondsten je doet voor de kinderkamer!

vintage kinderkamers

 

Industriële kinderkamers

In veel interieurs zie je de industriële stijl terug. Maar deze stijl is ook super leuk voor een kinderkamer. Waar moet een industrieel item aan voldoen voor op een kinderkamer, en hoe pas je deze stijl toe? Een industrieel item is gemaakt van ruwe materialen en heeft een ongepolijste uitstraling. Denk aan een originele fabriekslamp, een authentieke lockerkast of een robuuste werkbank die je als commode kan gebruiken. Al deze items passen binnen de fabrieksstijl die een industriële uitstraling hebben. Tip! Wil je deze items gaan gebruiken, hou wel rekening met de veiligheid van je kindje. Pas op met scherpe randen of hoeken. Schuur houten items licht op om splinters te voorkomen.

 

Industriele kinderkamer

 

Vintage en industrieel combineren

De doorleefde look van industriële items past perfect bij de vintage stijl. Waar vintage spullen vaak warmte en persoonlijkheid geven aan een ruimte, bieden industriële materialen, door hun harde en stoere uitstraling, een mooi contrast. Om toch een frisse uitstraling te houden als je deze stijlen gaat combineren is het fijn om de basis licht te houden. Vintage en industriële items komen extra mooi uit tegen een witte muur of vloer. Durf je een stapje verder te gaan? Dan kan je er altijd voor kiezen een gedeelte van het kamertje een kleurtje of mooi behang te geven om de ruimte nog knusser en gezelliger te maken.

Tip! Wat ook erg leuk is is om een paneel te verven of te behangen. Deze verplaats je makkelijk en wil je een keer wat anders, is het makkelijk aan te passen! All the way? Kies dan een “volwassen” behang in vintage stijl voor in de kinderkamer. Je zal zien dat de combinatie met kinderspulletjes een erg speelse combinatie is die erg goed werkt! Hopelijk heb ik jou enthousiast gemaakt voor het gebruik van een vintage en industriële sfeer in jullie kinderkamers! Veel plezier met stylen! Lieve groetjes Roos.

Kinderkamer industrieel

Productinfo vintage kinderkamer: Lockerkast, rieten koffertje, ijzeren trapje, 2 x plantenmand en maanlamp via @ByWoed | ABCposter | Postzak & vlaggenlijn | Kaart met beer | Klembord ikea | Viskussen | Mintkleurig kussen en rond kleed kwantum | Beermagneet | Overig privebezit

 

Hieronder nog wat leuke inspirerende kamertjes in vintage en industriële stijl.

Kinderkamer vintage

Inspiratie foto's. Li boven via Niinan unelmia | Foto re boven VTWonen | Foto li onder &SUUS | Foto re onder Mokkasin

+ + +

 

 


Bekijk reacties (3)

Diy bloemenletter
2-10-2017

Gastblog door Roos Eldering - Onlangs kocht ik voor een stylingopdracht wat droogbloemen bij de Intratuin. Wat een super mooi product om mee te werken! Dat ik daar nog niet eerder iets mee heb gedaan! Omdat ik nog wat bloemen over had wilde ik hier graag iets mee doen voor op Lotte haar kamertje. Tijdens het brainstorm wist ik het ineens! Ik volg Olga Prinku nu al een tijdje op instagram. Zij maakt prachtige creaties met droogbloemen. Zo werkt zij met borduurringen en tule. Op deze manier borduurt zij prachtige bloemtaferelen. Omdat ik me graag laat inspireren en niet wil kopiëren wilde ik er mijn eigen draai aan geven. Al een tijdje worden letters en namen van kinderen gebruikt als een leuke manier van decoreren in kinderkamers. Je ziet ze als neonlicht, van karton, metalen letters enz. Nu leek het mij een leuk idee om de L van Lotte haar naam van droogbloemen te maken. Doordat de bloemen gedroogd zijn blijft dit heel lang mooi. En het is een super leuke manier om met bloemen wat gezelligheid in een kinderkamer te brengen. Hieronder laat ik jullie zien hoe je deze (gemakkelijke!) DIY toepast. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste materialen en wat geduld! Veel DIY plezier! Lieve groetjes Roos

 

DIY bloemen letter maken

DIY Bloemenletter maken

Wat heb je nodig? - Borduurring - Tule - Droogbloemen - Groene takjes - Schaar

Zelfmaken bloemen letter

 

Hoe ga je te werk?

Draai de borduurring open d.m.v. het schroefje (mijn ring is 20cm). Leg het tule, ik heb voor roze gekozen, over de kleine ring. Plaats de grotere ring over de kleine ring. Draai het schroefje aan en trek het tule nog wat extra strak. Je frame is klaar om te beginnen! Knip de droogbloemen zo dat je een steeltje van ongeveer 8 cm overhoudt. Ik vond het leuk om ook wat groene takjes toe te voegen.

