Volg mij

Twitter
Facebook
Pinterest
Bloglovin
Translate
Home | Kinderkamer advies

Kinderkamer advies

De kinderkamerstylist verzorgt interieuradvies voor alle ruimtes die te maken hebben met kinderen. Denk hierbij aan de kinderkamer, de babykamer, maar ook bijvoorbeeld aan speelkamers.

 

Let op: ben je geïnteresseerd in een advies, houd er dan rekening mee dat ik hier niet meteen mee kan starten. Op dit moment kan ik na ong. 1 maand met de opdracht starten. 

 

Tarieven:

Online totaaladvies (kleur-,meubel-, en eventueel inrichting advies): €400

Online restyling (kleur-, meubel-, en eventueel inrichting advies): €400 | prijs afhankelijk van de opdracht

Deel advies (op aanvraag / afhankelijk van de opdracht) 

 

Reiskostenvergoeding per km: €0,19 (vanaf Groningen, binnen een straal van 20 km binnen Groningen worden geen reiskosten berekend)

 

Werkwijze

In een eerste gesprek nemen we de belangrijkste uitgangspunten door en bespreken we het plan van aanpak. Tijdens het advies houden we contact via (de telefoon en) de e-mail. Ik stuur halverwege de opdracht 1 of 2 sfeercollages per e-mail en jij geeft aan of we op de goede weg zitten. Op deze manier zorg ik ervoor dat je volledig bij het advies betrokken bent en dat we naar het gewenste eindresultaat toe groeien. Voor het advies maak ik o.a. gebruik van de (web)winkels die je terug kan vinden bij de uitgelichte webshops op mijn site. Het eind advies wordt op 2 kleurrijke A-4 collages toegelicht. Op de collages vind je de geadviseerde kleuren, meubelen en accessoires bij elkaar. Op deze manier kan je gemakkelijk een voorstelling maken van het eindresultaat. Daarnaast ontvang je een overzichtelijke aankooplijst zodat je met 1 klik op de muis jouw geadviseerde produkten direct online kan bestellen.

 

Reactie op 2 kinderkamer adviezen door Kinderkamerstylist.nl | Luuk:

Wij hebben twee kinderkamers laten restylen door Jolien van de Kinderkamerstylist.nl. Aanvankelijk dachten we dat het noodzakelijk was dat Jolien zelf zou komen kijken naar de ruimte, de indeling en eigenzinnigheid van beide kamertjes. Uiteindelijk bleek dit helemaal niet nodig te zijn. We hebben alles online afgehandeld en het resultaat is fantastisch. Niet alleen wij, maar ook de kids zijn super blij met de nieuwe kamers en slapen heerlijk in hun nieuwe grote bedjes. De voorstellen en de sfeer van haar adviezen passen bij hetgeen de website uitstraalt: Mooie producten, spannende maar tegelijkertijd goed passende combinaties en vooral prachtige kwaliteit. Het adviesproces is een iteratief proces waardoor het eindresultaat ook echt iets is waar wij aan hebben kunnen wennen en waar wij ook onze behoeften sterk in terugzien. Als de website je aanspreekt, kan ik Jolien van harte aanraden...

 

Voorbeeld

Een deel van mijn laatste styling adviezen kan je terugvinden bij mijn portfolio. Een voorbeeld van een eindpresentatie zie je hieronder. 

kinderkameradvies via Kinderkamerstylist

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op via e-mail, telefoon of vul het contactformulier in. Gelijk persoonlijk advies aanvragen kan door het intakeformulier in te vullen en deze te verzenden naar de kinderkamerstylist.