Opbergmeubel
10-5-2021

Advertorial - Bij elk advies staat er 1 vraag op nummer 1; Heb je tips voor opbergmogelijkheden? Want heb je kinderen, dan heb je meestal ook heel veel speelgoed, of knutselspullen, of verzamel spullen. En dat weet Jacoline van Bibelotte als geen ander, met 5 kinderen in huis. Zij ontwierp dit prachtige opbergmeubel, met meerdere functies en met bijpassende accessoires. Ik vertel je er in dit blog meer over! 

 

Opbergmeubel

Jacoline heeft een opbergmeubel ontworpen die je kan bestellen in meerdere formaten. Ook kies je of je er een speelgoedbak op wielen bij wilt. Daarnaast kan je kiezen in welke kleur je dit opbergmeubel wenst. En wil je er een matras op maat bij bestellen? Of een wandkast erboven? Of misschien nog een kinderbankje of stoeltje? Overal is aan gedacht. Dat vind ik sowieso zo fijn aan de site van Bibelotte. Naast de producten die ze verkopen adviseren ze er ook prachtige, tijdloze en sfeervolle kleuren bij, zodat een babykamer, kinderkamer of speelkamer gemakkelijk door jou zelf op een stijlvolle manier ingericht kan worden.

Opbergmeubel

Behang en opbergmeubel via Bibelotte. Hierboven gecombineerd met een kinderstoeltje zodat het opbergmeubel ook een speeltafel functie heeft.

 

Hieronder zie je een groot zitkussen op het opbergmeubel liggen. Op deze manier heeft het opbergmeubel weer een andere functie gekregen. Nu is het een fijne chillplek geworden. Een heerlijke plek om op te zitten/liggen en boekjes te lezen.

Opbergmeubelen

Opbergmeubel met zitkussen, Bibelotte

 

Houten opbergmeubel

Links speelgoedmeubel met kubus opbergbankje / Rechts speelgoedmeubel met wandmeubel erboven.

 

Mocht je op zoek zijn naar meer opbergruimte dan kan je kiezen voor 3 lades! Zie hieronder.

Opbergmeubel zitkussen

Bam! Een meubel met 3 enorme lades. Dat is een hele hoop opbergruimte!!! De meubels worden gemaakt van plaatmateriaal, zijn super stevig en ook geschikt om er met meerdere personen op te zitten. Ze kunnen geschilderd worden in een kleur naar keuze.. De opbergbakken zijn van underlayment en op wieltjes.

 

Voor alle info en alle producten, ga graag naar: Bibelotte

 

- einde advertorial -

 

Misschien vind jij dit ook leuk om te lezen: Bibelotte behang

Speelgoedkist        Opruimen