Poster Wereldkaart
8-5-2013

Sommige produkten doen mij inspireren tot het maken van een blog. Deze keer werd ik geinspireerd door de Poster Wereldkaart (afb. rechts boven) die ik tegenkwam op Pinterest. Naast dat het een prachtig ontworpen poster wereldkaart is gaat de opbrengst hiervan voor 100% naar het goede doel "Future Fortified" (limited edition/tijdelijk verkrijgbaar). Deze poster Wereldkaart is een een fijne basis voor de jongenskamer. Ik zocht meer "wereldkaart" produkten en vond de onderstaande selectie voor jou!

 

Poster Wereldkaart, of behang wereldkaart

Een poster wereldkaart is een goede basis voor de jongenskamer. Pik er een aantal tinten uit en verf de muren ermee. Ook leuk, scoor een echte vintage wereldkaart, deze heeft vaak prachtige nostalgische kleuren. Het merk Room Seven heeft dit ook gedaan en ontwierp na hun vondsten het behang Old Maps. Webshop Saartje Prum heeft dit behang "wereldkaart" gebruikt voor in de bedstee, wat super avontuurlijk staat! Een goede match bij de (nostalgische) wereldkaarten is sloophout (voor meubels/accessoires), dit staat in combinatie met bijvoorbeeld grijs en groen tinten helemaal fris en avontuurlijk in de moderne jongenskamer! 

Poster wereldkaart

BLOG Poster Wereldkaart | wereldkaart vlaggetjes | Wereldkaart poster | Bedstee en Behang Wereldkaart (niet meer leverbaar) via Saartje Prum | Muurverf Atlas en Nova Zembla

 

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -

Kinderposter