Kinderposter

Op zoek naar gezellligheid in de babykamer of kinderkamer? Ga op zoek naar een geschikte "kinderposter"! Kinderposters zijn de manier om direct sfeer aan een kinderkamer te geven. Voor iedere stijl is er wel een poster te vinden. Ook in ieders budget. Op Kinderkamerstylist.nl vind je zelfs gratis kinderposters!

De best gelezen artikelen over "kinderposter"

1) Pareltjes van posters van ontwerpster Rebecca Jones. Lees blog "Kinderposters"

2) Blog "posters kinderkamer" Deze populaire posters download je GRATIS op onze site!

3) Handig! Zelfmaken "poster frame" blog

Bezoek de fijnste "posters en kaarten" shops via Kinderkamerstylist!

En neem ook een kijkje op onze Pinterest pagina "illustrations and posters"

Tafels oefenen groep 5
5-11-2019

Tafels oefenen groep 5, hoe doe je dat op een leuke manier? In principe is het gewoon een "stamp" dingetje, weet ik ook nog wel van vroeger. Alleen, op dit moment, heeft onze dochter een beetje een negatief zelfbeeld wat betreft rekenen en ik wilde hier toch voorzichtig mee zijn. Ik had van te voren bedacht dat we misschien de tafels als een spelletje konden leren, of misschien leuke oefen bladen op het internet uitprinten. Totdat zij zelf met het idee kwam om de tafel van 4 te gaan schilderen! Ik had nog grote vellen wit papier liggen en ook een kast vol verf en kwasten. Super idee.

 

Tafels oefenen groep 5

Ik vroeg aan mijn dochter hoe ze het bedacht had. Wil je de tafel van 4, de rijtjes mooi op papier schilderen? Vroeg ik. Nee, er moest een eenhoorn in het midden komen en de tien sommen moesten ieder in een muffin eromheen. We begonnen nog wat stroef, ik schreef af en toe een som in een muffin en wilde dan van haar graag het antwoord. Dat ging niet iedere keer even gemakkelijk maar naar mate we langer aan het schilderen waren ontspande ze en lukte dat steeds beter. Inmiddels hadden we ook youtube aangezet met "de tafel van 4". Tijdens het schilderen begon ze half mee te zingen. Ik vond wel dat het liedje in een te snel tempo gezongen werd maar ze leek het leuk te vinden en af en toe luisterden we ook een ander liedje via YouTube. Tussen het schilderen door herhaalde ik af en toe een som uit de tafel van 4. 

Lees graag onder de foto verder hoe wij dit aanpakten.

Tafels oefenen groep 5

Aanpak "tafels leren schilderen"

- Pak een groot vel papier A3, het schilderen duurt dan ook iets langer.

- Laat je kind beslissen welk figuur er in het midden komt en hoe hij/zij de 10 sommen er graag omheen zet.

- Mijn dochter wilde dat ik een eenhoorn schetste in het midden en 10 muffins eromheen. Via google afbeeldingen zochten we samen de plaatjes op om na te tekenen.

- Schets eerst met potlood de tekeningen (of laat het kind schetsen, kijk wat hij/zij zelf wil doen of samen) en sommen en ga daarna samen schilderen, zo ben je ook al meerdere keren met 1 som bezig (zie extra toelichting hieronder).

- Maak de sfeer extra ontspannen door een schaaltje lekkers erbij te zetten.

- Luister intussen naar de tafel die je wilt oefenen via youtube, maar zet het ook af en toe weer uit en luister ook een ander liedje om de sfeer gezellig te houden.

- Vraag af en toe tussen het schilderen door een som van de tafel.

- Ben je driekwart op weg dan kan je nog even samen dansen of springen en intussen de tafel sommen herhalen (tafels leren met beweging). Ook dit ontspant weer en zorgt ook voor beter onthouden.

 

Tafels oefenen op een leuke manier

 

Extra toelichting:

- Het schilderen van de tafels leek een hele goeie manier omdat het lang duurde (dus ook genoeg tijd voor het tafel van 4 liedje via YouTube). We schetsen namelijk eerst de tekeningen en sommen met potlood op papier, dat was dus al de 1ste keer oefenen. Daarna begon het schilderen. Een aantal keren hadden we de sommen al op de muffins geschreven maar we moesten soms opnieuw de som opschrijven omdat we "per ongeluk" een beetje over de som heen geschilderd hadden en we de som niet goed meer zagen. Of soms de uitkomst wel maar de som niet meer. Kortom, grappige manier om op verschillende manieren dus de som te herhalen.

