Vouwgordijnen kopen
12-9-2019

Advertorial - "vouwgordijnen kopen". In dit blog wil ik jullie graag meer informatie geven over het kopen van vouwgordijnen. Je kan vouwgordijnen kopen bij een speciaalzaak bij je in de buurt óf, lekker gemakkelijk online! En tegenwoordig kan dat heel goed met bijvoorbeeld de online configurator van Okika Je kiest de afmeting, een stof en je bepaalt of je de stof verduisterend met dimmer (het licht wordt door dit vouwgordijn gedimd) of black-out (het wordt door het vouwgordijn volledig donker/zwart in de kamer) wilt hebben. Een bijkomend voordeel van een verduisterende stof is dat het gordijn isoleert én hij houdt de ochtend- en avondzon dus buiten. 

Een ander fijn voordeel van een vouwgordijn is dat het ruimte vrij houdt om op de grond te spelen etc. Voor een kleine kamer is dat daarom ook een goed punt om over na te denken.

 

Vouwgordijnen kopen

Bij Okika heb je de keuze uit onwijs veel verschillende stoffen voor je eigen vouwgordijn. Ik heb het niet alleen over de samenstelling van de stoffen maar ook de opdruk! Wil je na een aantal jaren iets anders? Dat kan! Je kunt heel eenvoudig alleen de stof vervangen (dit scheelt natuurlijk in de prijs). Deze is namelijk aan de bovenzijde bevestigd met klittenband. Interessant om in je achterhoofd te houden bij de keuze voor de opdruk. Naast de stoffen kan je nog nadenken over het systeem. Heb je ruimte voor de ketting of zou je de vouwgordijnen elektrisch bedient willen hebben? Een elektrisch vouwgordijn werkt met een batterij en heeft geen stroomaansluiting nodig. Ga graag naar de site van Okika voor nog meer uitgebreide informatie over het kopen van vouwgordijnen!

 

Vouwgordijnen kopen

Vouwgordijnen | Foto Links boven "roze met hertjes". Foto's midden en rechtsboven, vouwgordijn met stof "Libelle". Foto linksonder is stof "bijen" en midden en rechtsonder stof "beestjes"

 

Vouwgordijnen Okika & trends

Terwijl ik bezig was met deze advertorial voor Okika en mijn favoriete vouwgordijnen al had opgeslagen kwam Flexa deze week met nieuwe inspiratie foto's. Deze inspiratie foto's sluiten toevallig precies aan bij de vouwgordijnen die ik voor Okika had uitgekozen in dit blog. Vandaar dat ik hieronder graag een aantal inspiratie foto's toon van Flexa kleuren in combinatie met 4 effen vouwgordijnen van Okika. Op deze manier is het voor jou misschien ook heel beeldend in wat voor interieur deze vouwgordijnen passen.

 

Okika vouwgordijnen kopen

De linker inspiratie foto's zijn van Flexa. Rechts zie je de vouwgordijnen van Okika die ik er persoonlijk erg mooi bij vind passen.

 

Informatie Flexa kleuren & vouwgordijnen:

- Bovenste foto "Forest song" (warm groen) & "heart wood" (de oudroze) en "Tranquil Dawn" (mint) prachtig in combi met "linnen naturel" vouwgordijn.

- Ledikant foto, Kleuren: "Indigo Depths" + "Autumn Gold" (grid patroon) mooi in combi met vouwgordijn "linnen oker", "linnen lila", "art groen" & "linnen naturel".

- De foto met tweepersoons bed, kleuren: "Tranquil Dawn" (deur), "Greyed Green" muur "Autumn Gold" (muur met raam) staat prachtig bij het rustige "linnen naturel vouwgordijn".

- Op de onderste foto zie je kleur "Tranquil Dawn" die bijna overal wel mooi bij staat, bijv bij "linnen lila", "art groen", "linnen oker" maar ook bij het "linnen naturel" vouwgordijn.

 

Voordat je een vouwgordijn besteld zou ik een stofstaal aanvragen en deze meenemen naar een verfzaak. Houd ze bij een kleurwaaier en check zelf nog goed of dit

de sfeer is die je zoekt!

 

- einde advertorial -

 

+ + +

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: "kindergordijn"

Gordijnen