Kinder gordijn
11-3-2019

Advertorial - Een kinder gordijn kiezen. Een aantal jaren geleden nog een onmogelijke klus vond ik. Echt nergens toffe stoffen of prints op gordijnen te ontdekken. En wat een mogelijkheden nu! Voor mij fijn deze ruime keuze in kinder gordijnen maar ik kan me voorstellen voor jou daardoor wat ingewikkelder. Vandaar dit "kinder gordijn" inspiratie blog met een aantal prachtige kindergordijnen uit de shop van Okika.

 

Kinder gordijn via Okika

Bij de online gordijnshop van Okika zijn ze gespecialiseerd in maatwerk gordijnen en vouwgordijnen. Met de Okika configurator doorloop je gemakkelijk alle mogelijkheden. Je vult eerst de maten in, kiest de stof en daarna de manier van ophangen bijvoorbeeld met lussen, ringen of haken. Daarna geef je aan of je de gordijnen graag wilt verduisteren. Dit laatste helpt bij ons thuis enorm wat betreft langer doorslapen. Daarbij gaat het soms ook verkleuren van katoenen stof tegen. Echt iets om goed over na te denken dus bij het aanschaffen van een kinder gordijn.

 

Kinder gordijn

Helemaal bovenaan deze afbeelding zie je 4 stoffen van kindergordijnen 1. Gordijnen landschap 2. Vouwgordijn linnen naturel 3. Gordijnen linnen oker 4. Gordijnen kruisjes wit

 

Onder de 4 stoffen zie je inspiratie kleuren die je bij de gordijnen in de kinderkamer zou kunnen gebruiken. Vraag van je favoriete stof een staaltje aan bij Okika en haal een kleurenwaaier.

Zoek in een kleurenwaaier de kleuren die het meest hierboven in de buurt komen. Het zijn allemaal wat vergrijsde tinten. De kleine vakjes kan je als accent kleur gebruiken, bijvoorbeeld voor een houten stoel of een nachtkastje. De grotere vlakken bijvoorbeeld om een muur mee te verven.

Hieronder een voorbeeld hoe je jouw kinder gordijn zou kunnen combineren met mijn inspiratie kleuren;

 

inspiratie kinder gordijn

 

Hieronder zie je nog een aantal prachtige kindergordijnen en inspiratie kleuren:

Kinder gordijn Okika

Linksboven "Vouwgordijn linnen naturel" daarnaast "Gordijnen zeemeerminnen". Linksonder "Gordijnen sterrenhemel blauw" en daarnaast "Gordijnen linnen oker"

 

Vind alle info en natuurlijk alle stoffen op de site van Okika.

 - einde advertorial -

+ + +

Misschien ook leuk om te lezen: "Kindergordijnen"

Of ben je op zoek naar "vouwgordijnen"?

Gordijnen