- Uiteindelijk hadden we een prachtig schilderij af én kan mijn dochter in 1 ochtend de tafel van 4!

Zou het ook een manier voor jou zijn?

Het resultaat! Een mooi tafel schilderij voor op de kinderkamer

Tafel van 4

Tafel van 4

Poster kinderkamer
21-6-2019

Bij mijn poll via instagram kwam er uit dat jullie graag "poster kinderkamer" inspiratie ontvangen en muurdecoratie ideeën. Vandaag toon ik een aantal favoriete posters. Ik wilde een "Top 10 kinderposters" maken maar lastig om dan sommige kinderposters niet te kunnen noemen, haha! Zie het als een uitgebreide top 10. Wij hebben bij onze categorie "kinderposters" al een selectie gemaakt van shops en hun posters, neem ook graag daar een kijkje.

 

Hieronder mijn persoonlijke favoriete "kinderposters"

Ik hou van geschilderde illustraties, computer bewerkt, en waarvan je ziet dat het door echte illustratoren met gevoel voor de juiste kleuren is ontworpen. Kleine Kinderkamer Kunstwerkjes!

Kinderposters

Kinderposters 1. Via instagram (stuur Azzura een persoonlijk berichtje) 2. Mado x Soft gallery (scroll naar beneden, via PSikhouvanjou) 3. Posters van Anna Katharina Jansen via Etsy. Verzenden kost ongeveer 6 euro. Stuur Anna eventueel een persoonlijk berichtje via instagram 4. Kinderposters van Marta Abad Blay via Hoeked.

 

Hieronder een selectie prachtige kinderposters van mijn webshop members:

 

Kinderposter

Poster Kinderkamer 1 en 2 Kinderposters via Grasonderjevoeten 3. NIEUW poster Nederland (verkrijgbaar vanaf sept 2019) Little and Pure |  4 en 5. Poster kinderkamer Kaartje of Kip

 

Poster babykamer

 

Posters voor de kinderkamer | 6 & 7. Geboorteposters met unieke sterrenhemel van MrStarskyAmsterdam 8 & 9 Poster dieren kinderkamer via Zusjez

 

Hieronder 2 posters in 1, de schoolplaat met Dino's van Little and Pure

Poster dino

 

+ + +

Misschien ook heel leuk voor jou, gratis download posters:

- Gratis download poster Pimpelmees

- Kinderposter download

- Gratis deurposters

Gratis poster Pimpelmees
4-3-2019

Yes! Een gratis poster van Pimpelmees voor jou! 

Pimpelmees ontwerpt betoverend mooie murals (een behang met 1 groot ontwerp). Afgelopen maand voegden zij een aantal onwijs mooie ontwerpen toe! Uit 1 van deze murals komt deze illustratie. Pimpelmees paste deze illustratie speciaal voor jou en mij aan en maakte er een poster van! Jij kan deze hieronder gratis downloaden, opslaan en uitprinten.

 

Download gratis poster Pimpelmees

Gebruik voor een extra luxe uitstraling dikker mat fotopapier. Hang de poster op in je eigen baby- of kinderkamer of geef deze bijvoorbeeld in een mooie lijst cadeau aan iemand. Wil je aan ons laten zien hoe de poster in jouw kinderkamer staat? Gebruik #kinderkamerstylistdownload en misschien deel ik jouw foto dan bij onze uitgelichte stories, bij "free download".

 

Download hier de gratis poster Pimpelmees | Free download Pimpelmees poster

 

Veel plezier ermee :) Lieve groet, Pimpelmees & Kinderkamerstylist.nl

 

Gratis poster kinderkamer download

Ontwerp Pimpelmees voor Kinderkamerstylist

 

+ + +

Lees ook graag blog "Poster Kinderkamer"

 

Vind hieronder nog een aantal leuke downloads van Pimpelmees die je gratis mag gebruiken (privégebruik)

- Gratis poster (formaat A4 horizontaal)

- Gratis pop-up Pimpelmees

- Gratis deurhanger Pimpelmees

 

Idee; hang deze Jungle poster in een echte Jungle kinderkamer!


