ixxi wanddecoratie
15-5-2014

Ixxi benaderde mij om een gastblog voor ze te schrijven. Ik mocht zelf weten of ik een eigen foto ging uploaden of een afbeelding uit hun beeldenbank wilde kiezen. Ik wist het. Mijn ixxi wanddecoratie moest een kunstwerk van mijn meiden worden. Ik benaderde Karin van Kaartje of Kip en zij was direct enthousiast. Karin heeft mijn ixxi ontworpen.

 

De IXXI bij ons thuis

Inmiddels prijkt het kunstwerk van de meiden in ons huis. Een ixxi is geen poster maar een systeem met allemaal losse kaarten die je aan elkaar klikt en wat een heel chique effect geeft, een goed alternatief voor een aantal kinderposters. Anyway. Wij hingen onze IXXI aan de muur. De reactie van onze kindereren was en is geweldig. Hoe was het mogelijk dat zij ineens op een zebra zaten? Inmiddels heet de zebra "Roos", de vogel "Toutou" en ontstaan er elke dag weer prachtige nieuwe avonturen als we aan het eten zijn en de meiden naar onze ixxi wanddecoratie op de muur kijken.

 

ixxi wanddecoratie

 

Ik ben fan van de fantasie beelden uit de serie "sweet poetry" (niet meer online, ouder blog). Super geschikt als muurdecoratie voor de jongenskamer, meidenkamer en babykamer. Kies 1 beeld (links voor de jongenskamer of bijvoorbeeld rechts voor de babykamer) en laat deze uitvergroten of maak een collage van de serie. 

 

ixxi wanddecoratie

ixxi your world!

Kinderposter