Kinderkameradvies Roos
19-10-2019

Op deze pagina stel ik graag styliste Roos aan jou voor. Roos is 1 van onze stylistes. Hieronder beschrijft Roos wat zij belangrijk vindt in een kinderkameradvies.

Hi! Ik ben Roos, gek op mijn 2 kindjes, vintage en alles wat met styling te maken heeft! Ik vind het dan ook super leuk om onderdeel van kinderkamerstylist te zijn! Samen met mijn moeder bedacht ik vroeger de inrichting van mijn kinderkamers. Op mijn vierde mocht ik al meehelpen met het kiezen van het behang. Ik vond het altijd super leuk om mee te denken en vooral om het eindresultaat te zien, zo trots op mijn eigen plekje!

Sinds een paar jaar ben ik werkzaam als stylist en kinderkamertjes ontwerpen en stylen is toch wel mijn favoriet! Samen met pappa’s en mamma’s, en natuurlijk de kindjes, bedenken we de leukste plannen. Met mijn voorliefde voor vintage en doorleefde materialen ontstaan de mooiste kamertjes! Vintage items brengen zoveel sfeer en geven een kamertje een persoonlijke en unieke uitstraling. Ik help jullie graag bij het bedenken van jullie droomkamertje!

Uit de portfolio van Roos

Kinderkamer advies

Naast kinderkameradvies schrijf ik ook regelmatig een blog voor kinderkamerstylist met leuke DIY en inspiratie voor het kamer van je kindje! Dus houdt de blog hier op de site zeker in de gaten!

 

Hieronder beelden uit de portfolio van Roos

Kinderkamer advies

Online kinderkamer advies

Online kinderkameradvies

 

Wil je graag een kinderkameradvies en ben je benieuwd hoe ik te werk ga?

Bij een kinderkameradvies vind ik het erg belangrijk om een kamertje te maken waarin het kindje zich prettig voelt en waar zijn persoonlijke ik naar voren komt. Om meer te weten te komen over je kindje stuur ik je een vragenlijst waarin vragen staan als ‘wat is het karakter van je kindje’ en ‘wat zijn de hobby’s en interesses van je kindje?’. Ook de wensen en budget van de pappa’s en mamma’s worden natuurlijk gevraagd. Door deze vragenlijst weet ik waar ik rekening mee moet houden en welke sfeer het kamertje gaat krijgen. Na de vragenlijst is het tijd om aan de slag te gaan. Bij een uitgebreid advies bedenk ik een goede indeling, maak ik een materiaal en kleurenadvies en krijg je een shoplist voor (klein)meubels en accessoires. Ook krijg je een handgemaakte 3d tekening als impressie. Genoeg inspiratie en informatie om aan de slag te gaan voor jouw droomkinderkamer!

Kinderkamer advies

Groetjes Roos

+ + +

Ga voor meer informatie graag naar de pagina "Kinderkamer advies"

Of mail: info (at) kinderkamerstylist (punt) nl