Kerst styling kinderkamer
6-12-2016

Oooo, ik hou van deze periode! Sint achter de rug en op naar de kerstdagen! Dat betekent voor mij extra veel sterretjes & gouden decoratie naar binnen halen. Natuurlijk sla ik de kinderkamers niet over. Breng in deze periode een extra vleugje goud aan in de kinderkamers. Sterren doen het natuurlijk ook goed en het mooie van dit alles.... Na de kerst zijn sterretjes en goud in de kinderkamer nog steeds fijn! Ik noem dit blog "Kerst styling kinderkamer" maar de meeste producten blijven ná die periode natuurlijk net zo mooi in de kinderkamers!

 

Kerst styling inspiratie kinderkamer

Voor dit inspiratie blog gebruik ik een oudere foto van "La Cerise sur le Gateau" (foto hier linksonder). Maar blijft 1 van mijn favorieten. Die warme kleur op de muur, in combinatie met de gespoten gouden sterren op de muur! Ik weet niet welke kleur er op de muur is gebruikt maar een goed alternatief is bijvoorbeeld kleur: A0.10.50 deze kleur gaat iets meer richting grijs/paars (bekijk hem in een SIKKENS waaier). Hiermee bereik je ook het effect van de sfeer hieronder. Leg daarbij een kleurrijke kelim op de vloer en spuit gouden sterren op de muur voor een "bohemian/vintage circus" sfeer (of gebruik gouden muursticker sterren, iets veiliger, ook erg mooi). De foto hier rechtsonder (via MerMag) wil ik laten zien vanwege de mooie diepblauwe (richting paarsige) kleur in combinatie met de gouden sterretjes. Een fijn alternatief is een diep, donkerblauw/grijze muur zoals kleur T0.20.30 (sikkens). Ben jij echt op zoek naar de kleur op de foto (iets paarsiger dus) dan kan je eens naar kleur: T4.36.27 (sikkens) kijken.
 

Kerst styling kinderkamer

Kerst-styling kinderkamers | Foto La cerise sur le Gateau | Foto MerMag

Kerst decoratie kinderkamer

Kerstposter Let it Snow, Zilverblauw

Hieronder toon ik een aantal kerst decoratie kinderkamer ideeën. De kerstboom (glow in the dark) muursticker is met name geschikt met de kerst. De overige kinderkamer decoratie kan je lekker laten hangen!!

Kinderkamer kerst decoratie

Kinderkamer kerstdecoratie | NB.linkjes zijn weggehaald ivm ouder blog (artikelen helaas niet meer leverbaar)

Spuit met een spuitbus gouden sterretjes op de muur, of gebruik "gouden muursticker sterren"

Kinderkamerstylist.nl

Kinderkamer (kerst) decoratie | Papieren ster Sissyboy | Winterposter Rebecca Jones (deer girl) | Krukje Kidsdepot |

* * *

Blog "Kinderkamer in kerstsfeer" 2022

Blog "Kerst kinderen" (2020)

Nog een kerst blog "kinderkamer kerstproof maken"

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen "kinderkerst"