Nieuw behang
17-2-2021

Advertorial - De nieuwste behang collectie van Roomblush staat online. De behangetjes bestaan uit prachtige grafische patronen & opvallende, warme-, maar ook pastelkleuren. Ook vind je behang in de trendy kleur lila ertussen. De collectie sluit weer prachtig aan bij de kinderkamer trends van deze tijd en zijn goed te combineren met hout (onbewerkt of juist donker hout) & natuurlijke materialen. Bekijk op de site van Roomblush al het behang.

 

Kinderbehang Roomblush

In dit blog toon ik een aantal van de nieuwste behangetjes van Roomblush en hoe je ze leuk combineert. In deze tijd wordt er veel gespeeld met verschillende patronen bij elkaar. Je ziet bijvoorbeeld patronen in behang, in beddengoed (overtrek & hoeslakens). Best druk, maar door bijvoorbeeld in dezelfde kleurtonen te blijven hou je het op een bepaalde manier toch rustig. Hieronder zie je dat er veel bruintinten voorkomen in de kindermeubels & accessoires. Je ziet ook meerdere kleuren hout (donker houten tafeltje / houten boomstam in andere kleur / licht houten bed / kapstokje lijkt weer een ander soort hout in combi met webbing). De gordijnen zijn linnenkleurig en op het bed ligt een rustig effen roestkleurig overtrek. Op de vloer een offwhite zacht vloerkleed die het geheel ook rustiger maakt.

Nieuw behang

Roomblush behang Patchwork Multi

Jongenskamer behang

 

Hieronder zie je Roomblush behang Pieces Red. Ook hier zie je verschillende houtsoorten en verschillende bruintonen met elkaar gecombineerd. De natuurlijke materialen (schapenvacht en wollen plaid) staan prachtig bij de aardse kleuren van het behang.

Roomblush kinderbehang

Roomblush behang Pieces Red

 

Nieuwste behang 2021

 Van links naar rechts: Behang Faces Marsala / Behang Interplay Multi / Behang Puzzle Lila

 

Hieronder zie je een kleurrijke kinderkamer met behang Faces van Roomblush. In dit behang zijn de lijnen lila, en daarom is lila zeker een toffe kleur om terug te laten komen in deze kinderkamer.

Kinderkamer behang

Een lila muur gecombineerd met behang "Faces Marsala"

Website: Roomblush (voor al het behang!)

 

- einde advertorial -

 

+ + +

Misschien vind jij dit ook leuk om te lezen: Roomblush behang (blog 2020)

- Behangpapier Roomblush

Behang