Wanddecoratie fotobehang kinderkamer
16-12-2015

Als je mijn blog vaker leest weet je vast dat we momenteel aan het klussen zijn in ons huis. Een half jaar geleden zijn we verhuisd en we zijn nog steeds aan het klussen en knopen aan het doorhakken wat betreft de inrichting! De meidenkamers zijn nu bijna klaar! Een tijdje geleden is de bedstee in de meidenkamer gebouwd. Op de achterwand van de bedstee zit een witte muur. Na lang denken hakte ik de knoop door. Daar komt fotobehang (helaas nu niet meer leverbaar via Webprint). Online kan je bijvoorbeeld fotobehang zoeken, ik heb zelf alleen ervaring met webprint).

 

Waarom kiezen voor fotobehang?

Niet alleen omdat je dan je eigen foto of illustratie kunt uploaden (dus lekker persoonlijk) maar ook omdat ik nog nooit met fotobehang (helaas nu niet meer leverbaar via Webprint) gewerkt had. Ik was erg nieuwsgierig naar het produkt. Net rond die periode dat ik de knoop doorhakte kwam Kaartje of Kip met nieuw behang in haar collectie. 1+1=2. Haar ontwerp (en dan gepersonaliseerd) wilde ik graag zien als muurdecoratie, als fotobehang! Via webprint bestelde ik het behang en binnen een paar dagen had ik het in huis. Niemand had op dat moment tijd om met mij te behangen..... en dus.... klaarde ik de klus in mijn eentje!!

 

Fotobehang webprint via kinderkamerstylist.nl

 

Werkbeschrijving fotobehang aanbrengen in de kinderkamer

Op de site van Webprint staat een video die je laat zien hoe je het fotobehang aanbrengt. Zo simpel als het eruit ziet, zo simpel is het ook! Ik vond het superspannend deze klus in mijn uppie te doen. Stel dat ik het ging verprutsen! Als eerste leg je schoon plastic op de grond en zet je de grote bak gevuld met water klaar. (1.) De rollen leg je op volgorde. Start met baan 1 en druk de rol onder het water (2.). Vouw het behang dubbel (3.) en laat het even rusten. Daarna mag het op de muur (4.)!! Na baan 1 wist ik het zeker, deze klus kan ik zelf! Supertrots was ik toen het hele fotobehang erin zat en ik manlief en kids kon verrassen met deze prachtige muurdecoratie. Olivia was dol enthousiast en begon de muur te knuffelen!! Missie geslaagd.

fotobehang in de kinderkamer aanbrengen

Het fotobehang resultaat!!

Fotobehang kinderkamer inspiratie

Fotobehang kinderkamer inspiratie via Kinderkamerstylist

- Website webprint voor fotobehang -

Ontwerp fotobehang Kaartje of Kip | Wieber beddengoed H&M | Kussen beer Ferm living via Woonkeet en Panda via Minimel | Zwaan boven bedstee Lidor | Vintage bloemenbehang boven schouw Swiet | Brocante bloemenkleed via Marktplaats |

Lees meer over onze verbouwing "bedstee bouwen"

Bekijk hele kinderkamer bij "meisjes kinderkamer"

Ik blogde al eerder over "fotobehang"

* * *

Fotobehang toch niet iets voor jou? Vind hier een selectie van - de beste kinderkamer behangshops -

Behang