Houten speelgoedkist
13-11-2016

Voordat de feestmaanden er zijn is het slim om alvast een houten speelgoed kist te regelen, dacht ik zo :-) Er bestaan diverse houten speelgoedkisten, Je hebt bijvoorbeeld kisten die je af kunt sluiten, 1 op wielen, een nostalgische kist etc etc. In mijn zoektocht naar toffe speelgoedkisten kwam ik erg leuke exemplaren tegen. Lekker handig om alvast te hebben. De meeste kisten bestel je in Nederland, maar ik vond 1 wel heel unieke kist iets verder weg! Ben je heel handig? Ga dan zelf aan de slag, en maak een houten speelgoedkist op wielen.

 

Veiligheid Houten Speelgoedkist

Check zelf van te voren of de kist veilig is voor jouw kind. Dit is natuurlijk afhankelijk van de leeftijd! Bij oude kisten zit natuurlijk geen systeem dat de klep langzaam dichtvalt maar dat hoeft geen probleem te zijn. Bestel en monteer bijvoorbeeld een "gasveer" op de kist. Vandaag richt ik me op de "houten speelgoedkist". Natuurlijk zijn er ook stoffen opbergboxen en zakken die handig en mooi zijn. Misschien een leuk blogje voor over een tijdje.

Houten speelgoedkist

Houten speelgoed kist Verkoopinfo:  Houten speelgoedkist li boven | Speelgoedkist mountain op wielen (niet meer leverbaar) | Nostalgische speelgoedkist | Fruitkist op wielen (diverse kleuren) | Houten speelgoedkist met hengsels | Speelgoedkist beer op wielen | Accessoires

 

Geen kist, maar een houten "speelgoed kar", die is tof!!

Speelgoedkar

Houten speelgoedkar & overige producten House of Oelie

 

Heb je meerdere speelgoedkisten nodig? Denk dan eens aan 3 dezelfde speelgoedkisten, of dezelfde kisten met een andere opdruk, zie hieronder!

Speelgoedkist op wielen

Houten speelgoedkist van NOBOBOBO (inmiddels niet meer leverbaar in NLD)

En van dat leuke merk hierboven, vond ik ook dit fleurige exemplaar, op de site van NOBOBOBO

Houten opbergkist

Vrolijke houten opbergkist op wielen

Houten speelgoedkisten

Grijze speelgoedkist hout (re boven) | Bloomingville opbergkistjes op wielen

* * *

Vond jij dit een leuk blog?

Misschien wil je dit ook lezen "blog Etsy speelgoedkist" of blog "speelgoedkist"

Speelgoedkist        Opruimen