De mooiste kinderkamers
24-12-2014

Zo aan het einde van het jaar kijk ik graag terug op de belevenissen & opdrachten van mijn afgelopen kinderkamerstylist jaar! Graag deel ik mijn mooiste kinderkamers, mooiste kinderkamer blogs, mooiste zelfmakers, mijn media momenten, downloads en mijn persoonijk hoogtepunt namelijk de unieke kinderkamerstylist poster die nu echt te koop is!!

 

Afgelopen jaar mocht ik een aantal kinderkamers opnieuw inrichten. Want naast dat ik een site heb waar ik gratis inspiratie toon geef ik ook kinderkameradvies bij jou thuis! Ik werk samen met de klant via de mail naar een eindadvies. 

 

Onderstaande kinderkamerfoto's tonen een glimp van mijn opdrachten van het afgelopen jaar. 

de mooiste kinderkamers

 

Sinds een ruim jaar ontwerpen professionele ontwerpers gratis downloads voor Kinderkamerstylist. Een cadeautje niet alleen voor jullie, maar ook voor mij, om te zien wat een ontwerper speciaal voor onze site bedenkt. En hoe leuk is het om een (aanstaande) ouder te verrassen met zo'n gratis download? Je maakt er een gekocht cadeau persoonlijk ermee. Poster hieronder (links) is een ontwerp van Pimpelmees.

 

Absoluut het hoogtepunt van het afgelopen jaar; "de kinderkamerstylist poster" ontworpen door Rosie Harbottle. De meeste posters zijn inmiddels uitverkocht (wow!) In Nederland alleen nog te verkrijgen bij Mooi Kamertje. Lees alle info over de posters hier.

 

mooiste kinderkamer download

 

In het najaar kwam het Japanse kinderkamerboek op de markt (met foto's van onze eigen kinderkamers door Kiyomi). Afgelopen zomer zijn de interieurfoto's van ons huis gepubliceerd in de 101 woonideeen (foto rechts door Jeltje Janmaat). Zie ook: Kinderkamerstylist in de media.

 

mooiste kinderkamers online

 

Iedere week schrijf ik een kinderkamerblog waar ik de nieuwste producten toon, of kinderspullen laat zien die erg goed met elkaar te combineren zijn. Vaak adviseer ik ook kleuren zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Ik blog over dure spullen, maar ook zeker over budget kinderkamer ideeën (kijk ook bij zelfmaken). Ik hoop dat je voldoende bijzondere inspiratie vindt voor het inrichten van de babykamer, kinderkamer en tienerkamer voor jongens en voor meiden en met een groot en klein budget!

mooiste kinderkamer blog

 

De mooiste kinderkamer blogs van het afgelopen jaar:

- kinderkamerinspiratie (met behang te zien hierboven van Ingela P Arrhenius)

- kinderbehang

- aankleding babykamer (stappenplan + budget tips)

 

De mooiste zelfmakers:

- steigerbuizen bed maken (zie afbeelding van steigerbuizen bed hierboven rechts)

- vlakken op muur schilderen

 

Dank voor het afgelopen jaar lieve lezers! Dank voor je bezoek op mijn site. Thanks voor de foto's van de opgeknapte babykamer en kinderkamers en dank voor de opdrachten bij jullie thuis en voor alle likes & reacties op de social media pagina's!!! THANKS!!! HAPPY 2015