Vouwgordijnen op maat
10-7-2021

Advertorial - We schreven al eerder over de vouwgordijnen van Okika. Inmiddels zijn er weer prachtige nieuwe stoffen toegevoegd aan de collectie van Okika en geven we je graag weer wat extra up-to-date informatie over de maatwerk vouwgordijnen. Op de site van Okika vind je een configurator waarin je heel gemakkelijk alle opties aanklikt en je direct kan zien wat je vouwgordijn gaat kosten. In dit blog wil ik ook graag iets vertellen over de verschillende ophangsystemen. Lees onder de afbeelding graag verder.

 

Vouwgordijn op maat

Okika maatwerk vouwgordijnen

 

Vouwgordijn ophangsysteem

Het meest gebruikte systeem voor het vouwgordijn werkt met een eindeloze ketting. De steunen hiervoor bevestig je op de muur of op het kozijn. In dit systeem klik je gemakkelijk je vouwgordijn. In sommige baby- of kinderkamers heb je te maken met een draai- of kantelraam. Bij Okika kan je een spankabel bestellen zodat het ophangen van je vouwgordijn geen probleem is. Dit werkt ook goed op een deur met glas. Mocht je meerdere vouwgordijnen regelmatig omhoog en naar beneden moeten doen dan kan een elektrisch systeem een uitkomst zijn. Vind nog veel meer informatie op de pagina "Gordijnen op maat".

 

Vouwgordijnen kinderkamer

Een deel van de vouwgordijnen van Okika

 

Maatwerk vouwgordijnen

Maatwerk vouwgordijnen, leveren ruimte op.

Op de foto hierboven zie je een jongensslaapkamer met een vouwgordijn in Corduroy Antraciet (leverbaar in vele kleuren!). De vouwgordijnen staan niet alleen super stoer maar leveren ook veel ruimte op, in dit geval voor het drumstel. 

 

Enthousiast geworden? Check graag de hele collectie (vouw)gordijnen op de site van Okika.

- einde advertorial -

+ + +

 

Misschien vind jij dit ook leuk om te lezen: - Vouwgordijnen kopen (blog 2019)

Gordijnen