Rotan kinderkamer

Kirsten van @kirslivia vertelt: Dit is de slaapkamer van Sue 5,5 jaar. Het behang zit er inmiddels al even op, ik vind het mooi combineren met de roze kleur op de muur en de vintage spiegel en de rotan accessoires. Maar het kan zomaar zijn dat ik ineens iets anders wil en dan ga ik voor een nieuwe print. Uiteraard inmiddels in overleg want Sue heeft zelf een duidelijke mening ;) Ze zit graag achter haar bureau met make-upjes te spelen. Vandaar dat ik een ruim bureau mét lades en met grote spiegel wilde voor haar. Deze spiegel trof ik via instagram en wist meteen dat ik hem wilde voor op haar kamer.

Haar bed heeft een hemeltje en maakt de boel net iets knusser. Overal staan koffertjes en rotan mandjes waar Sue haar vondsten en verzamelingen in bewaard. De tasjes scoor ik vaak in de sale van Zara, ik vind het leuk als ze net wat aparter zijn. Soms zie ik iets, zoals de rotan kast, en weet ik nog niet wat ik ermee ga doen. Deze vonden we zo leuk staan bij haar kamer dat hij daar bleef staan. Er staan rieten manden in met Sue haar schatten. Een wat groter zacht kleed is nog wel iets wat leuk zou zijn om lekker op te spelen. Maar wat precies weet ik nog niet. Zo is het nooit helemaal af en blijven we lekker rommelen, iets wat Sue en ik beide leuk vinden :)

Info Rotan Kinderkamer:

Het behang is van de Kwantum en het bed van de Ikea, gevonden via marktplaats. De hemel/canope boven het bed is van numero 74 via Archive store. Spiegeltjes boven het bed zijn gekocht bij de Intratuin. De grote kast is vintage via marktplaats. Het bureau is van Maisondumonde. Het rotan pauwenstoeltje, is van Lefft vintage. De spiegel is vintage via "vintagebyroos" (veel rotan accessoires). De rotan kast is van "Meutt" vintage. De kleur roze op de muur is van Littlegreene, Blush no 267.

 

Op zoek naar meer rotan accessoires? Misschien vind jij dit blog ook leuk om te lezen: "Rotan wieg"Meisjeskamer