Bekijk reacties (2)

Schoolkaart Nederland
3-8-2016

Aangezien veel Nederlandse kinderen nu op vakantie zijn in Nederland of in het buitenland leek het me een leuk moment om iets te doen met de "schoolkaart van Nederland". Je ziet de vintage wereldkaarten en landkaarten al een tijdje in het interieur beeld. Vaak in de jongens- of speelkamer. Maar wist je dat er ook hele fijne nieuwe ontwerpen van "de schoolkaart Nederland" voor jongens en meiden zijn? Met dit blog wil ik dat laten zien.

 

Hoe vind ik een geschikte schoolkaart van Nederland?

Voor nieuwe schoolkaarten van Nederland kijk je bij webshops zoals "Little and Pure" of bijvoorbeeld bij "Little small". De schoolkaarten komen extra mooi uit aan een houten ophangsysteem. Zo hingen de schoolkaarten vroeger ook in de klassen! Via Google vond ik een mooie illustratie van Nederland wat komt uit het boek "Atlas". Prachtig boek over de wereld om te hebben en door te bladeren en veel van te leren. Alleen de pagina via Google uitprinten kan ook. Geen hoge kwaliteit, maar prima om als A4 in te lijsten.

Schoolkaart Nederland

Bladzijde uit het boek "Atlas" met een schoolkaart van Nederland | Schoolkaart Nederland (in roze of blauw in vele formaten)

Schoolplaat Nederland nieuw

Links "Nieuwe Schoolplaat Nederland" incl houten hanglijst | Rechts vintage schoolplaat via Marktplaats

Mooi blijven natuurlijk de vintage schoolkaarten. Vind ze op Marktplaats via de termen "schoolkaart Nederland" of bijvoorbeeld "schoolplaat Nederland". De schoolplaten zijn er in diverse groottes maar ook in verschillende kleuren te vinden.

Vintage schoolkaart Nederland

Afbeelding hierboven vond ik via Pinterest "retro schoolkaart Nederland"

Schoolkaart Nederland kinderkamer

Een mega grote kaart van Nederland. Foto via Pinterest door Binti Home en thuis bij Antoinette (zie hier haar speelkamer)

 

Gratis nostalgische kinderkamer poster
31-8-2015

Ken je webshop "Lieve Kaarten" al? Deze shop staat boordevol bijzondere geboortekaarten, muurstickers en posters met het gevoel van toen in een jasje van nu. Webshop "Lieve Kaarten" is onderdeel van kinderkamerstylist.nl en daarom vroegen we ontwerpster Lobke (van Lieve kaarten) om speciaal voor Kinderkamerstylist.nl een gratis kinderkamer poster te ontwerpen en dat wilde ze graag!

 

Download hier gratis jouw kinderkamer poster

Wij blij, jij hopelijk heel blij! Want per vandaag download je hier gratis de kinderkamerposter in die bijzondere lievekaarten stijl. Deel je een foto op Facebook of Instagram als je hem hebt hangen?

- Gratis download nostalgische kinderkamerposter -

gratis poster kinderkamer in retro look

Ontwerp poster: Lieve Kaarten | Verentooi Helemaal Marleen

Download hier de speciale "lieve kaarten kofferlabel" gratis!

- Gratis minimalistische kinderposter

Nieuwe kinderkamer-merken
24-7-2015

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe kinderkamer merken. Graag kijk ik net wat verder dan dat wat er om mij heen aangeboden wordt. En momenteel helemaal, aangezien ik mijn eigen meidenkamers aan het ontwerpen ben. Via Instagram ontdek ik de leukste kinderkamerspullen. Niet geheel zelf gevonden. Soms kom ik ze tegen via andere buitenlandse kinderkamerblogs. Feit is dat de hieronder getoonde posters, accessoires en vloerkleden te leuk zijn om niet te delen, toch?

