Kinder speeltent
2-4-2019

Gastblog door Roos - Vandaag deel 2 van Roos haar blog "speelkamer ideeën". In blog 1 zag je al een foto van een "kinder speeltent". Vandaag, in deel 2, beschrijft Roos hoe jij je eigen "kinder speeltent" maakt.

Geborgenheid en veiligheid is iets wat ik erg prettig vind om een kindje te bieden in een kinderkamer. Vaak adviseer ik mijn klanten dan ook een hemeltje, leeshoekje of speeltentje waar hun kinderen zich even terug kunnen trekken op hun eigen gemak. Hier kunnen ze lezen, chillen of hun fantasie de vrije loop laten gaan. Zo kan een "kinder speeltent" opeens een boot op een stormachtige zee zijn of een winkeltje waar van allerlei moois te koop is. In deze stylekamer mag zo’n plekje natuurlijk niet ontbreken.

 

Werkbeschrijving Kinder speeltent

Om makkelijk en snel een speeltent te realiseren ging ik aan de slag met het kledingrek van Handles and more. Dit is een kledingrek met leren banden die in diverse kleuren te bestellen zijn. Ik koos voor de kleur mint. Een lekkere frisse kleur dat een mooi contrast geeft met de donkere achtergrond. Dit kledingrek is eenvoudig op te hangen aan het plafond. Het enige wat je daarna hoeft te doen is een groot stuk stof over de stok te draperen, matras eronder, lekkere kussens en dekens erin en je speeltentje is klaar! Voor de finishing touch bevestigde ik nog een mooie pompom aan de tent. Wat ook een leuke beleving is voor je kindje, hang wat lampjes in het tentje op!

Kinder speeltent

Producten Kinder speeltent | Stof Wown via Kwantum | Hoeslaken, kussen, dekens Suus & Suus | Stoel, flamingo en vloerkleed privé 

 

Kinder speeltent

Detail Kinder speeltent | Losse stof Wown Zilverblauw via Kwantum | Kledingrek kleur mint | Behang Pimpelmees

 

Speeltent kinderen

Kinder speeltent met pompon | Behang Pimpelmees

 

Blog door Roos van By Woed

+ + +

Lees hier deel 1 van dit blog "speelkamer ideeën"

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen "Tipi maken"

Zelfmaken