Kinderkamer advies

 

+ +  TIJDELIJK NEMEN WE GEEN NIEUWE OPDRACHTEN AAN + +

 

Kinderkamerstylist.nl verzorgt styling advies voor de kinderkamer en voor alle ruimtes die te maken hebben met kinderen. Denk hierbij aan de kinderkamer, de babykamer, maar ook bijvoorbeeld aan speelkamers.

 

Let op: ben je geïnteresseerd in een advies, houd er dan rekening mee dat ik hier niet meteen mee kan starten. Op dit moment kan ik na ong. 3 maanden met de opdracht starten. 

 

Tarieven:

Online totaaladvies (kleur-,meubel-, en eventueel inrichting advies): €400

Online restyling (kleur-, meubel-, en eventueel inrichting advies): €400 | prijs afhankelijk van de opdracht

Deel advies (op aanvraag / afhankelijk van de opdracht) 

 

Reiskostenvergoeding per km: €0,19 (vanaf Groningen, binnen een straal van 20 km binnen Groningen worden geen reiskosten berekend)

 

Voor meer info mail me graag: info[at]kinderkamerstylist[punt]nl

 

Werkwijze

In een eerste gesprek nemen we de belangrijkste uitgangspunten door en bespreken we het plan van aanpak. Tijdens het advies houden we contact via (de telefoon en) de e-mail. Ik stuur halverwege de opdracht 1 of 2 sfeercollages per e-mail en jij geeft aan of we op de goede weg zitten. Op deze manier zorg ik ervoor dat je volledig bij het advies betrokken bent en dat we naar het gewenste eindresultaat toe groeien. Voor het advies maak ik o.a. gebruik van de (web)winkels die je terug kan vinden bij de uitgelichte webshops op mijn site. Het eind advies wordt op 2 kleurrijke A-4 collages toegelicht. Op de collages vind je de geadviseerde kleuren, meubelen en accessoires bij elkaar. Op deze manier kan je gemakkelijk een voorstelling maken van het eindresultaat. Daarnaast ontvang je een overzichtelijke aankooplijst zodat je met 1 klik op de muis jouw geadviseerde producten direct online kan bestellen.

 

Reactie op 2 kinderkamer adviezen door Kinderkamerstylist.nl | Simone:

Van tevoren zat ik echt met mijn handen in het haar hoe ik dit moest doen. 2 kamers, zeker met de drukte van de rest van de verbouwing gecombineerd met de korte tijd. Jolien heeft me geleerd om anders naar inrichting te kijken. En daar heb ik voor altijd wat aan! Ik zat laatst nog te denken toen ik Elodie haar melkfles gaf op haar slaapkamer (babykamer pastel), dat ik het sterrenbehang anders helemaal had laten doorlopen over alle muren, en hoe minder mooi dat was geweest. Zelfde geldt bij Lauren's meisjeskamer, en daar had ik het boompjesbehang waarschijnlijk niet eens aangedurfd. Ik had eerst het plan om alle rode spullen er weer in te zetten en te combineren met nieuwe dingen.. brrr. Was nooit wat geworden. En ook heb ik geleerd dat het veel leuker is om babyspullen te combineren met niet-babyspullen! En nog veeel meer.. Ben blij dat je dit voor ons hebt kunnen doen! Nogmaals dank!

 

Reactie op 2 kinderkamer adviezen door Kinderkamerstylist.nl | Luuk:

Wij hebben twee kinderkamers laten restylen door Jolien van de Kinderkamerstylist.nl. Aanvankelijk dachten we dat het noodzakelijk was dat Jolien zelf zou komen kijken naar de ruimte, de indeling en eigenzinnigheid van beide kamertjes. Uiteindelijk bleek dit helemaal niet nodig te zijn. We hebben alles online afgehandeld en het resultaat is fantastisch. Niet alleen wij, maar ook de kids zijn super blij met de nieuwe kamers en slapen heerlijk in hun nieuwe grote bedjes. De voorstellen en de sfeer van haar adviezen passen bij hetgeen de website uitstraalt: Mooie producten, spannende maar tegelijkertijd goed passende combinaties en vooral prachtige kwaliteit. Het adviesproces is een iteratief proces waardoor het eindresultaat ook echt iets is waar wij aan hebben kunnen wennen en waar wij ook onze behoeften sterk in terugzien. Als de website je aanspreekt, kan ik Jolien van harte aanraden...

 

Voorbeeld

Een deel van mijn laatste styling adviezen kan je terugvinden bij mijn portfolio. Een voorbeeld van een eindpresentatie zie je hieronder:

voorbeeld moodboard babykamer styling door kinderkamerstylist

Ben je geïnteresseerd, neem dan met mij contact op via e-mail: info[at]kinderkamerstylist[punt]nl

Banner
© Kinderkamerstylist 2010-2016 | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact