Bibelotte behang
25-8-2020

Advertorial - Bibelotte behang. Ik ontving deze heerlijke behang beelden van Bibelotte. Ik werk al járen samen met Bibelotte en vind de collecties van Bibelotte áltijd fijn!! Om een stukje over het nieuwste kinderbehang te mogen schrijven is alleen maar heel erg leuk. Nog leuker is dat Elina, die ook voor Kinderkamerstylist.nl adviezen verzorgd, inmiddels óók samenwerkt met Bibelotte en de styling van de beelden hieronder heeft verzorgd.

 

Bibelotte behang

Naast dat ik de samenwerking van Jacoline van Bibelotte onwijs waardeer ben ik ook éxtra trots op de duurzame kant van dit verhaal. Het behang van Bibelotte is vrij van schadelijke stoffen en geprint met inkt op waterbasis, biologisch afbreekbaar dus. Daarnaast zijn de prints tijdloos, wat ook aansluit bij mijn eigen smaak en stijl. De prints vervelen niet snel en je combineert ze gemakkelijk met allerlei kleuren. Op deze manier investeer je dus in een duurzame wand in de kinderkamer die jaren meegaat.

 

Bibelotte behang

Bibelotte behang

Behang Bloemenzee van Bibelotte, in verschillende kleuren en groottes verkrijgbaar.

 

Bibelotte behang inspiratie

Op de site van Bibelotte vind je naast behang, muurstickers, en beddengoed ook kleurkaartjes met kleurnummers. Reuze handig! Deze tinten verf kan je bijna bij elke behang print van Bibelotte gebruiken. Vind je het toch een beetje spannend dan kan je Bibelotte daarover mailen en kijken ze met je mee.

 

 

Bibelotte golven behang

Bibelotte behang

Behang Zeebries Bibelotte

 

Kinderbehang Bibelotte

Kinderbehang Bibelotte

Behang ochtendgloren (in meerdere kleuren leverbaar)

 

Benieuwd naar meer? Op de site van Bibelotte vind je alle nieuwe behangprints!

 

+ + +

Einde advertorial

Behang