Tapeso vloerkleden
5-6-2024

Advertorial - Vandaag mag ik een blog schrijven in opdracht van Tapeso.nl. Hier vind je onwijs veel vloerkleden. Persoonlijk vind ik vooral de naturel kleden een hele fijne optie voor mijn adviezen. Op de site vind je vele soorten afmetingen, vormen, kleuren, materialen en verschillende opdrukken. Mijn interesse gaat dus vooral uit naar de basic kleden, en ook de onwijs zachte kleden zijn momenteel veelgevraagd (door tieners!) voor in de tienerkamer, later meer hierover. In dit blog vertel ik je meer over het kindervloerkleed (voor in de tienerkamer & kinderkamer) en de speelkleden. Lees je mee?

 

Vloerkleed naturel

Naturel vloerkleden voor in de kinderkamer / Li boven "Scandinavisch vloerkleed Arc Bend crème" / Re boven "Japandi vloerkleed Knit Dots wit" / Li onder "Hoogpolig vloerkleed ruiten Habitat wit/zwart" / Re onder "Jute vloerkleed rond Braided wit/naturel"

 

Waarom kiezen voor een vloerkleed in de kinderkamer

Ik denk dat ik het bijna niet uit hoef te leggen maar toch zal ik er wat over vertellen. Vroeger lag er in bijna elke kinderkamer (tenminste in mijn herinneringen van vroeger) vloerbedekking. Tegenwoordig heeft de kinderkamer een houten vloer, of laminaat, beton of parket. Bij uitzondering ligt er een zacht tapijt. Juist daarom is het fijn om op die harde, strakkere vloeren een kleed te leggen. Het maakt de kinderkamer meer sfeervol en zorgt voor een betere akoestiek. Het vloerkleed is een belangrijk onderdeel van de kinderkamer styling.

Welk vloerkleed kiezen

De tieners van tegenwoordig kiezen graag een naturel kleed met of zonder grafische vormen of gaan voor een mega zacht, hoogpolig fluffy kleed die in vele formaten, vormen en kleuren online staan bij Tapeso.nl Net als mij dol op de naturel kleden voor in de kinderkamer? Gebruik dan zoekterm "Japandi" en vind naturel vloerkleden in Japandi-Stijl met een fijne balans tussen Japanse eenvoud en Scandinavische minimalisme.

Online vloerkleed kopen

Hoe gemakkelijk dat je tegenwoordig online je kleden kan kopen. Met de juiste informatie en duidelijke foto's krijg je al een goed beeld van de vloerkleden voor in de kinderkamer. Ik vind dat ze op de site van Tapeso je duidelijke informatie geven over de kleden. Niet alleen over het onderhoud, maar ook hoe de onderkant eruit ziet, van welk materiaal het kleed gemaakt is en waar het kleed geproduceerd is. Lekker helder en duidelijk allemaal om direct een zo goed mogelijke keuze te kunnen maken.

 

Hoogpolig kinderkleed

Het hoogpolige vloerkleed "Walvis" mega fluffy zacht en in meerdere kleuren leverbaar.

Speelkleden

In de baby-, peuter- en kleuterkamer heb je keuze uit fijne speelkleden, zie graag mijn selectie hieronder. Ook daarin weer keuze in formaten en kleuren. De ouders van baby's en peuters kiezen graag een speelkleed met fun factor, waarbij het kind gestimuleerd wordt om er op te spelen of waar ze bijvoorbeeld een vorm in herkennen (een dier of wolk vorm bijvoorbeeld). Hoe leuk zijn ook de zwart wit speelkleden met een autoweg erop, naast dat het leuk staat kan het kind er ook op spelen met autootjes of treinen. 

 

Een aantal fijne speelkleden;

Tapeso speelkleden

De speelkleden: Rond hoogpolig vloerkleed "Comfy plus" olijfgroen / Rond kinderkamer vloerkleed "Leeuw" crème/zwart / Rond speelkleed "Landscapes" crème/zwart / Speelkleed "avontuur Vini" beige/zwart

 

- Einde advertorial -

 

Vloerkleed