Houten kindermeubels
17-7-2023

Advertorial - Vandaag mag ik schrijven over Toddie.nl een webshop in handgemaakte houten artikelen voor de kinderkamer! In de webshop vind je houten wandlampen tot aan houten opbergmeubels en zelfs houten klimrekken. Alles is zelf ontworpen en wordt zelfgemaakt in hun eigen werkplaats in Nederland. Ook hebben ze een Montessori-collectie. Deze houten kindercollectie is speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid en zelfstandigheid van kinderen te stimuleren. Met behulp van hun zelfgemaakte, duurzame montessori kindermeubels creëer je een omgeving waarin kinderen worden gestimuleerd om spelenderwijs te leren, te ontdekken en hun creativiteit te ontwikkelen. In dit blog toon ik ook een aantal Montessori houten kindermeubels.

 

Houten kindermeubel

Bij Toddie maken ze dus zelf de houten kindermeubels. Aangezien ik weet dat jullie op mijn site veel zoeken naar wandplanken en boekenrekken ook mijn speciale aandacht hiervoor. In de webshop vind je Montessori boekenrekken in verschillende maten. Dit houten boekenrek stimuleert het kind zelf een boek uit te kiezen, te pakken en weer terug te leggen. Naast een boekenrek bieden ze ook een boekenopbergkist aan of een boekenkist met klep.

 

Montessori meubels

Toddie boekenrekken

 

Boekenkast Montessori

 

Naast de fijne boekenrekken vind je ook kindermeubels zoals een houten kinderstoel, kindertafel en ook houten accessoires zoals verschillende kinderlampen van hout bij Toddie online!

De houten kinderstoelen voor de allerkleinsten zijn lekker stevig en hebben viltjes onder de poten zodat ze het stoeltje vooruit kunnen duwen op een gladde vloer.

 

Speelmeubel van hout

Het kinderopbergmeubel is bewust gemaakt op peuter/kleuter hoogte. Hier wordt het kind gestimuleerd zelf speelgoed te kiezen en te pakken.

Dit speelmeubel vind je bij de houten kindermeubels! Bekijk op de website van graag alle specificaties.

 

Als laatste laat ik jou nog 1 van de supercoole houten wandlampen van Toddie.nl zien. Het is er 1 van de vele uitvoeringen. 

Houten kinderproducten

 

Bekijk heel graag op de site van Toddie.nl wat ze nog allemaal in hun collectie hebben zitten.

 

+ + +

 

- einde advertorial -

 

Opruimen        Wandplank