 

Nieuwe Kinderkamer merken ontdekt

Vaak pin ik op Pinterest mijn vondsten om er zelf later weer inspiratie van te krijgen. De producten die ik hieronder toon zijn (nog niet) verkrijgbaar in Nederland wat de verzendkosten vaak hoog maakt. Persoonlijk vind ik het leuk om in een kinder- of babykamer advies 1 of 2 artikelen te adviseren die nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Bij een kleiner budget is het juist de uitdaging om diezelfde feel and look te creeeren maar dan met producten die je niet uit het buitenland haalt.

nieuwe kinderkamerstylist merken

Poster "World Map" en poster "solar system" via Olli Ella

Babydeken "indigo rain" & knuffel met goud via Born on Monday

Trends via Kinderkamerstylist.nl

Prachtige, grappige stijlvolle vloerkleden Rug by GUR (ETSY)

Kleed cactus | Vloerkleed geel/blauw | Kleed vingers

Poster frames zelfmaken
9-4-2015

Wist je dat je heel gemakkelijk zelf poster frames kan maken? Een kinderkamerstylist bezoeker mailde mij haar idee. Ik deel graag dit zelfmaak idee met jullie! Lees hieronder de "how to" en bekijk de foto's voor inspiratie. Met poster frames komt je kinderposter extra mooi uit.

 

How to, Posterframes zelfmaken

Koop bij de gamma (of andere bouwmarkt) een halfronde lange lat bij de houtafdeling. Die latten zijn 2.70 meter lang. Dat lijkt eindeloos maar je moet er rekening mee houden dat je vier latjes nodig hebt en niet twee. Je klemt de poster boven en onder tussen die latjes. Zaag ze af op maat. Aan weerszijden een halve centimeter langer dan de poster ongeveer. Daarna lak je ze met een soort vloer/meubellak met een licht tintje. Klem daarna de poster met lint tussen de twee latjes en draai aan met vleugelmoeren en een bout met platte kop. Hebben ze ook bij de Gamma. Neem bijvoorbeeld M5. Dat is de kleinste maat. De kleur op de muur is vintage blue van Flexa.  

 

poster frames zelfmaken

Verkoopinformatie: Posters ABC en Poster Europe


Bekijk reacties (6)

Kinderposters
1-4-2015

Op Pinterest vond ik ze. De illustraties van Rebecca Jones. En ik viel als een blok voor haar werk! Ik hou heel erg van haar stijl. En hoe tof is het dat we inmiddels deze kinderposters kunnen bestellen in Nederland.

 

Nieuwe kinderposters

Op zicht werd ik daar al blij van. Maar nog blijer werd ik toen de postbode aanbelde en mij de posters overhandigde. Wat een lieve verrassing. We ontvingen de kinderposter met mauve achtergrond (zie afb li en re boven) en de poster met de mint blauwe lucht op de achtergrond. Onze dochters vinden ze allebei even prachtig. En ik ook. Erg mooie kwaliteit voor deze A3 poster voor in de kinderkamer.

 

Sinds deze week is er nog een derde poster verkrijgbaar van Rebecca Jones en dat is de supercoole detective jongenskamer poster. Wat is jouw favoriet?

 

kinderposters

Verkoopinfo kinderposters: 1. Rebecca Jones poster bear girl 2. Jongenskamer poster detective 3. Poster meisjeskamer deer girl by Rebecca Jones. De poster staat in de koffer die bij Carlotte brocante (TIP!) vandaan komt ❥ Oh, psssst, ook helemaal verliefd op Olivia haar kniekousen met raccoon erop? Bestel ze hier, bij Something Old Something New

 

Op zoek naar andere kids posters? Kijk graag eens bij onze webshops categorie "posters en kaarten"

 

Download gratis kinder poster
31-3-2015

Ninke van norsuStories heeft deze "kinder poster" in lente thema speciaal ontworpen voor de bezoekers van Kinderkamerstylist. Ninke plaatst vaak een leuk verhaal over de unieke eigenschappen van het dier bij haar illustraties. Op deze manier leert een kind speels grappige weetjes over dieren. Download nu gratis de A4 kinder poster! Vind de link onder de foto. Veel plezier ermee!

 

Gratis kinderposter download

 

>> Download A4 kinder poster hier | Free download poster kids <<

 

 

gratis poster kinderkamerstylist.nl

 

norsuStories


Hum, hum Bumblebee

She looks so soft and fluffy with her pollen powder coat.

Every time she enters a flower they stick to her fur,

she must be static...

