Roomblush behang
14-4-2020

Advertorial - De nieuwste Roomblush behang collectie haalt de Marokkaanse sferen in jouw huis en dat is precies wat we nu nodig hebben! Reizen is voorlopig lastiger dus moeten we de wereld maar in ons huis, en in onze kinderkamers halen! Hoe heerlijk dat Roomblush juist nu haar behangcollectie "Marrakech Walls" lanceert! En los van dit verhaal is het gewoon een hele fijne, kleurrijke nieuwe behangcollectie waar je blij van wordt, en dat is het allerbelangrijkste! 

 

Roomblush behang

De nieuwste behang collectie bestaat uit een aantal sferen;

- Behang Layered: Bij dit behang staan pasteltinten centraal. De print is gebaseerd op het glazuur van keramiek die je tegenkomt in Zuiderse streken zoals Marrakesh. De verschillende dieptes van 1 kleur geven een dromerige sfeer. Deze print is leverbaar in meerdere kleuren.

- Behang Pieces: Fijne geometrische en florale zuiderse elementen met enige transparantie. Het patroon is best aanwezig, maar ergens ook weer rustig door de juiste kleurtonen. Goed te combineren met veel kleuren.

- Behang Fantasy: Bij dit behang ligt de focus op het oog en delen van het gezicht. Het geeft een fijne sfeer en artistiek gevoel. De print doet je dromen en fantaseren ... Zie foto hieronder.

 

Bekijk al het behang online, bij Roomblush

 

Roomblush behang

Roomblush fantasy

 

Behang Roomblush

Roomblush Layered

 

Roomblush Pieces: Fijne geometrische en florale zuiderse elementen met enige transparantie

Behang Roomblush

Roomblush Pieces; leverbaar in 2 kleuren

Roomblush behang

 

 

In de Jungle behang collectie van Roomblush is er een leuke speelse kinderkamer print bijgekomen; behang Safari. Met grafische flora figuren en wilde dieren. zie de foto hieronder.

 

Roomblush behang

Website Roomblush

 

- Einde advertorial -

 

Lees ook graag

- Nieuw behang (collectie 2021)

- "Behangpapier Roomblush"

 

Behang