Letters kinderkamer bloemen

Aan de slag met borduren:

Begin met het bedenken hoe je de letter wilt gaan maken. De L van Lotte kan je op verschillende manieren schrijven. Ik heb gekozen voor een hoofdletter L. Dit omdat het duidelijk zichtbaar is. De bloemen hebben een organische vorm, hierdoor is het mooier om een simpele schrijfletter te kiezen zodat het niet te rommelig oogt. Maak een beginpunt door een bloemetje te positioneren. Haal het steeltje door het tule heen, en weer terug door een ander gaatje. Dit kan je eventueel een paar keer herhalen zodat het bloemetje stevig vastzit. Herhaal dit zo met elk bloemetje. Kies ervoor de kleuren en soorten af te wisselen zodat je een mooie bont geheel krijgt. Tip: Print een letter op de juiste grote uit als geheugensteuntje.

Bloemenletter zelfmaken

Maak zo met de bloemetje en de takjes de vorm van je gekozen letter. Is je letter af? Knip dan de te lange stengeltjes aan de achterkant af en het overtollige tule rondom de borduurring. Je bloemenletter is nu klaar. Stylen maar!!!

Kinderkamer decoratie bloemen

 

Letter bloemen kinderkamer

 

Maak je eigen bloemenletter

Foto’s & styling By Woed

Producten op sfeerfoto: huisje Rice, zwanenkaart, Lampje, zwanenpotje en nachtkastje privébezit.

+ + +

Misschien vind jij dit ook leuk om te lezen: Houten Hoepel (geen bloemen maar een hoepel aan de muur)


Bekijk reacties (1)

Kinderkamer ideeen om zelf te maken
29-3-2017

Gastblog door Roos Eldering - Pepijn, mijn zoontje van 2,5 begint al aardig op zijn vader te lijken. Alles wat wielen heeft, door de lucht vliegt en waar je je mee kan voortbewegen heeft aantrekkingskracht. Sinds kort heeft hij, net als zijn pappa vroeger, een skateboard. Dat hij nog zo jong is lijkt hem niet te deren. Behendig manoeuvreert hij zich door de huiskamer balancerend op 1 been. Ik lig regelmatig in een deuk om hem en houd tegelijkertijd mijn hart vast. Wat lijkt hij toch op zijn pappa!

 

Ideeen om zelf te maken

Door Pepijn zijn interesse in skateboards kreeg ik inspiratie voor een leuke DIY. Ik ben op zoek gegaan naar een oud skateboard met een mooi doorleefd karakter. Zoals jullie misschien weten heb ik een passie voor gebruikte en doorleefde materialen. Ik vind het mooi als een item al een leven heeft gehad. Een verhaal verteld door de butsen, verkleuring en verandering van het materiaal. Zo’n item geeft zoveel sfeer. Vooral in een kinderkamer geeft het een speels en persoonlijk karakter. Ook opzoek naar een skateboard? Wellicht heb je in je schuur nog een oud skateboard staan? Bij kringlopen , rommelmarkten en op marktplaats zijn ze ook te vinden!

kinderkamer ideeen om zelf te maken

Zelfmaak idee skateboard handletteren

Tegenwoordig zie je veel decoratie met handlettering. Het leek mij leuk om out-of-the-box te denken en het skateboard te gaan handletteren. Ik heb gekozen voor de tekst ‘JUST ROLL WITH IT…’ naast het feit dat het perfect past bij een skateboard vind ik het ook een positieve quote voor alle lieve pappa’s en mamma’s.

Uitvoering skateboard beletteren

Ik ben begonnen met een schetsje van de quote op papier. Ik heb verschillende lettertypes en indeling van de tekst geprobeerd totdat ik tevreden was. Hierna heb ik de tekst met een krijtje op het skateboard geschreven en later overgetrokken met een verfmarker van POSCA. Als je de ondergrond eerst een vernis laag geeft zal het schrijven makkelijker gaan en wordt het resultaat mooier. Heb je weinig of geen ervaring met handlettering? Ik ook niet toen ik begon met deze DIY. Ik geloof vooral ik in je eigen ding doen en onthouden dat je kindje het super leuk vindt dat je iets persoonlijks voor hem of haar maakt! Dus leg de lat niet te hoog voor jezelf en heb vooral veel plezier in het maken van een persoonlijk item! Op internet zijn veel tips en tricks te vinden over handlettering. Dus weet je niet hoe en waar te beginnen dan kan je op YouTube of via Google genoeg info vinden om aan de slag te gaan.

Jongenskamer ideeen om zelf te maken

Skateboard ByWoed

Nadat ik klaar was met handletteren heb ik een klein gaatje geboord aan de bovenkant van het skateboard. Ik heb een oude leren veter gebruikt om de skateboard aan op te hangen.

Door persoonlijke items om het skateboard heen te stylen in dezelfde kleuren krijg je een mooie eenheid en een stoer en speels geheel.

Jongenskamer ideeen om zelf te maken

Skateboard ByWoed | Haas van SusanMeijerink | Army-vlaggenlijn van Yvonne_castro_deneer | Poster van LiefsKarlijn | Kleine kaart Petite Louise | kleine sterrenslinger zelf gemaakt | Deken van Koeka

Stoere jongenskamer ideeen om zelf te maken

Skateboardset "JUST HANGING OUT" via ByWoed

 

Hieronder staan nog een paar toffe voorbeelden van andere skateboard ideeën om zelf te maken! Succes en lieve groetjes Roos

Stoere kinderkamer ideeen om zelf te maken

1. Goodideasforyou 2.​ Pionik 3. Foto via PSblog 4. Skate-home 5. DaWanda

Abonneer op Roos

© Kinderkamerstylist 2010-2017 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact