Herinner-dingen doos kinderkamer
7-12-2015

Ik had ze zelf uitgekozen en zelf de afbeelding op de doos bepaald, ik wist dus precies wat ik kon verwachten. Toen ging de doorbel. Een grote doos met daarin 2x een herinner-dingen doos. Het was rond 5 december dus menig keer ging de deurbel en pakte ik al pakketjes aan met speelgoed. Deze bestelling voelde echt anders. Een herinner-dingen-doos is een waardevol product. In deze dozen ga ik producten bewaren die ik de kinderen later mee ga geven. Eindelijk een goede plek om extra fijne herinneringen zoals foto's, de eerste tekeningen van de meiden, en handgeschreven ansichten van oma in te bewaren. Er is zelfs plek voor het 1ste kinderjasje die we kochten in Frankrijk en de eerste schoentjes die Jula droeg.

Herinner-dingen-doos wat is het precies?

Een herinner-dingen-doos is een handgemaakte houten doos waarin je waardevolle spullen bewaard. In de doos zitten vakjes die je ook gemakkelijk eruit kunt halen. In Jula haar doos past op deze manier zelfs haar 1ste jasje in de doos en is er nog ruimte genoeg over voor haar eerste schoentjes, een speciaal rompertje, haar melktandendoosje en haarlokje etc etc. De opdruk van de doos kies je zelf. Mail je eigen foto of illustratie (ik gebruikte de illustratie die kaartje of kip ooit voor mij ontwierp) of kies een opdruk uit de bestaande ontwerpen van Herinner-dingen-doos.

Net zo enthousiast als ik? Bekijk all ontwerpen op de site van Herinner-dingen-doos

herinner-dingen-doos kinderkamer

Aan de doos zitten handvaten van kralen. De kleuren worden afgestemd op de kleuren van de opdruk van het deksel, net zoals de houten "tabbladen" in de doos.

Herinner-dingendoos kinderkamer via Kinderkamerstylist.nl

 

herinner-dingen-doos babykamer

Website herinner-dingen doos

Accessoires        Opruimen