Tienerkamer idee
11-10-2023

Telkens kom ik via Instagram op de pagina van Hotel Unplugged in Rotterdam. Ik vind dat dus zo'n toffe stijl! Het interieur is ontworpen door The Invisible Party en de toffe foto's gemaakt door Anke Leunissen (styling Kim de Groot). Zo eerst ff alle credits naar hun. Maar, ik dacht, hoe tof zou het zijn als je jouw tienerkamer in deze stijl transformeert? Daarom dit blog. Geniet van de foto's je haalt er vast ook inspiratie uit. En check mijn inspiratie moodboard onderaan met soortgelijke producten. Dit blog is niet gesponsord, ik kreeg veel inspiratie en wilde dit delen, ik heb hier eerst toestemming om gevraagd van het hotel, ze vonden het een leuk idee!

 

Hotel Unplugged

Ik vind de keuzes voor materialen en kleuren zo fris en verrassend! Wie bedenkt er een roze gordijn, bij een lila muur, een paars vloerkleed en een bordeaux rode trap. Maar hoe waanzinnig pakt dit uit. Het geheim zit hem in het toefje oranje, helder blauw, donkergroen en het bruin/oranje. Die accentkleuren geven dit interieur een eigenwijs karakter. Nu is het geheel niet lief, maar juist mega cool.

 

Tiener idee

Het oranje plaid maakt het af. Leg je hand maar eens over het plaid en zie het verschil.

Rechter foto, de nadruk ligt in deze hoek op ronde vormen.

 

Idee tienerkamer

Wat een leuk idee ook voor de smalle tienerkamer, een inbouwbed voor het raam!

 

Tiener badkamer idee

Tiener badkamer idee / Dit zijn de badkamers in Hotel Unplugged

 

Van Inrichting van een hotel naar een  "Tienerkamer Idee"

Ik ben online op zoek gegaan naar producten in de stijl van Hotel Unplugged.nl

Om je alvast wat op weg te helpen met dit tienerkamer idee, maakte ik het moodboard wat je hieronder ziet. Met een aantal soortgelijke producten.

Het houten bed zou je op maat kunnen (laten) maken.

Op de site van het Hotel zie je ook een kamer met groen bed.

Voor groene tegels in de tienerbadkamer zou je ook kunnen denken aan het schilderen van je huidige tegels. Voeg zwarte details toe, zoals een zwarte kraan of zwarte douchekop.

 

Moodboard in de stijl van Hotel Unplugged

Op het moodboard "Tienerkamer Idee"

Wandlamp Nymane Ikea / Verf Lila en accent terracotta / Groen 1 persoonsbed Flexa Lief en Klein / Gordijnen Linnen Lila Okika / Wit overtrek H&M / Oranje Plaid van wolmix H&M / Kledingrek Turbo Ikea / Ronde spiegel metalen lijst Xenos / Glazen vaas met ribbels lila Hema / Scandinavische fauteuil Espen Groen, Bronx71  / Rond hoogpolig vloerkleed Cozy Shaggy paars / Kussenhoes katoen met blokken groen Hema / Kussen rechtsonder "kussenhoes met borduursel" H&M

 

Check Hotel Unplugged (hun interieur) hier!

 

 

+ + +

Lees ook graag ons blog

"Tienerkamer trends"

" Tiener slaapkamer"

Voor meer tienerkamer inspiratie zie: Pinterest tienerkamer inspiratie