Before take off she collects as many as a million pollen grains in her basket.

Now she looks dazzling again.

On to the next flower!

Hum, hum worker bee

Hum, hum busy bee

Kinderkamer kunst
17-3-2015

Ik ontving deze week foto's van de eigenzinnige posters van Mrs Mighetto. Ik heb er een tijd naar zitten kijken en vind dat deze bijzondere illustraties door mogen gaan als "kinderkamer kunst". De posters worden geprint op bijzonder rough mat papier om de mooie uitstraling van het origineel in aquarel te behouden. Ik ben heel benieuwd jij van deze stijl vindt. Zet je het onder dit blog bij de reacties? 

 

Kinderkamer kunst voor jou?

Deze kinderkamer kunst past niet in elke baby- of kinderkamer. De aquarel illustraties passen perfect in de naturel / retro kinderkamer. Combineer met naturel kleuren en met een vintage behang of grote muursticker dots. Ook witte, zwarte of vintage kindermeubels passen er goed bij. Gebruik rustig beddengoed zoals het antraciet cross dekbedovertrek (ook in olijfgroen & pink leverbaar). 

Tot slot. Gooi de zandkleurige poef in de hoek en laat je kind fantaseren bij de moderne kinder prints van Mrs Mighetto. 

kinderkamer kunst
Verkoopinformatie "kinderkamerkunst" | 1. Prints van Mrs Mighetto 2. Grote muursticker dots (9cm) bijvoorbeeld in cremekleur M55 3. Zitzak zandkleurig 4. Cross beddengoed Bibelotte 5. Vintage meubels bij kinderkamer kunst


Bekijk reacties (1)

Deurposter download
1-2-2015

Heb je deze al? Een deurposter? Onze kinderen plakken wekelijks een nieuwe deurposter op hun deur. De ene week is dat een eigen gemaakte tekening. De andere week een kleurplaat waar ik hun naam op heb gezet en die ze daarna in gekleurd hebben of, misschien wel vanaf nu, deze deurposter download. Nanda van "The birds and the Bees" heeft speciaal voor onze kinderkamerstylist bezoekers een deur poster ontworpen! 

 

Gratis deurposter voor jou

In haar dagelijkse leven ontwerpt Nanda posters, kaarten, muurstickers en geboortekaarten voor jongens en geboortekaarten voor meisjes! Je vindt deze moderne ontwerpen (ook veel zwart/wit) op haar site THE BIRDS AND THE BEES. Het leuke van een samenwerking met Nanda is dat ze graag met je samenwerkt en het ontwerp aanpast aan jullie wensen. 

Print de deurposter in kleur naar keuze uit en schrijf de naam van de baby of het kind in het wolkje. Voor een supernet resultaat print je de naam in een mooi lettertype (van de juiste grootte) uit en die leg je onder de poster. Trek de naam over met een dunne zwarte waterproof pen. Hang de poster met tape op aan de deur.

 

> >  Download deurposter jongens hier | Download deurposter meisje hier  < <

 

gratis deurposters babykamer

 

Ontwerp THE BIRDS AND THE BEES

 

Misschien vind je de gratis ABC Poster download van The birds and the bees ook leuk?

Of op zoek naar een andere deurposter? Kijk graag hier, bij "Deurposter Kaartje of Kip"

 


Bekijk reacties (9)

Gratis poster
30-6-2014

Om de zomervakantie goed mee te beginnen dachten we zo. Een gratis poster van Pimpelmees & Kinderkamerstylist voor jou. De sprookjesachtige afbeelding van de dieren met de prachtige tekst "A little magic can take you a long way" van Roald Dahl staat bijzonder fraai in de nieuwe babykamer of frisse kinderkamer in witte of houten lijst of met tape op de muur.

 

Gratis poster voor in de babykamer of kinderkamer

Pimpelmees ontwerpt geboortekaarten en behang ook in deze unieke subtiele stijl! Bekijk de gehele collectie hier, bij Pimpelmees. Maar nu, voor jou, een gratis poster. Voor het mooiste resultaat print je de gratis poster op dikker, mat A4 papier. Veel plezier ermee.

