Deurposter download
1-2-2015

Heb je deze al? Een deurposter? Onze kinderen plakken wekelijks een nieuwe deurposter op hun deur. De ene week is dat een eigen gemaakte tekening. De andere week een kleurplaat waar ik hun naam op heb gezet en die ze daarna in gekleurd hebben of, misschien wel vanaf nu, deze deurposter download. Nanda van "The birds and the Bees" heeft speciaal voor onze kinderkamerstylist bezoekers een deur poster ontworpen! 

 

Gratis deurposter voor jou

In haar dagelijkse leven ontwerpt Nanda posters, kaarten, muurstickers en geboortekaarten voor jongens en geboortekaarten voor meisjes! Je vindt deze moderne ontwerpen (ook veel zwart/wit) op haar site THE BIRDS AND THE BEES. Het leuke van een samenwerking met Nanda is dat ze graag met je samenwerkt en het ontwerp aanpast aan jullie wensen. 

Print de deurposter in kleur naar keuze uit en schrijf de naam van de baby of het kind in het wolkje. Voor een supernet resultaat print je de naam in een mooi lettertype (van de juiste grootte) uit en die leg je onder de poster. Trek de naam over met een dunne zwarte waterproof pen. Hang de poster met tape op aan de deur.

 

> >  Download deurposter jongens hier | Download deurposter meisje hier  < <

 

gratis deurposters babykamer

 

Ontwerp THE BIRDS AND THE BEES

 

Misschien vind je de gratis ABC Poster download van The birds and the bees ook leuk?

Of op zoek naar een andere deurposter? Kijk graag hier, bij "Deurposter Kaartje of Kip"

 

Download        Kinderposter        Zelfmaken