Kindercadeautjes
17-11-2020

Gastblog door ElinaKindercadeautjes. Ieder jaar is de maand december voor mij weer een reminder, hoe ontzettend snel de tijd voorbij vliegt.. We vieren gewoon al weer bijna Sinterklaas en Kerst! Een bijzondere tijd van het jaar om je enorm op te verheugen.

Ook al zal de feestmaand december dit jaar anders zijn dan anders. Één ding is zeker: we willen er een mooie tijd van maken voor onszelf en onze kindjes. En daar horen natuurlijk leuke kindercadeautjes bij! 

 

De leukste kindercadeautjes 

In de shops op Kinderkamerstylist.nl vind je de leukste cadeautjes voor jongens en meisjes: houten speelgoed, knuffels, boekjes, praktische cadeautjes (zoals een rugzak of een mooi toilettasje) en allerlei leuks voor in de kinderkamer. Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor onder de boom of in de schoen? Ik heb mijn favoriete cadeautjes voor je verzameld. En natuurlijk zijn dit ook kindercadeautjes die een mooi plekje verdienen in de kinderkamer! 

 

Kinder kado

Foto Credits: Atelier Ovive

De tasjes van Atelier Ovive zijn prachtige cadeautjes voor jongens en meisjes. Alle tasjes zijn met de hand gemaakt van restjes leer. Wel zo duurzaam! Geweldig voor onderweg om kleine spulletjes mee te nemen, maar zeker zo leuk om op te hangen of neer te zetten in de kinderkamer!

 

Maileg muisjes blijven natuurlijk een feestje om mee te spelen. Zowel voor jongens als voor meisjes! Je kunt ze de grootste avonturen laten beleven. Spaart jouw kind deze vrolijke vriendjes? Dan is de decembermaand hét moment om de collectie verder uit te breiden.

maileg muizen

Foto credits hierboven: Maileg House

Inspiratie Maileg muisjes, foto hieronder: Studio Nicnol

Maileg inspiratie Nic_Nol

 

Nog meer kindercadeautjes inspiratie vind je hieronder:

 

Kindercadeautjes Jongen

Kindercadeautjes Jongen

1. Houten taxi 2. Nachtlampje 3. Knuffel 4. Schooltas 5. Educatief speelgoed 6. Kinderboek 7. Speelgoed 8. Houten speelgoed 9. Cadeautjes 10. Maileg

 

Kindercadeautjes Meisje

Kindercadeautjes meisje

1. Speelgoed 2. Toilettasje 3. Maileg muisje 4 Knuffel 5. Boeken 6. Koffer 7. Koffertjes klein 8. Houten dieren 9. Handmade tasje 10. Spiegel 

 

Ik wens je alvast een heel feestelijke decembermaand!

+ + +

Nog meer cadeautjes vind je op ons blog Kinderkadootjes                 

Accessoires        Spelen