 

- Download hier de gratis poster  + FREE DOWNLOAD -

 

Gratis poster

Tip: Download ook gratis de deurhanger van Pimpelmees

Vind hier een andere gratis poster van Pimpelmees

+ + +

Misschien vind je dit ook leuk:

- Gratis kinderposter Alijt


Bekijk reacties (4)

ixxi wanddecoratie
15-5-2014

Ixxi benaderde mij om een gastblog voor ze te schrijven. Ik mocht zelf weten of ik een eigen foto ging uploaden of een afbeelding uit hun beeldenbank wilde kiezen. Ik wist het. Mijn ixxi wanddecoratie moest een kunstwerk van mijn meiden worden. Ik benaderde Karin van Kaartje of Kip en zij was direct enthousiast. Karin heeft mijn ixxi ontworpen.

 

De IXXI bij ons thuis

Inmiddels prijkt het kunstwerk van de meiden in ons huis. Een ixxi is geen poster maar een systeem met allemaal losse kaarten die je aan elkaar klikt en wat een heel chique effect geeft, een goed alternatief voor een aantal kinderposters. Anyway. Wij hingen onze IXXI aan de muur. De reactie van onze kindereren was en is geweldig. Hoe was het mogelijk dat zij ineens op een zebra zaten? Inmiddels heet de zebra "Roos", de vogel "Toutou" en ontstaan er elke dag weer prachtige nieuwe avonturen als we aan het eten zijn en de meiden naar onze ixxi wanddecoratie op de muur kijken. Lees volledige ixxi gastblog hier.

 

ixxi wanddecoratie

 

Ik ben fan van de fantasie beelden uit de serie "sweet poetry". Super geschikt als muurdecoratie voor de jongenskamer, meidenkamer en babykamer. Kies 1 beeld (links voor de jongenskamer of bijvoorbeeld rechts voor de babykamer) en laat deze uitvergroten of maak een collage van de serie. 

 

ixxi wanddecoratie

ixxi your world!


Bekijk reacties (5)

abc poster
16-2-2014

abc poster gratis downloaden! Keuze uit blauwe of roze variant. Nanda van The Birds and the Bees is los gegaan op haar download voor Kinderkamerstylist! En wat een lieve poster is het geworden. Bekijk op haar site nog vele andere posters & custommade posters waar je bijvoorbeeld de naam van je kindje op kan laten zetten! Erg leuk om weg te geven of als unieke poster in je eigen kinderkamer.

 

abc poster printen

Print de abc poster op mat A4 papier van ongeveer 250 gram voor een mooi resultaat. Hang hem in de babykamer of kinderkamer en blijf turen naar het geschilderde alfabet. 

 

Download hier de blauwe abc poster | Download hier de roze abc poster

 

abc poster download

Links afbeelding abc poster roze. Rechts abc poster blauw. Have fun!


Bekijk reacties (15)

Posters en kaarten
10-12-2013

Nieuwe shopcategorie "posters en kaarten" online!

Hoera, hoera! Per vandaag geopend. Onze nieuwe webshopcategorie: Posters en kaarten! Vind gemakkelijk de allerleukste posters en kaarten voor in de babykamer en kinderkamer. We starten direct al in deze categorie met een aantal toppertjes! Bekijk ze snel en klik vliegensvlug door naar de exclusieve posters en kaarten shops! Nog even extra aandacht voor de printjes van Rosie Harbottle. Ik ontving een print van Rosie thuis en ben enorm enthousiast over de kwaliteit. Deze illustraties worden geprint op exclusief papier van 300gr en gesigneerd door Rosie zelf. Een kunstwerkje als je het mij vraagt! Bora is ook nieuw bij kinderkamerstylist.nl Ik viel al eerder voor de heldere en fijne stijl van Bora en heb haar posters al een aantal keren geadviseerd in de jongenskamer. Per vandaag is deze webshop onderdeel van onze site. Leuk te melden dat Deborah vandaag haar nieuwste collectie posters en kaarten bij Bora online heeft gezet! Petite Louise richt zich sinds kort met name op kaarten en posters en heeft inmiddels een verrassende collectie!

