Zelf bed maken
3-6-2020

In dit blog verzamel ik toffe kinderbedden die je zelf kan maken. Diverse websites delen online bouwtekeningen of stap voor stap werkbeschrijvingen. Het leek mij een goed idee om deze toffe linkjes te verzamelen in dit "zelf bed maken" blog.

 

Online ideeën zelf bed maken

Ik ben voor mijn werk erg vaak online op zoek naar mooie ideeën voor zelfgemaakte kinderbedden en moet je zeggen dat ik ze niet gemakkelijk kon vinden. Ook niet via Google, Pinterest of Instagram. Blij ben ik met de verzameling DIY kinderbedden hieronder en graag breid ik deze selectie nog uit. Mocht jij een heel mooi kinderbed zelfgemaakt hebben, en fijne foto's daarvan hebben, laat het me graag weten (via reacties hieronder). Wanneer ik de stijl vind passen bij Kinderkamerstylist.nl dan voeg ik je zelfgemaakte bed graag toe aan dit blog (of een nieuw blog).

Zelf bed maken

- Kinderbed met een kast VTWonen

Praktische en erg mooi, dit zelfgemaakte kinderbed met kast. Ik vond dit idee op de site van VTWonen. Klik op de link voor meer mooie foto's en een werkbeschrijving.

 

Ledikant zelfmaken

- Een ledikant zelfmaken

Een ledikant met sterren en maanvorm zelf maken. Lijkt me een pittige klus maar ik vond het een te leuk DIY ledikant om niet te delen. Dit idee

staat op de Praxis site.

 

Bouwtekening bed

- Hoogslaper bouwen

Huisgeluk deelde met ons de bouwtekeningen van deze stoere hoogslaper!

 

+ +

 

Bedstee maken

- Bedstee maken

Dusty_corners schreef een gastblog voor Kinderkamerstylist en liet stap voor stap zien hoe de prachtige bedstee hierboven gemaakt is.

 

+ +

 

Hieronder een strak 1 persoonsbed op wielen die je zelf kan maken. Op de site van Bibelotte vind je de werkbeschrijving.

- Kinderbed van underlayment bouwen

Zelf bed maken

- DIY bedframe (brede rand) VTWonen

Op de site van VTwonen vond ik een super tof bed voor in een ruime tienerkamer. Maar ook een prachtig bed met brede rand voor in een jongenskamer (maten eventueel zelf veranderen voor een 1 persoonsbed)

 

+ +

 

Bedstee maken

- Bedstee bed maken stap voor stap

Op onze eigen site vind je de stap voor stap werkbeschrijving om de bedstede te maken.

 

+ +

 

Voor in een stoere jongenskamer, stoere meidenkamer, of tienerkamer; een pallet bed zelfmaken!

Op de site van Fijnthuiszijn.nl vind je een goede beschrijving: "Maak je eigen pallet bed"

pallet bed maken

 

+ + +

- Bed Japanse sfeer

Op de Karwei site vond ik dit zelfgemaakt stijlvol bed. Een Futon bed, noemen ze het. Erg mooi in een ruime tienerkamer!

Japans bed maken

+ + +

Heb jij ook een supertof zelfgemaakt kinderbed? En een hele fijne, heldere 

werkbeschrijving & foto's daarvan? Laat je hieronder een reactie achter? Met een link naar je werkbeschrijving van het kinderbed?

+ + +

Blog "bedhuis maken"

 

Zelfmaken