Kindergordijnen
19-11-2017

Advertorial - Maak je de kamer af met neutrale kindergordijnen of start je het ontwerp van de kinderkamer met exclusieve kindergordijnen :-) Na het zien van de collectie kindergordijnen van Okika kies je wellicht voor de laatste optie. Okika heeft sinds een aantal maanden een prachtige uitgebreide site gekregen vol met gordijnstoffen. Doordat de site mooi uitgebreid is met vele opties en detailfoto's kan ik me voorstellen dat je hierdoor nóg gemakkelijker online kindergordijnen gaat bestellen.

 

Hieronder licht ik graag een aantal blikvangers van gordijnen van Okika uit. Het is een kleine greep uit de ruime collectie die ze hebben! En wist je dat je ook extra details toe kan voegen aan de gordijnen? Bijvoorbeeld een sierrandje? Of 2 verschillende patronen verwerkt in 1 gordijn? Klik op de "configurator" op de site van Okika en bekijk alle mogelijkheden! Zoom in om de patronen en illustraties op de gordijnen goed te bekijken.

 

Kindergordijnen bestellen

Hierboven zie je kindergordijn "luchtballon"

 

Online kindergordijnen

Kindergordijnen online bestellen, bijv. dit fris witte gordijn met koperen spikkels van Okika

 

Meisjes gordijnen

Ruime collectie meisjesgordijnen en jongensgordijnen bij Okika. Hierboven zie je "Pastel stippen" gordijn

 

Baby gordijnen

Baby gordijnen via Okika | Hierboven zie je patroon "vogeltje"

 

Gordijnen kopen

Hierboven nog 4 gordijnstoffen uit de collectie van Okika. Linksboven "gordijnen linnen mint". Rechtsboven "gordijnen donkere nacht".

Linksonder "roze regen" en rechtsonder "golf donker mint"

 

+ + +

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

- blog "Kinder gordijn"

- "gordijnen ophangen"

 

Gordijnen