 

Posters en kaarten voor extra sfeer

Er zijn zoveel verschillende posters en kaarten. Kleurrijke posters of zwart wit posters. Kleine en grote formaten, telposters of ABC posters. Ansichtkaarten met een lief tekstje en ga zo maar door. De kunst is om je eigen selectie hierin te maken. Het maakt je baby- en kinderkamer sfeervol en eigen. Soms geven posters en kaarten nog net dat extra kleuraccent waar je naar op zoek bent. Houd onze nieuwe shopcategorie goed in de gaten. Binnenkort vast nog veel meer moois en exclusiefs voor aan je wand!!

Posters en kaarten

Verkoopinformatie Posters en kaarten: Micasa | Rosie Harbottle | Papiermier | Petite Louise | Bora

Behang op de achtergrond is van Pimpelmees

Posters kinderkamer
4-10-2013

Wauwie! 2 gratis Olli en Jeujeu posters voor in de kinderkamer. Fleur ontwierp ze speciaal voor jou! Zij is de bedenker van de 2 vrolijke vriendjes Olli en Jeujeu. Kende je ze al? Achter deze vriendjes zit ook nog eens een prachtig verhaal. Lees het verhaal op de site van Olli en Jeujeu en download daarna hier de posters.

 

Gratis "posters kinderkamer" voor jou

Print ze uit op A4 papier van 250 gram (in een printshop) voor een stijlvol resultaat. Lijst ze in, of hang ze op met washi tape. Wedden dat de kids er helemaal happy mee zijn? Wanneer je het leuk vindt kun je hieronder je reactie achterlaten. Ben jij ook verliefd geworden op deze karaktertjes? Shop je Olli en Jeujeu produkten hier. Veel plezier met de posters voor in de kinderkamer, liefs Olli & Jeujeu en Kinderkamerstylist.

 

Posters kinderkamer | Download Poster Schoolbus Olli en Jeujeu | Download Poster Feest Olli en Jeujeu

 

Posters kinderkamer gratis

+ + +

Misschien vind jij dit ook leuk:

- Gratis minimalistische kinderposter

 

 

Bekijk reacties (3)

Poster Wereldkaart
8-5-2013

Sommige produkten doen mij inspireren tot het maken van een blog. Deze keer werd ik geinspireerd door de Poster Wereldkaart (afb. rechts boven) die ik tegenkwam op Pinterest. Naast dat het een prachtig ontworpen poster wereldkaart is gaat de opbrengst hiervan voor 100% naar het goede doel "Future Fortified" (limited edition/tijdelijk verkrijgbaar). Deze poster Wereldkaart is een een fijne basis voor de jongenskamer. Ik zocht meer "wereldkaart" produkten en vond de onderstaande selectie voor jou!

 

Poster Wereldkaart, of behang wereldkaart

Een poster wereldkaart is een goede basis voor de jongenskamer. Pik er een aantal tinten uit en verf de muren ermee. Ook leuk, scoor een echte vintage wereldkaart, deze heeft vaak prachtige nostalgische kleuren. Het merk Room Seven heeft dit ook gedaan en ontwierp na hun vondsten het behang Old Maps. Webshop Saartje Prum heeft dit behang "wereldkaart" gebruikt voor in de bedstee, wat super avontuurlijk staat! Een goede match bij de (nostalgische) wereldkaarten is sloophout (voor meubels/accessoires), dit staat in combinatie met bijvoorbeeld grijs en groen tinten helemaal fris en avontuurlijk in de moderne jongenskamer! 

Poster wereldkaart

BLOG Poster Wereldkaart | wereldkaart vlaggetjes | Wereldkaart poster | Bedstee en Behang Wereldkaart (niet meer leverbaar) via Saartje Prum | Muurverf Atlas en Nova Zembla

Posters babykamer
7-2-2013

Posters babykamer. Het behang zit op de wand, de muren zijn geverfd en de meubeltjes zijn geplaatst. De babykamer is helemaal af. En toch .... mis je iets. Het is het nét niet. Herkenbaar? Lees dan verder!

 

7 mooie posters babykamer

Vaak ontbreekt er iets van sfeer. En dát bereik je onder andere met posters voor op de babykamer! Met posters voeg je nét dat extra sfeertje toe. De posters (2 & 3 ) van de Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius zijn gebaseerd op prints uit de jaren '50 en '60. Haar vrolijke en kleurrijke illustraties doen het vaak erg goed op de babykamer. Persoonlijk vind ik alle 7 posters geschikt voor zowel de jongens- als de meisjes babykamer. Wanneer je de posters in huis hebt, beslis je hoe je ze op wilt hangen. Kies je voor een chique lijst, of plak je de posters nonchalant met decotape op. Welke posters hebben jouw voorkeur? Kijk ook eens bij onze selectie van Posters & kaarten webshops.

