Gerecycleerd behang
21-3-2023

- Advertorial - Ik ben trots op mijn members! Bij steeds meer webshops en merken komt duurzaamheid voorop te staan. Zo ook bij Roomblush! Sinds zij behang produceren (vanaf 2013) was duurzaamheid altijd al belangrijk. Het behang wordt lokaal geproduceerd op bestelling (geen voorraad) en altijd al geprint met een duurzame toner. Maar, het behangmerk gaat nu nog een stapje verder. Hun nieuwste behang wordt gemaakt van gerecycled papier! Met andere woorden, deze nieuwe gerecycleerde behangcollectie is gemaakt van van duurzame papiervezels! Ik leg hieronder graag uit wat het inhoud en laat je het behang zien uit deze duurzame behangcollectie. Lees je mee?

Duurzaam kinderbehang

Het behang is dus gemaakt van duurzame papiervezels. Deze papiervezels zijn verkregen uit hoogwaardig gerecycleerd papier en duurzaam geteelde cellulosepulp. Op het behang zie je een subtiel spikkeltje in het papier, dit komt door die vezels en pulp (scrol naar beneden voor detail foto's). De print op het behang wordt geprint met duurzame UV-gel inkt. Hieronder toon ik een aantal behangetjes uit deze bijzondere duurzame behang collectie. Het behang is geïnspireerd op onze fauna en flora.

 

Duurzaam kinderbehang

Ecologisch behang Floral dance

 

Behang van gerecycled papier

Behang Mermaids / Bekijk hieronder van dichtbij het behang.

 

Behang gemaakt van gerecycled papier

Detail van het Mermaids ecologisch behang en van behang Floral dance

 

Gerecycleerd kinderbehang

Ecologisch behang Little flowers

 

Panda behang op gerecycled papier

Behang Panda / Zie hieronder een detail van het gerecyclede behang papier! Als je het mij vraagt geeft juist het spikkeltje een hele toffe matte uitstraling.

 

Detail gerecycleerd behang

Detail gerecycleerd behang Panda van Roomblush

 

 

Vind alle informatie en details op de site van Roomblush

 

Einde advertorial

+ + +

Misschien vind jij dit ook leuk om te lezen:

- Roomblush kinderkamer behang

Behang