Behangpapier Roomblush
14-12-2018

Advertorial - Wat een cadeautje, deze warme, nieuwe behangpapier collectie van Roomblush. Ditmaal een toegankelijke collectie met huiselijke prints, uiteraard allemaal met de unieke Roomblush touch. Dit behangpapier heeft een warm karakter, dat past bij elk type kamer. De behangetjes met namen zoals "ParisParis", "Paint" of "Autumn Leaves" zorgen binnen een handomdraai voor een cosy sfeer in de baby- of kinderkamer, net zoals de namen al doen vermoeden.

Behangpapier Roomblush

Links behangpapier Leaves Blue | Rechts behangpapier ParisParis pink green

 

Behangpapier meisjeskamer

Behangpapier Palmleaves warm pink

 

Behangpapier collectie

Na de zomerse ontwerpen uit de Tropical behangcollectie, lanceert Roomblush nu een rustigere serie behang waarbij de warme kleuren het huis een heerlijke sfeer geven. De collectie biedt zeven verschillende prints. De prints zijn onderling goed met elkaar te combineren.

 

Behangpapier groen Roomblush

Behangpapier ParisParis green blue | Behangpapier Ethnic

Persoonlijk vind ik het erg inspirerend dat Roomblush ervoor kiest om de nieuwste behangetjes te tonen in "echte" kinderkamers. Zo zie je direct wat een behangetje kan doen voor jouw kinderkamer en waarmee je het goed kan combineren. Neem vooral een kijkje op de instagram pagina van Roomblush en doe inspiratie op. De foto's en styling zijn gedaan door andere instagram mama's. Klik op de foto's in de feed van Instagram om ze te ontdekken.

 

Roomblush behangpapier

Behangpapier ParisParis Bordeaux

 

Naast alle warme prints ook een aantal "effen" Paint behangetjes die je geweldig met de prints combineert maar die alleen ook heel warm staan op de muur;

 

Roomblush behang kiezen

Bekijk alle prints op de site van Roomblush

+ + +

Lees graag andere Roomblush blogs hier:

- Nieuw behang collectie 2021

- Roomblush behang collectie 2020

- Kinderbehang Roomblush 

 

Behang