Nieuwe kinderkamer
23-4-2015

Een nieuwe kinderkamer inrichten. Waar begin je? Tadaaa, bij deze nieuwe kinderkamercollecties! Want bij een nieuwe site (van kinderkamerstylist, joepie!!) hoort ook een blogbericht met nieuwe producten, toch? En vandaar een blog met nieuwe kinderkamerproducten die ik graag aan je show:

nieuwe kinderkamer

Roodborstje introduceert haar nieuwe kinderkamer behang. De patronen zijn best aanwezig maar juist omdat het behang in onwijs zachte pastelkleuren ontworpen is staat het rustig in de babykamer of kinderkamer. Erg leuk geworden. En grappig; de nieuwe collectie van Roodborstje sluit erg goed aan bij de nieuwste sfeerfoto's & producten van webshop Kinderkamer in stijl. De pastel grijs blauwe kast (links) combineert erg mooi met het behang van Roodborstje (afb rechts).

"Kinderkamer in stijl" heeft het nieuwe kinderkamer merk "kidsdepot" opgenomen in hun assortiment. Ideaal wanneer je nog op zoek bent naar fleurige accessoires en bijvoorbeeld voor de grote opbergbakken bij een bureau. Zie afbeelding rechtsboven.

Kinderkamerstylist blogde eerder over het merk "kidsdepot", kijk maar eens op ons blog "speelkamer"