Ideeen voor babykamer
17-10-2016

Is jouw babykamer af en mis je nog iets aan de muur? Ik verzamelde voor jou een paar ideeën voor de babykamer. Met deze gemakkelijke, of grappige ideeën creëer je handig en snel meer sfeer.

 

Op zoek naar meer sfeer? Volg deze ideeën voor babykamer

Heb je nog een hele lege wand? Zoek een wandkastje en bevestig deze aan de muur. Laat vanuit 1 hoek een slinger (in dit geval een viltbolletjes slinger) over de muur lopen en zet op het wandkastje een paar knuffels.

Ideeen voor babykamers

Bekijk dit hele kamertje hier "kleine babykamer" | Knuffelpop Esthex | Slinger

BABYKAMER IDEE 2

Een ander idee voor de babykamer muur zijn de kruidenrekjes "Bekvam" van de Ikea. Een veel gezien online babykamer idee en super stijlvol uitgevoerd door "calivintage". Zij plaatste 3 kruidenrekjes onder elkaar en het onderste rekje draaide ze om zodat er een babykamer kapstokje ontstaat!

muurdecoratie babykamer

Afbeelding via Calivintage instagram

 

BABYKAMER IDEE 3

Bij dit "babykamer idee" adviseerde ik de klant een antieke lijst te zoeken en daar een sterkussen in te plaatsen. Het geeft een lief, dromerig effect en is weer eens iets anders dan een poster aan de muur.

muur ideeen voor babykamer

Bekijk het hele kamertje hier "meisjeskamer lauren"

ideeen voor de babykamer

 

BABYKAMER IDEE 4

In plaats van 1 poster op te hangen is het ook een idee om 2 posters in de babykamer naast elkaar op te hangen. Op deze manier vul je direct een heel stuk muur. Natuurlijk wel handig als de posters bij elkaar passen. Hang ze op met tape of in twee dezelfde lijsten. Zie idee hieronder!

babykamer ideeen

Idee en uitvoering Bibelotte. Kijk voor het hele kamertje graag bij "gedeelde kinderkamer ideeen"

* * *

Op zoek naar meer babykamer inspiratie? Kijk graag bij onze "babykamers"

Misschien vind je dit blog ook leuk "Babykamer muurdecoratie"

Ideeen voor babykamer