Meisjeskamer Lauren

Afgelopen week heb ik de meisjeskamer van Lauren gefotografeerd. Het betreft een hele leuke restyling opdracht van vorig jaar waar de opdrachtgevers helemaal open stonden voor mijn ideeën! Van een felroze met witte stippen babykamer zijn we gegaan naar een romantische meisjeskamer met Franse touch. Zowel opdrachtgevers als ik en natuurlijk Lauren zijn meer dan happy met het eindresultaat!

 

Producten meisjeskamer Lauren

Deze meisjeskamer bevat een aantal bijzondere producten uit het buitenland. Door een aantal van dit soort items toe te voegen wordt het kamertje al snel zeer exclusief. De blikvanger is toch zeker het handgemaakte konijn uit Australie. Gemaakt door Jenni van Cloth & Thread. Poster "Be Brave" komt uit de shop Society6 en het gebloemde vintage look koffertje is gekocht bij Cox & Cox. Poster Peer van Fine Little day zit in een zwarte lijst van de Ikea. Beddengoed Koeka via Jut en Juul. Vlag boven commode Numero74. Diverse opbergdozen via House Doctor. Wandplank, ledikant, commode, gouden lijst en kinderstoeltjes via Marktplaats. De kledingkast via Carlotte. Meisjeskamerbehang "Dotty Rose behang van Ferm Living".

Informatie kleuren: De muurverf heeft de opdrachtgever laten mengen. Het is een grijs/groen zachte tint: Flexa muurverf LN.02.77 Kleur kast: Groene Anijs (nr.24 krijtverf L’authentique)

 

Reactie van Simone: Hi Jolien, Wat leuk om Lauren's kamer op je site te zien staan! En wat een mooie foto's zijn het geworden. Ik wil je bedanken voor al je geweldige tips en adviezen. Lauren is nog elke dag superblij met haar 'kamer met de boompjes' en wij ook! Liefs, Simone