 

Posters babykamer

Verkoopinformatie Posters babykamer: 1. Poster Studio Meez 2. Poster the wall 3. Poster Animal Party 4. Poster Bora 5. Franse posters babykamer 6. Franse posters babykamer 7. Posters olifant (niet meer leverbaar)

Voor meer posters, check graag onze webshops bij de categorie "posters en kaarten"

Zelfmaken Babykamer & Kinderkamer ansichtenposter
23-7-2012

Op de blog van Ingthings kwam ik een zelfmaak idee tegen wat bestaat uit ansichten en tape (litte-harmonica-card-book). Direct kreeg ik inspiratie om dit idee uit te voeren in de babykamer of de kinderkamer. Onwijs gemakkelijk en zo leuk. In plaats van een kant en klare poster ga je deze stevige ansichtenposter zelfmaken. Eindelijk kan je wat doen met die bewaarde ansichten die te leuk zijn om weg te gooien en teveel om allemaal op te hangen. En eindelijk kan je die grote verzameling tape eens gebruiken :-)

 

Zelfmaken babykamer of kinderkamer ansichtenposter

Tape de ansichten aan elkaar en versier ze met bijvoorbeeld kleine foto's, letterstickers (in dit geval J U L A). Zoek ansichten bij elkaar die qua kleur & stijl bij elkaar passen. Of qua thema. Je kan de ansichtenposter zo lang en zo breed maken als je wilt. Sommige anischten hebben een prachtige achterkant, gebruik deze voor de verandering of als patroon om, in dit geval, de naam van je kindje op te plakken. Als laatste knip je een touwtje op maat die je bevestigd aan de achterkant om je ansichten poster mee op te hangen.

Zelfmaken kinderkamer en babykamer idee

Foto links boven en idee via ingthings Uitvoering Kinderkamerstylist.nl | Nodig: ansichten, schaar, tape en touw. De afgebeelde ansichten zijn van: Hikjesinhuis, Margot Slingerland, froy & dind, Kinderkamerstylist.nl, StudioDitte. Tape via: Hema en Something Old Something New


Bekijk reacties (3)

Studio Formo & de nieuwe collectie papierwaren
28-10-2011

Studio Formo & de nieuwe collectie. Ik ontving deze week een bijzonder mooi verpakte envelop op de deurmat, met daarin de nieuwe collectie papierwaren van Studio Formo. Onder de naam "Frogs & Snails" maken zij de stap naar papierwaren. In het afgelopen voorjaar lanceerde zij hun eerste collectie: biologisch katoenen kinderbeddengoed. De nieuwe papieren collectie bestaat uit 2 posters en 4 ansichtkaarten voor de kinderkamer,... leuk!

nieuwe collectie studio Formo 2011

Studio Formo Posters / Studio Formo ansichtkaarten

 

 

Ingela P Arrhenius
25-2-2011

Ingela P Arrhenius. Wanneer je de kinderkamer of de babykamer opgeknapt en ingericht hebt en je toch nog iets van sfeer mist, moet je eens kijken of dit misschien wel de blikvanger van de kinderkamer gaat worden! De Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius ontwerpt prachtige kleurrijke illustraties die kinderkamers de uitstraling kunnen geven die nog miste!

 

Posters Ingela P Arrheniuw

De ontwerpen van Ingela haar kinderposters zijn gebaseerd op prints uit de jaren ‘50 en ‘60. Ze maakt gebruik van verschillende kleurtonen en daardoor zijn de posters en/of kaarten geschikt voor zowel de rustige babykamer, de stoere jongenskamer als de kleurrijke meisjeskamer. Posters/Kaarten: van Ingela P Arrhenius (niet meer leverbaar) via psikhouvanjou

 
Meer informatie:www.IngelaParrhenius.com
 

Op zoek naar meer posters? Check onze selectie aan webshops bij "posters & kaarten"

Abonneer op Kinderposter

© Kinderkamerstylist 2010-2020 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact