Rotan wieg
27-5-2020

Ontzettend van nu, de Rotan wieg. Niet alleen de wieg, eigelijk alles van rotan. Maar in dit blog speciale focus op een rotan wiegje. Ik ben voor jullie via google op zoek gegaan naar rotan wiegjes. Ik zag dat er nieuwe rotan wiegen bestaan maar ook veel vintage exemplaren worden aangeboden, via Marktplaats of in diverse webshops. In dit blog vind je mijn selectie van de Rotan wieg. Ook zet ik er een aantal behangetjes bij. Rotan combineert zo prachtig met het behang wat je nu veel ziet, tropisch, jungle, & groen. Rotan is een natuur product (voor meer info, check wikipedia "rotan") en geeft dus ook die fijne natuurlijke uitstraling in de babykamer. Niet alleen rotan zie je veel, ook riet en bamboe. Allen een natuurlijk product en dus biologisch afbreekbaar. Dubbelfijn dus.

Rotan wieg

Rotan wieg | Links en rechtsboven Paul Bermbach rotan ledikant (tover dit ledikant gemakkelijk om tot peuterbed) via Kidsdeco |

Foto linksonder rotan wieg Emil Bermbach via Kidsdeco | Olli Ella rotan mozes mand (via Gras onder je voeten)

 

Rotan wieg

Behang inspiratie Boras Tapeter, prachtig bij rotan via Saartje Prum

 

Rotan wieg veiligheid

Een aantal wiegjes in dit blog zijn nieuw maar een aantal ook vintage, en dus ouder. Misschien zoek je ook op Marktplaats naar een vintage rotan wieg of heb je het geluk dat er nog een rotan wieg bij iemand op zolder staat. Superleuk! Maar check deze voor gebruik extra goed. Bijvoorbeeld op scherpe metalen randjes, of scherpe stukjes rotan. Ook zijn er wiegjes uit de jaren '70 die amper gaten in de zijkant hebben of in de bodem. Deze wiegen moet je niet gebruiken (i.v.m verstikkingsgevaar). Heeft de wieg juist open stukken? Check dan de ruimte daartussen. Voor up-to-date informatie wat betreft veiligheid, ga graag online opzoek, bijvoorbeeld op de site "veiligheid".

 

Rotan wieg

Vintage Rotan wieg via Wiegelwaggels

 

Rotan trend babykamer

Rotan trend | 1. Rotan trolley Bloomingville (via Lief & Klein) 2. Rotan stoeltje konijnenoren (Kidsdeco) 3 & 4 Bloomingville Spiegel rotan & Kapstok rotan (gras onder je voeten)

 

Rotan wieg

Rotan wieg | Linksboven rotan wieg Ohsum! Mevrouw Kraai | Rechtsboven behang Ferm living Katie Scott (via Lidor)

Foto rotan wieg linksonder Studio Wietske | Multifunctionele rotan Wieg via Mevrouw Kraai

 

Rotan wieg

Behang Pimpelmees matcht prachtig met een rotan wiegje

 

+ + +

 

Misschien vind jij dit ook leuk om te lezen: Binnenkijker "rotan kinderkamer

Wieg