Kinderkadootjes
25-11-2017

Gastblog door Elina - De feestdagen komen dichterbij. Misschien heb je nog geen tijd gehad om kadootjes te zoeken? Ontbreekt het aan tijd of inspiratie? Elina helpt je graag met dit "kinderkadootjes" blog. Elina zocht voor jou online cadeautjes onder de 20 euro, geschikt voor diverse leeftijden maar vooral leuk voor de ‘kleintjes’. Alle cadeautjes zijn ‘stylish verantwoord’ en hoeven niet te verdwijnen in de speelgoedkist, maar zijn juist leuk om neer te zetten / leggen in de kinderkamer :-)

 

Tips voor kinderkadootjes

Bij het kopen van kinderkadootjes denk je snel aan speelgoed en spellen, maar ook praktische spulletjes zoals een leuke gymtas (met gymspullen), een tandendoosje, een vloerkleed voor in de kinderkamer of bijvoorbeeld een kinderportemonnee zijn ook leuke cadeautjes! Ga op zoek naar iets wat je kind nu bezig houdt dan heb je ook direct inspiratie voor bijv een gedichtje.

Veel succes lieve mensen! Klik en shop! Onder dit blog vind je linkjes naar eerdere "kadootjes blogs".

Kinderkadootjes

Kinderkadootjes, de linkjes: 1. Kinderboeken 2. Brooddoos 3. Spel mix match 4. Knuffeltje 5. Knisperboekje 6. Houten speelgoed 7. Vloerkleed panda

8. Houten dier 9. Memory spel 10. Kinderportemonnee 11. Rammelaar 12. Gymtas

+ + +

Nog niet gevonden wat je zocht?

TIP: Kijk ook graag bij "kindercadeautjes"

 

Spelen